• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Anaokullarında müdür olmak??????Bakarmısınız

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.435
11.149
498
Bugün bir iş teklifi geld,.Gidip görüştüm kurum sahipleriyle,daha önce hiç müdürlük yapmadım ama yapmak isitiyorum.Şuan bir kolejde kadrolu öğretmenim olursa sözleşme yapmayıp haziranda çalışmaya başlayacağım.Kafam çok karısık.Görüştüğüm kurumun 4 şubesi var.Zorlukluklarını elbet biliyorum ama daha önce hiç yapmadım.Yaparmıyım yapamazmıyım?
Lütfen bilenler yardımcı olabilirmi.Geleceğim için çok önemli bi karar??

Son düzenleyen: Moderatör:
Koca forumda yardımcı olacak bilgisi olan bir tek kişi bile çıkmadı cidden şaşırdım..bi dert açsaydım eminim herkesin söyleyecek bi cümlesi olurdu mutlaka...

sitem etmenize gerek yok,dert olsa insanlar bir sekilde fikir yürütürde,fikri olmayan konuya ne yorum yapsinlar..:26:

Idarecilik kolay bir is degil hele ki ozel sektorde. Ben yapmadim ancak cok yakin bir arkadasim 3yil buyuk bir kolejde anaokulu mudurlugu yapti, cok caliskan bir kiz olmasina ragmen 3yilin sonunda istifa edip baska bir kurumda ogretmen olarak basladi. Hadi bekarken iyi de evlenince bu is yurumez diyordu, calisma saatleri tatillerin olmamasi filan bayagi cani sikiliyordu ogretmenlik gunlerini cok ozledigini soylerdi, zaten herseyi geride birakti su an cok mutlu odugunu soyluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Koca forumda yardımcı olacak bilgisi olan bir tek kişi bile çıkmadı cidden şaşırdım..bi dert açsaydım eminim herkesin söyleyecek bi cümlesi olurdu mutlaka...

Konunuzun dert olmadığını düşünüyorsanız neden bu bölüme açtınız? Teklifi kabul edeceksiniz tabii ki...

yaparsın niye yapamayasın, ne olacak. öğretmenlik yapıyorsun müdürlük mü yapamayacaksın?

Toplu cevap veriyorum herkese.Birincisi duyuru diyen arkadaşa,kime duyurucam burda allah aşkına,egoist biri değilim,insanları tanımadan bilmeden direk infaz vermeniz saçma inanın kınadım sizi ve yorumunuzu.
Dert elbet ve bu yüzden foruma yazdım,daha önce hiç yapmadım idarecilik bunu sormam normal değilmi???
Twetty biliyorum elbet fikri olmayanların yazmayacağını,ama saatlerdir koca forumda hiç fikri olmayana şaşırdım bu buna ilginç geldi.
İstediğim biraz bilgi ve belkide özgüven.Ayrıca işi kabul edip etmeyeceğimde kesin değil.Mevki iyi olabilir ama herkes her kıdemde mutlu olmayadabilir.Lütfen konumu kapatırmısınız,bu kk nin ön yargılı üyelerinden,sert cevaplarından,kesin konuşmalarından yoruldugum için eskisi kadar sıkta girmiyorum sayenizde soğudum koca forumdan!

Idarecilik kolay bir is degil hele ki ozel sektorde. Ben yapmadim ancak cok yakin bir arkadasim 3yil buyuk bir kolejde anaokulu mudurlugu yapti, cok caliskan bir kiz olmasina ragmen 3yilin sonunda istifa edip baska bir kurumda ogretmen olarak basladi. Hadi bekarken iyi de evlenince bu is yurumez diyordu, calisma saatleri tatillerin olmamasi filan bayagi cani sikiliyordu ogretmenlik gunlerini cok ozledigini soylerdi, zaten herseyi geride birakti su an cok mutlu odugunu soyluyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Çok teşekkür ederim.görüştüğüm kurumun 4 şubesi var,kolej ortamında anaokulu resim öğretmeniyim 1 yıldır.çilesini bilirim çok başlılık var.ama bu çalışacağım yer küçük bahçeli nezih sakin bi yer.kurucusu ve ben koordine ediceğiz.herşeyin hayırlısı olur inşallah

Toplu cevap veriyorum herkese.Birincisi duyuru diyen arkadaşa,kime duyurucam burda allah aşkına,egoist biri değilim,insanları tanımadan bilmeden direk infaz vermeniz saçma inanın kınadım sizi ve yorumunuzu.
Dert elbet ve bu yüzden foruma yazdım,daha önce hiç yapmadım idarecilik bunu sormam normal değilmi???
Twetty biliyorum elbet fikri olmayanların yazmayacağını,ama saatlerdir koca forumda hiç fikri olmayana şaşırdım bu buna ilginç geldi.
İstediğim biraz bilgi ve belkide özgüven.Ayrıca işi kabul edip etmeyeceğimde kesin değil.Mevki iyi olabilir ama herkes her kıdemde mutlu olmayadabilir.Lütfen konumu kapatırmısınız,bu kk nin ön yargılı üyelerinden,sert cevaplarından,kesin konuşmalarından yoruldugum için eskisi kadar sıkta girmiyorum sayenizde soğudum koca forumdan!

