Tavuk kukla,aslan kukla ve 9 ,15,16 nolu ürünler(Kalın sayfalı kitaplar,gitar,mini resim makineleri) satılmıştır.
Cnm, son durum nedir simdi ? Ben bunlAra talibim hala ?Arkadaşlar,ne yazık ki özelden mesaj yazma hakkım yokmuş.Bazı arkadaşlar özelden mesaj atmışlar istedikleri ürünler için.
Öncelikle,9 nodaki kalın sayfalı kitaplardan bir kuyruklu kitabı kızım yıpratmış.Pamuk adlı kitap da biraz eskimiş.Onları ücretsiz yollayacağım diğerlerini alana.Kitapların fiyatı 15 TLden 8 TLye düştü.Bu aksilik için özür dilerim.
Sabah ilk mesaj atan arkadaş chen-lee olmuş.Tavuk ve aslan kukla ikisi 8 TL olur.Kitaplar için yukarıda yazdığım sebeple 8 TL diyorum toplam Gitar ve mini resim makinaları da toplam 12,5 yapıyor.Toplamda 28,5 TL yani.Düz hesap 25 TL olsun.Size uyarsa bildirin lütfen.
pptpapatya arkadaşım,gitarı chen lee arkadaşım almazsa ,hemen sonra siz mesaj atıp kitapları,hayvanlı kutu oyununu ve gitarı istemişsiniz.
bandag arkadaşım da kalın sayfalı kitapları,bez bebeği ve kartları istemiş.Diğer arkadaşlar kitapları almazsa yazarım.
navukat arkadaşım,toplu alım benim için de çok iyi olur tabii.Ama mesajların zamanına göre sıraladım adil olsun diye.Vazgeçerlerse haber veririm.
Anlayışınıza teşekkürler
pptpapatya arkadaşım,gitar ve kalın sayfalı kitapları ilk mesaj atan arkadaş aldı.Diğer istediğiniz duruyor.
MErhaba, kutu oyunu ve diger ELC kartlari bana ayiriniz lutfen. Diger kalan urunler hangileri acaba ?
bandag arkadaşım,6 ve 14 toplam 10 TL olur tabii.
Ben de 7-8-9-10-14-15-16 daki ürünlere talibim toplu Alım için bana özelden bir fiyat verir misiniz
bandag arkadaşım,6 ve 14 toplam 10 TL olur tabii.
Pptpapatya arkadaşım,15 satıldı.KUtulu oyun duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?