Anket Özdemir Erdoğan, `Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir` demiş bir şarkısında.

Özdemir Erdoğan, `Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir` demiş bir şarkısında.

• İlgilenmiyorum / Fikrim yok

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    15

NILBERA

SeVGi KeLeBeĞi
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
6.086
96
363
38
Özdemir Erdoğan, `Sevgi anlaşmak değildir, nedensiz de sevilir` demiş bir şarkısında. Haklı mıdır?​

polemik.com dan alıntıdır

Sevgi anlaşmak değildir nedensizde sevilir evet buyrunnnnnnnnn
ama anlaşamadığın biriyle birlikte olmakta mümkün değil

sevilir diyorum ben.........
sonra da vazgeçilir. :gitme:

haklıdır dedim... illa anlaşmak şartıyla sevmiyor insan çoğu ilk tanıdığın ve hoşuna giden kişileri hiç bilmeden sevebilir insan ama bunun iyi olup olmadığını anlaşılıp anlaşılmıycağını ancak zaman gösterir..

Şöle ki dedim ama hakılıdır qaliba. Nedensiz sevile bilir. Nedensiz sevmekle bashlar sonra alaşırlar ya kendi aralarında. Ama nedensizde nasıl sevilir.Ayyyyyyyyyyyy kafam karışdı kaydirigubbakcemile3Bilmiyorum sevile bilirde sevilmeye bilirde insana gore deyişio diyorum ben

haklıdır..
örnek vermek gerekirse,
sevgilim deli gibi çalışkandır, ben tembel ötesi.
sevgilim aşırı programlıdır, ben aşırı rahat.
sevgilim olgundur, ben şımarık,
sevgilim ciddidir, ben daha laubali.
sevgilim serttir, ben olabildiğince yumuşak,
sevgilim'le şu ortaktır dediğimiz hiçbir şey olmadı henüz,
ben sağa gidersem o sola gider.
o derece zıttız. aynı filmleri sevmeyiz, aynı sporlardan hoşlanmayız, aynı müziği dinlemeyiz, aynı gündemle ilgilenmeyiz, aynı insanlarla arkadaşlık etmeyiz ama sevmiyor muyuz.? seviyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…