Özel bir soru olucak kusura bakmayın

Uygulamaya göre adet dönemim ama sadece 2 gün falan çok az kanama gördüm şuan hala adet döneminde görünüyorum ama kanamam bitti zaten çok az geldi beklide adet olmadım spiralden falan olmustur hiç bilmiyorum bu spiralden de nefret ediyorum insanı çok düşündürüyor
Yeni mi taktırdınız spirali?

Spirale zerre güvenmiyorum, etrafım hamile kalan dolu. Zaten benim güvenerek takip ettiğim birkaç doktor da önermiyor korunmasını. Bu kadar tedirgin olduğum bir durum oluşursa ihtimali en aza indirmek için ertesi gün hapı kullanırdım.

Spirale zerre güvenmiyorum, etrafım hamile kalan dolu. Zaten benim güvenerek takip ettiğim birkaç doktor da önermiyor korunmasını. Bu kadar tedirgin olduğum bir durum oluşursa ihtimali en aza indirmek için ertesi gün hapı kullanırdım.
Annem kullanmis ama dikkat gerektiren birşey

Arkadaşlar lütfen ertesi gün hapını böyle kafanıza göre almayın ve tavsiye etmeyin, kadın vücuduna bir sürü etkisi riski olan bir ilaç.

1 ay önce kontrol edilmiş spiralle bir şey olacağını sanmıyorum. Siz de eş olarak dikkat etmeye üşenmeyen bir çiftsiniz sanırım.

Bence en garantili kontrol yöntemi prezervatifle ilişkiye girip, boşalma sırasında da erkeğin dışarı boşalması. Yani bu geri çekilmeyi prezervatif varken de yapması çünkü prezervatifin sıkıntı çıkardığı yırtılma, sızma, vs. hep boşalma şiddetiyle oluyor. Geri çekilince o eleniyor. Boşalma öncesi gelen sıvı riski de prezervatifle önlenmiş oluyor.

X