Kızlar selam. Bir cilt bakım-öz bakım furyasıdır kaptırdık gidiyoruz. Çocukluktan beri zaten çok meraklıyımdır kendime bakayım vb. Şeylere. 12 yaşından beri oje sürüyorum sürekli. Tırnaklarımı dinlendirmek istediğimde bile açık renk sürerek yapıyorum bunu. Akşamları işten geldiğimde en az bir buçuk saatim kendimle uğraşmakla geçiyor. Makyajı sil, temizleyiciyle yıka, serumu sür, nemlendirici yüz kremini sür. Kaş kirpik bakım yağını sür, ayak ve el tırnaklarına tatlı badem yağı sür diye gidiyor. Duşa girmek zaten tam bir eziyet. Saçımı sadece haftada 2 defa şampuanla yıkıyorum yıkama öncesi hazırlığım 1 saat sürüyor. Saç diplerini yağla, boy ve uçlarını yağla bekle bir de duşta bunu arındır. Daha 23 yaşındayım kırışmayayım diye yüz ve göz çevresi için kırışıklık kremi kullanıyorum. Çoğunuz mu böylesiniz ben mi takıntılıyım kendime??? Bir diğeriyse bu kadar kimyasal kullanımı 30 yaşıma geldiğimde bana neler yapar???? Arkadaş ve ablalardan tavsiye bekliyorum… çünkü cildimize ne sürersek emiyor ve kanımıza karışıyor maalesef.. marka tercihlerimi mümkün olduğunda doğal yapmaya çalışıyorum ama yine de şüpheye düşürüyor..