• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Avcılar Hospital'a Gidenler!

evet cnm faruk beye devam ediyorum :) illaki karşılaşmışızdır. muayeneye etiklife a gidiyorum ama doğumu avcılar hospital da düşünüyorum. her çarşamba eğitim için de etik life dayım cnm :) nerede oturuyorsun bu arada
ben halkalıda oturuyorum ama avcılarda çalışıyorum. çalıştığım için eğitime filan katılamıyorum. uzun zamandır bende gitmedim avcılar hospitala. zaten avcılara hospitala gittiğim çoğu kez "sabah etiklife a gel tahliller için" diyodu. bende artık direkt etiklifea gitmeye başladım ama bende doğumu orda düşünmüyorum. sizdende sürekli tahliller istiyomu ?

ben halkalıda oturuyorum ama avcılarda çalışıyorum. çalıştığım için eğitime filan katılamıyorum. uzun zamandır bende gitmedim avcılar hospitala. zaten avcılara hospitala gittiğim çoğu kez "sabah etiklife a gel tahliller için" diyodu. bende artık direkt etiklifea gitmeye başladım ama bende doğumu orda düşünmüyorum. sizdende sürekli tahliller istiyomu ?

evet cnm hemen hemen her gittiğimde tahlil istiyor. artık 2 haftada 1 gitmeye başladım. 30. haftadan itibaren öyle oluyormuş. etiklife da yenidoğan yoğunbakımı yok o yüzden avcılar hospital da düşünüyorum ben de

Allah'ım bu Ramazan mübarek ayda o Faruk olacak dru Islah etsin vicdan versin onun Yüzünden hem bebeğimi kaybediyordum hamde kendi hayatımı .. Bebeğim günlerdir yoğun bakımda hiç birşey demiyorum sadece Allah'ıma havale ediyorum sen büyüksün yarabbim yavruma şifa ver

Allah'ım bu Ramazan mübarek ayda o Faruk olacak dru Islah etsin vicdan versin onun Yüzünden hem bebeğimi kaybediyordum hamde kendi hayatımı .. Bebeğim günlerdir yoğun bakımda hiç birşey demiyorum sadece Allah'ıma havale ediyorum sen büyüksün yarabbim yavruma şifa ver

ya şok oldum şuan allah ım bebeğini sana bağışlasın cnm noldu neden böyle oldu

ya şok oldum şuan allah ım bebeğini sana bağışlasın cnm noldu neden böyle oldu

Bebeğimin su Kontrolünü yapmadığı ve Doğumu geçiktirdiği için bebek içeride sıkışıp plasentasını patlattı ve 2 damarımı yırtıldı

inanmıyorum yaaaaa, ben de faruk beye gidiyorum 31. haftama giriyorum bana hersey normal deyip deyip duruyor

inanmıyorum yaaaaa, ben de faruk beye gidiyorum 31. haftama giriyorum bana hersey normal deyip deyip duruyor

Banada hep aynısını derdi cok güzel bir bebek olucak herseyi normal su gelirse kanama olursa bilmem ne ara hep fiks cümle ile yollardı doğumumu yaptım bebeğim bir haftadır yoğun bakımda ve o hala bana bu hafta içine randevu verdi düşün artık okadarını Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın

Back