Ozel bir konu da cevap bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Carelercaresizz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2021
36
17
Merhaba hanımlar.

Bilmediğim için başka da kimseye soramayacağım için sizlere soruyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Erkeklerin penisi durduk yere sertleşir mi ?

Eşimin söylediğine gÖre oluyormus öyle . Benim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

Olayın özü de su çok da uzatmak istemiyorum.
Bir uygulama da kadınlar giyinmiş çamaşır ve çoraplarını satışa koyuyorlar biz de bunu gördük, ben güldüm ettim eğlendik geçti sandım yani kapattım konuyu ama eşimin penisine büyüme fark ettim , başta üşüdüm o yüzden dedi sonra erkeklerde böyle durduk yere oluyor dedi. Sonra da benim böyle bir fantezim olsa sana söylerim 2 tane çamaşır alalım derim dedi. O konuştukça ben ne diyeceğimi bilemedim öyle mal gibi kaldım. Etkilenmesi değil problem o son söylediği alırım vs demesi zaten çok apayrı bir konuydu benim icin .

Ama asil sorum bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum. Durup duruken böyle birşey olabilir mi ? Salak gibi kalmak istemiyorum o böyle söyleyince . Sanki çocuk kandırıyormuş gibi hissettim. 🤦🏻‍♀️

Uzun oldu kusura bakmayın 🌿

Merhaba hanımlar.

Bilmediğim için başka da kimseye soramayacağım için sizlere soruyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim ...

Eşimin söylediğine gÖre oluyormus öyle . Benim bu konu hakkında hiç bir bilgim yok.

Bir uygulama da kadınlar giyinmiş çamaşır ve çoraplarını satışa koyuyorlar biz de bunu gördük, ben güldüm ettim eğlendik geçti sandım yani kapattım konuyu ama eşimin penisine büyüme fark ettim , başta üşüdüm o yüzden dedi sonra erkeklerde böyle durduk yere oluyor dedi. Sonra da benim böyle bir fantezim olsa sana söylerim 2 tane çamaşır alalım derim dedi. O konuştukça ben ne diyeceğimi bilemedim öyle mal gibi kaldım. Etkilenmesi değil problem o son söylediği alırım vs demesi zaten çok apayrı bir konuydu benim icin .

Ama asil sorum bu konu hakkında bilgilenmek istiyorum. Durup duruken böyle birşey olabilir mi ? Salak gibi kalmak istemiyorum o böyle söyleyince . Sanki çocuk kandırıyormuş gibi hissettim. 🤦🏻‍♀️

Kaç yıllık evlisiniz?

Önceki konusunda 5 yıllık yazmış. 5 yıldır evli ve durup dururken erekte olabileceğini bilmiyor.

Ya arkadaşlar siz neden her seferinde insan gibi sorulan sorulara on yargılı cevaplar veriyorsunuz ? Bilmiyorum evet bilmiyorum bilsem gelip yazmam değil mi ?

Merhaba hanımlar.

Bu kadar mi bilgisizsiniz gerçekten. Hemde evli olarak . Aklına sex gelmiştir iç çamaşırını görünce sexsin s si yetiyor zaten onlara :KK70:

Durduk yere olmaz tabikide kan akışı hızlanında ereksiyon haline gelir. Hoşuna gidip zevk aldığı için sertleşmiştir ama buna takılmayın ellerinde olan birşey değil.

Yok takilmadim tabii o an kapattık konuyu zaten . Ama bana etkilendim diyememesi tuhaf geldi . Yanı üşüdüm ondan deyince 😂 bende biraz saf olduğum için bu konularda doğruyu bilmek adına sizlere sordum. Çok teşekkür ederim cevap için

Ya arkadaşlar siz neden her seferinde insan gibi sorulan sorulara on yargılı cevaplar veriyorsunuz ? Bilmiyorum evet bilmiyorum bilsem gelip yazmam değil mi ?
Erkekler de üye oluyor. Bazen dalga geçmek için bazen yazılanlardan zevk(!) almak için böyle konular açıyor. Inanilmaz geldiği için şüphe ettim sizden.

Bu kadar mi bilgisizsiniz gerçekten. Hemde evli olarak . Aklına sex gelmiştir iç çamaşırını görünce sexsin s si yetiyor zaten onlara :KK70:
Eşim ilişkiye vs çok düşkün biri olmadığı için ben şaşırdım 🤔

Inanın bilmiyorum yani hiç gerçekten bilsem sorar miyim aşk olsun yaa

Erkekler de üye oluyor. Bazen dalga geçmek için bazen yazılanlardan zevk(!) almak için böyle konular açıyor. Inanilmaz geldiği için şüphe ettim sizden.
Haklisiniz hiç aklıma gelmedi öyle olacağı.

Maalesef bilmiyorum zaten cevabımı öğrenmiş olDum konuyu kapatabilirler adminler 🙋🏻‍♀️

Kocanin penisinin anatomisini neden bize soruyorsun..
İnsan gorup dokundugu penisi gelip elaleme sorar mi ?

Evli kadinin kocasinin penisi hakkinda hafiyelik yapmasi :)
Tecrube ettigi penisi gelip de ona buna sormasi.. :)
Canim siz evli oldugunuzdan eminsiniz degil mi ?
Penis gormus masum es seni :)
Buradan millete yazdirip,aklinca bizi fantazi malzemesi yapacaksin degil mi :)

Bu kadar kolay öğreneceğiniz bir şey için google kullanmak daha kolay degil miydi?🤗

Evet ay neden hiç aklıma gelmedi 🤦🏻‍♀️😂

Ben böyle özel seyler de kimseyle konuşmadığım şeyleri gelip buraya yazıyorum aklıma direk burası geldi. Pazartesi sendromu 🙈

Kocanin penisinin anatomisini neden bize soruyorsun..
İnsan gorup dokundugu penisi gelip elaleme sorar mi ?

Evli kadinin kocasinin penisi hakkinda hafiyelik yapmasi :)
Tecrube ettigi penisi gelip de ona buna sormasi.. :)
Canim siz evli oldugunuzdan eminsiniz degil mi ?
Penis gormus masum es seni :)
Buradan millete yazdirip,aklinca bizi fantazi malzemesi yapacaksin degil mi :)

Cevap bile vermek istemiyorum size. Geçen sefer ko konumda da sizin gibilerle cok karşılaştım. On yargılarınızdan kurtulmayı tavsiye ediyorum. Ve onceki yorumlarıda bakarsanız konuyu kapatabilirsiniz dedim. Iyi günler dilerim

Beş yıllık evlisiniz bunu bilmemeniz çok tuhaf. cinsellik sizin için tabu mu? Eşiniz sizi tatmin ediyor mu? yoksa sadece kendi zevkine mi bakıyor? Siz cinselliği görevmiş gibi mi yapıyorsunuz? Böyle olmasaydı şu basit sorunun cevabını bile bilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X