- 25 Eylül 2011
- 7.435
- 11.149
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Koca forumda yardımcı olacak bilgisi olan bir tek kişi bile çıkmadı cidden şaşırdım..bi dert açsaydım eminim herkesin söyleyecek bi cümlesi olurdu mutlaka...
yaparsın niye yapamayasın, ne olacak. öğretmenlik yapıyorsun müdürlük mü yapamayacaksın?
Idarecilik kolay bir is degil hele ki ozel sektorde. Ben yapmadim ancak cok yakin bir arkadasim 3yil buyuk bir kolejde anaokulu mudurlugu yapti, cok caliskan bir kiz olmasina ragmen 3yilin sonunda istifa edip baska bir kurumda ogretmen olarak basladi. Hadi bekarken iyi de evlenince bu is yurumez diyordu, calisma saatleri tatillerin olmamasi filan bayagi cani sikiliyordu ogretmenlik gunlerini cok ozledigini soylerdi, zaten herseyi geride birakti su an cok mutlu odugunu soyluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Toplu cevap veriyorum herkese.Birincisi duyuru diyen arkadaşa,kime duyurucam burda allah aşkına,egoist biri değilim,insanları tanımadan bilmeden direk infaz vermeniz saçma inanın kınadım sizi ve yorumunuzu.
Dert elbet ve bu yüzden foruma yazdım,daha önce hiç yapmadım idarecilik bunu sormam normal değilmi???
Twetty biliyorum elbet fikri olmayanların yazmayacağını,ama saatlerdir koca forumda hiç fikri olmayana şaşırdım bu buna ilginç geldi.
İstediğim biraz bilgi ve belkide özgüven.Ayrıca işi kabul edip etmeyeceğimde kesin değil.Mevki iyi olabilir ama herkes her kıdemde mutlu olmayadabilir.Lütfen konumu kapatırmısınız,bu kk nin ön yargılı üyelerinden,sert cevaplarından,kesin konuşmalarından yoruldugum için eskisi kadar sıkta girmiyorum sayenizde soğudum koca forumdan!
Bende sana toplu cevap veriyorum. Bana gore, burada yazilanlara gore isten vazgececeksen ya da ise gireceksen o ise zaten uygun degilsin. Bu basit bir is degil, herkesin yapabilecegi bir iste degil. Bir ise girmeden once kendini taniman lazim. Biz seni nerden taniyalim ki yorum yapalim. Su meslegi yaparsin, bunu yapamazsin diyelim. Iste o zaman bu haddimizi asmak olur.
Toplu cevap veriyorum herkese.Birincisi duyuru diyen arkadaşa,kime duyurucam burda allah aşkına,egoist biri değilim,insanları tanımadan bilmeden direk infaz vermeniz saçma inanın kınadım sizi ve yorumunuzu.
Dert elbet ve bu yüzden foruma yazdım,daha önce hiç yapmadım idarecilik bunu sormam normal değilmi???
Twetty biliyorum elbet fikri olmayanların yazmayacağını,ama saatlerdir koca forumda hiç fikri olmayana şaşırdım bu buna ilginç geldi.
İstediğim biraz bilgi ve belkide özgüven.Ayrıca işi kabul edip etmeyeceğimde kesin değil.Mevki iyi olabilir ama herkes her kıdemde mutlu olmayadabilir.Lütfen konumu kapatırmısınız,bu kk nin ön yargılı üyelerinden,sert cevaplarından,kesin konuşmalarından yoruldugum için eskisi kadar sıkta girmiyorum sayenizde soğudum koca forumdan!
Anlamamktaki ısrarına hayranım.Ben yapabilirmiyim endişesinden çok daha önce yapan,hala yapan veya yakın çevresinden bile duyan vs..varmı diye konu açtım işin içeriğini öğrenmek için.Ordada yazdım kolejde kadroluyum ve risk alıp yönümü değiştiricem bi seçenek gibi.Konumu doğru düzgün okumadan ahkam kesmeyin.Lütfen konumu polemik haline getirmektende vazgeçin.Tartışma konusu açmadım ben,fikir alabilmek için açtım istemiyorsanız yazmayın yada günün stresini başka konudan çıkarın lütfen..
Teşekkür ederim verdiğiniz güven için.Ama endişelerim vardı haklı olarak idarecilik öğretmenlik çok farklı diyolar
kimileri sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor. biraz da çekememe durumu var tabi ...
ben sizi anlıyorum. herkes yönetici olarak gelmedi bu dünyaya. zamanla , deneyerek tecrübe edineceksiniz. Başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?