Öz anne ile problem kadar acı birşey yok..

Maalesef..
Babam da kendi ailesini kurdu. Ona dönmek sanki anneme sırtımı dönüyormuş gibi de hissettiriyor

Sizin öbür konunuzu da okudum annenizle ilgili olan. Babanıza kızgın olma konusunda haklı anneniz. Ayrılınca tüm düzeni altüst olmuş. Aslında eşinin sadakatsizliği yüzünden ilişki bitmesine rağmen, şartlar gereği aileden uzaklaştırılan kendisi olmuş, siz baba ve çocuklar olarak bir arada kalmışsınız. O da pek ideal olmayan ailesiyle yaşamaya devam etmek zorunda kalmış. Öfkesi bu yaştan sonra pek değişmez sanırım.

Buarada yetişkin olunca çocukları olarak o kendi evine çıkabilsin diye onunla yaşamaya karar vermeniz çok iyi niyetli ve güzel bir davranış. Ama suistimal etmesine izin vermeyin. Ben zaten belli bir yaşa geldim, bakılıp büyütülmeye, yeniden yetiştirilmeye ihtiyacım yok, sadece sen benimle hasret gider diye buradayım, eğer benden rahatsızsan hayatında olmayabilirim ana fikrini net birşekilde verin size her müdahale ettiğinde.

Bir de biraz sosyalleştirmeye çalışın annenizi. Yaşadığınız semtte yaşıtlarıyla birlikte olabileceği kurslar varsa kaydettirin.

Minimum vakit geçirin kendinize ait bir odanız varsa çıkmayın.

Bende 17 yil oldu ayrilali. Aldatti beni oyle oldugu halde Babasinin ismini anmam bile ogluma.

Ayyyy..
Maşallah emeğinize, çok çık teşekkür ederim. Ne yazık ki koz arkadaşınızın söaylediği 2 cümleyi bende bir zaman sinir harbiyle söylemiştim. Aldığım tepki daha kokunçtu bu defa hep beddua etti inşallah senin çocuğunda sana yapar falan...

Bende 17 yil oldu ayrilali. Aldatti beni oyle oldugu halde Babasinin ismini anmam bile ogluma.
Benimki de anmıyor sadece azına bırakıyor afedersiniz...
Ve bunu günde en az bir defa yapıyor ama bir defa yapmadığı gün ne yazık ki henüz yaşamadık

Benimki de anmıyor sadece azına bırakıyor afedersiniz...
Ve bunu günde en az bir defa yapıyor ama bir defa yapmadığı gün ne yazık ki henüz yaşamadık
Demek ki yasadiklarini hala unutamamis ya da hazimsizlik var. Ben kafamda sildim attim. Birakin kufuru beddua bile etmem. Mutlu olsun ki biz aklina gelmeyelim istiyorum. Bazi beyinler kotu anilari hafizadan silermis. Inanin 40 yilda bir gelir aklima onda da tek kelime etmem ogluma.

Son düzenleme:
Su kufur olayina gercekten cok takiliyorum ya neden bilmiyorum ama biri kufur edince iliklerimde bisey hissediyorum tarifsiz . Yani durumun cok zor duzeltebilirmisin asla duzeltemezsin kadin gelmis 43 yasina . Sonucta iyide kotu de olsa annen sen saygisizlik yapma ne derse dinle yada babana tasinabilirsen babana git . Babani tanimiyorum ama bi baba gibi sevdim yani.

Çok teşekkür ederim
İlginize alakanıza..
Annemi bir tek ben sosyalleştirmeye çalıştım. Öncelikle akıllı telefon aldım işlerini oradan halletsin sıkıldıkça internetten haber okusun. Ben spora gidiyorum onu da yazdırdım. Beli rahatsızlandı 1 ay sonra bıraktı. Yüzme bilmiyorum istiyorum dedi. Yüzme kursuna götürdüm. Sinema- tiyatro bu laf haftada bir yaptıklarım inanın
Geçen hafta Ayla filmine götürdüm bu hafta sahilde bir restoranda erkek arkadaşım onu yemeğe davet etti
Haftaya yetersiz bakiye tiyatrosuna götüreceğim..
Ama annem o kadar çok alıştı ki artık geçenlerde bir gün avm ye alışverişe götürdüm eve dönüyorduk taksi ile saat akşam 20.30 suları. Annemi teyzeme bıraktım ben de yakın bir yerde kahve içeceğim erkek arkadaşımla dedim saat 21.00 da burda ol dedi. İndi. Taksici bile bana abla saat zaten sekiz buçuk anne sizi çok sıkıyor galiba dedi. Gittim oturdum daha erkek arkadaşım gelmeden annem hadi gel demeye başladı. Bana evlenme bana bak benimle yaşa diyor. Bir ev sahibimiz var kızı onunla yaşamış 40 yaşına kadar onlara özeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…