Bende sana toplu cevap veriyorum. Bana gore, burada yazilanlara gore isten vazgececeksen ya da ise gireceksen o ise zaten uygun degilsin. Bu basit bir is degil, herkesin yapabilecegi bir iste degil. Bir ise girmeden once kendini taniman lazim. Biz seni nerden taniyalim ki yorum yapalim. Su meslegi yaparsin, bunu yapamazsin diyelim. Iste o zaman bu haddimizi asmak olur.

Bende sana toplu cevap veriyorum. Bana gore, burada yazilanlara gore isten vazgececeksen ya da ise gireceksen o ise zaten uygun degilsin. Bu basit bir is degil, herkesin yapabilecegi bir iste degil. Bir ise girmeden once kendini taniman lazim. Biz seni nerden taniyalim ki yorum yapalim. Su meslegi yaparsin, bunu yapamazsin diyelim. Iste o zaman bu haddimizi asmak olur.

Anlamamktaki ısrarına hayranım.Ben yapabilirmiyim endişesinden çok daha önce yapan,hala yapan veya yakın çevresinden bile duyan vs..varmı diye konu açtım işin içeriğini öğrenmek için.Ordada yazdım kolejde kadroluyum ve risk alıp yönümü değiştiricem bi seçenek gibi.Konumu doğru düzgün okumadan ahkam kesmeyin.Lütfen konumu polemik haline getirmektende vazgeçin.Tartışma konusu açmadım ben,fikir alabilmek için açtım istemiyorsanız yazmayın yada günün stresini başka konudan çıkarın lütfen..

kimileri sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor. biraz da çekememe durumu var tabi ...

ben sizi anlıyorum. herkes yönetici olarak gelmedi bu dünyaya. zamanla , deneyerek tecrübe edineceksiniz. Başarılar diliyorum.

hiçbir oyun yarışılmadan kazanılmaz ya da kaybedilmez.
denemeden bilinemez bazı şeyler.
ve cesaret de varsa neden olmasın?
biraz sosyallik biraz da hitabetin iyi olmasına bakar bu tür işler
kolay gelsin

Anlamamktaki ısrarına hayranım.Ben yapabilirmiyim endişesinden çok daha önce yapan,hala yapan veya yakın çevresinden bile duyan vs..varmı diye konu açtım işin içeriğini öğrenmek için.Ordada yazdım kolejde kadroluyum ve risk alıp yönümü değiştiricem bi seçenek gibi.Konumu doğru düzgün okumadan ahkam kesmeyin.Lütfen konumu polemik haline getirmektende vazgeçin.Tartışma konusu açmadım ben,fikir alabilmek için açtım istemiyorsanız yazmayın yada günün stresini başka konudan çıkarın lütfen..

Once yazin diyorsun sonra yazmayin diyorsun. Nasil is bu:) Ilk mesajimda hayirli olsun dedim . Sen beni kastettigin icin ikinci yorumu yazdim. Bende milletin dart tahtasi degilim. Begenmiyorsan yorumunda beni kastetmezsin. Seni kiniyorum demen icin ' bu kadar kotu ne yazmisim sana. Ben bir kere daha israrla yazarsam o zaman istedigini soylersin.

Son düzenleme:
Anaokulu müdürlüğü hakkında bir fikrim yok ama kreşlerde sorumlu müdür olanlardan bildiğim kadarıyla çok zorlayıcı bir yanı yok. Aylık evraklar vs var ki o işler de çok zor değilmiş. Muhtemelen anaokulu müdürlüğü de çok zor değildir. Öğretmenliğe ilk başladığınızda da çeşitli zorluklar yaşamışsınızdır mutlaka. Gerçi bu konuda hiç bilginiz olmadığınızı söylemişsiniz ama bunu bilerek size teklifte bulunduklarına göre altından kalkamayacağınız bir şey de değildir. Ama bence daha önemli olan konu bunca zaman öğrencilerle iletişim halinde olurken bundan sonra idari anlamda görev almak isteyip istemediğinizden emin olmanız. Umuyorum en mutlu olacağınız kararı verirsiniz.

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

kimileri sırf muhalefet olsun diye yorum yapıyor. biraz da çekememe durumu var tabi ...

ben sizi anlıyorum. herkes yönetici olarak gelmedi bu dünyaya. zamanla , deneyerek tecrübe edineceksiniz. Başarılar diliyorum.

Kesinlikle katılıyorum.çok teşekkür ederim yorumunuz için

Back