• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Anaokullarında müdür olmak??????Bakarmısınız

Anaokulu müdürlüğü hakkında bir fikrim yok ama kreşlerde sorumlu müdür olanlardan bildiğim kadarıyla çok zorlayıcı bir yanı yok. Aylık evraklar vs var ki o işler de çok zor değilmiş. Muhtemelen anaokulu müdürlüğü de çok zor değildir. Öğretmenliğe ilk başladığınızda da çeşitli zorluklar yaşamışsınızdır mutlaka. Gerçi bu konuda hiç bilginiz olmadığınızı söylemişsiniz ama bunu bilerek size teklifte bulunduklarına göre altından kalkamayacağınız bir şey de değildir. Ama bence daha önemli olan konu bunca zaman öğrencilerle iletişim halinde olurken bundan sonra idari anlamda görev almak isteyip istemediğinizden emin olmanız. Umuyorum en mutlu olacağınız kararı verirsiniz.

İnşallah dediğiniz gibi olur.sorumlulugu fazla bu açıdan yanaşamıyorum endişelerim çok.aslında çok istiyorum yönetim alanında daha mutlu olacağımı düşünüyorum.herşeyin hayırlısı inşallah

:3:
kimileri sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor. biraz da çekememe durumu var tabi ...

ben sizi anlıyorum. herkes yönetici olarak gelmedi bu dünyaya. zamanla , deneyerek tecrübe edineceksiniz. Başarılar diliyorum.

özel mesaj kutun dolu mumder mesaj kutunu boşalt ve acil bana dön..öldüm meraktan ..

Bugün bir iş teklifi geld,.Gidip görüştüm kurum sahipleriyle,daha önce hiç müdürlük yapmadım ama yapmak isitiyorum.Şuan bir kolejde kadrolu öğretmenim olursa sözleşme yapmayıp haziranda çalışmaya başlayacağım.Kafam çok karısık.Görüştüğüm kurumun 4 şubesi var.Zorlukluklarını elbet biliyorum ama daha önce hiç yapmadım.Yaparmıyım yapamazmıyım?
Lütfen bilenler yardımcı olabilirmi.Geleceğim için çok önemli bi karar??

Selam
konular arasında gezerken sizin konunuza rastladım. Bana da bir dersaneden böyle bir teklif geldi. Acaba siz teklifi kabul ettiniz mi? Eğer ettiyseniz nasıl gidiyor idarecilik?

Back