özel bir durum yardım lütfen

syavuzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
1.016
0
buarada bişey danışmak istiyorum aslında pekde anlatmak doğrumu bilmm ama burda eşimle ilişki esnasında iç kısımda bişeye çarpıyor sanki orda bişey var ileri gidemiyorsun anlık ağrı yapıyor değdiğinde

spiralin varsa ona çarpıyodur belki yerinden oynadı. ama sen yinede bie kadın doğum uzmanına görün bence

bence böyle sorunların olduğunda bir kadım doğum doktoruna gitmelisin...

bu sağlık bundan daha önemli bir şey varmııı

Canım her zaman mı böyle yoksa adetin yaklaştığı ve bitiminden sonra mı bu şekilde o aralar rahim aşağıda oluyor ve takılan şey odur. Bu dediğim dönemlerde bende de oluyor ama içinin rahat etmesini istiyorsan dr. git bazen kist olursa da bu şekilde baskı olur.

belki penis kıvrılıyordur içeride canım.Yada rahime çok yaklaşıyor olabilir.bazı pozisyonlar bu tur can yakar..en doğrusu bir kadım doğum uzmanına kontrol ettirmen bence.Önemli bişey olduğunu sanmam ama..

arkadaşlar yaklaşık 2 aydır böyle zaten doktora gitmiştim iki yumurtalıktada kist varmış 1 cm diğeride 2 cm büyüklüğünde

bende de ara ara oluyo 5 yıllık evliyim, evlendiğimden beri ara ara oluyo. doktora sorduğumda rahimimin ters oluşundan ve pozisyon şeklinden kaynaklanır dedi. şimdi ağrı olunca pozisyon değiştirirsem geçiyo. eğer senin o şekilde de geçmiyosa mutlaka doktoruna söyle.

her pozisyondada olurmu sence tuhaf bişey böyle sert bişey orda top gibi sanki birden ağrı yapıyor geçiyor bazen çarpıyor bazen çarpmıyor tuhaf yani anlamadım gitti

bende de ara ara oluyo 5 yıllık evliyim, evlendiğimden beri ara ara oluyo. doktora sorduğumda rahimimin ters oluşundan ve pozisyon şeklinden kaynaklanır dedi. şimdi ağrı olunca pozisyon değiştirirsem geçiyo. eğer senin o şekilde de geçmiyosa mutlaka doktoruna söyle.

adetime 13 gün var ama kasıklarım ağrıyor ve karnımda iğne gibi batmalar ve idrardada yanma var sizce ne olabilir?

adetime 13 gün var ama kasıklarım ağrıyor ve karnımda iğne gibi batmalar ve idrardada yanma var sizce ne olabilir?

Canım büyük ihtimal idrar yollarında ve rahminde iltihaplanma var ve biran önce önlemini al çoğu arkadaşımız bunu ciddiye almaz ama ileride kısırlığa kadar yol açar. Geçmiş olsun ayrıca.

Kist varmış büyük bir ihtimal kistlerden kaynaklanıyordur. Rahim ağzı yaralarıda acı verir. Bence bir doktrora görünün geçmiş olsuna.s.

SYavuzz arkadaşım. Bende de aynı durum oluyor ama sadece adetime yakın günlerde. Eğer sendeki sürekliyse doktora görünmeni tavsiye ederim canım.

yanlız bu her zaman değil yani ileriye gidince çok ağrı ve acı yapıyor sadece

X