- 25 Mayıs 2022
- 1.245
- 299
- 53
- Konu Sahibi Bluegreenworld
-
Evet öyle benmki buz lazer değildi normal Alexandra miydi öyle bişey. Ama ben hani vajinadan içeri giriyor gibi hissediyordumDeri kaç tane katmandan oluşuyor. Lazerin doğurganlığı etkilemesi için derinin bütün katmanlarını, yağ/kas tabakasını geçip karın boşluğundan süzülüp yumurtalıkları etkilemesi gerekir ki bu imkansız bir şey.
Bnmki buz lazer değildi ve atışları vajinadan içeri girer gibi hissediyordum2 yıl tüm vücut lazere gittim su an hamileyim. ilk gebelik, hiç düsük yasamadım. ilgisi yok yani. kaldı ki lazere gitmemi de kadın doğum doktorum önermişti.
hatta hamile kaldığımda buz lazere devam ediyordum. hamile olduğumu öğrenimce bıraktım.
ben de ondan önce alexandrite lazere gidiyordum. bir etkisi olmadı. 1cm kadar deri altına geciyor ışınlar. lazere giderken hamile kalan da bir cok arkadasım var. endişe etmeyin benceBnmki buz lazer değildi ve atışları vajinadan içeri girer gibi hissediyordum
Teşekkürlerben de ondan önce alexandrite lazere gidiyordum. bir etkisi olmadı. 1cm kadar deri altına geciyor ışınlar. lazere giderken hamile kalan da bir cok arkadasım var. endişe etmeyin bence
O senin kuruntun canım, canın yandığı için muhtemelen öyle bir hissiyat olmuştur korkulacak bir şey yok.Evet öyle benmki buz lazer değildi normal Alexandra miydi öyle bişey. Ama ben hani vajinadan içeri giriyor gibi hissediyordum
İnşallah canmO senin kuruntun canım, canın yandığı için muhtemelen öyle bir hissiyat olmuştur korkulacak bir şey yok.
Lazer epilasyonun böyle bir etkisi yok.Selam arkadaşlar bu soruyu sormak daha önce hiç aklıma gelmemişti ama son zamanlarda kafamı kurcalıyor. Bundan 4-5 sene önce üniversite öğrencisi olduğum zamanlar lazer yaptırmıştım. Ve her yaptirdigimda lazerin sanki yüzeysel değilde içime ışınlandığnı hissediyordum sanki özellikle ordan içeri doğru basıyorlardı. Şuanda da 3 tane düşük yaşadım ikisinde kalp atışı hiç oluşmadı bı tanesinde oluşup durdu. Evet kan pıhtılaşmasi çıktı. İğne kullandım ama yine durdu. Başka bir sorunda olabilir araştırma yapılacak tabi. Ama böyle bir şey olabilir mi peki lazer içeriyi etkilemiş mıdır çünkü dediğim gibi atışları içimde en derine girdiğini hissediyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?