• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Oyuncaklarımız,kitaplarımız,bot,ayakkabı,sling,mon t

bütün kitaplar ve eğitici kartlara talibim birde gitar satılmadıysa almak istiyorum.

Chen lee arkadaşım,kartları sormuşsunuz.İçinde 24 adet nesne,hayvan vs resmi çift olarak yer alıyor.Eşleştirme oyunu oynayabilir,hikaye uydurmakta kullanabilirsiniz.Hiç kullanılmadı ama kızım paketini açmış meraktan.Bizde başka bir set daha var,o sebeple satıyorum.

parpalm arkadaşım,yukarıda belirttim.Birkaç kişi aynı ürünleri istemiş.Cevap versinler,vazgeçen olursa size dönerim.

Tudem Milly Molly serisi 2 kitabı gönderemeyeceğim,arkasına kızım resimler çizmiş.Toplam 5 kitabı isteyen olursa hepsi 8 TLye düştü.

İnce sayfalı 4 adet kitap arasında da Minik Balık Okyanus Macerasının cilt kısmını yıpratmış,onu ücretsiz yollarım seti alana.Set fiyatı 15 TLden 10TLye düştü.

Bu saçmalık için tekrar özür diliyorum,buraya ilan vermeden önce ürünleri tekrar kontrol etmemekle hata yaptım.

Tavuk kukla,aslan kukla ve 9 ,15,16 nolu ürünler(Kalın sayfalı kitaplar,gitar,mini resim makineleri) satılmıştır.

Arkadaşlar,ne yazık ki özelden mesaj yazma hakkım yokmuş.Bazı arkadaşlar özelden mesaj atmışlar istedikleri ürünler için.

Öncelikle,9 nodaki kalın sayfalı kitaplardan bir kuyruklu kitabı kızım yıpratmış.Pamuk adlı kitap da biraz eskimiş.Onları ücretsiz yollayacağım diğerlerini alana.Kitapların fiyatı 15 TLden 8 TLye düştü.Bu aksilik için özür dilerim.

Sabah ilk mesaj atan arkadaş chen-lee olmuş.Tavuk ve aslan kukla ikisi 8 TL olur.Kitaplar için yukarıda yazdığım sebeple 8 TL diyorum toplam Gitar ve mini resim makinaları da toplam 12,5 yapıyor.Toplamda 28,5 TL yani.Düz hesap 25 TL olsun.Size uyarsa bildirin lütfen.

pptpapatya arkadaşım,gitarı chen lee arkadaşım almazsa ,hemen sonra siz mesaj atıp kitapları,hayvanlı kutu oyununu ve gitarı istemişsiniz.

bandag arkadaşım da kalın sayfalı kitapları,bez bebeği ve kartları istemiş.Diğer arkadaşlar kitapları almazsa yazarım.

navukat arkadaşım,toplu alım benim için de çok iyi olur tabii.Ama mesajların zamanına göre sıraladım adil olsun diye.Vazgeçerlerse haber veririm.

Anlayışınıza teşekkürler
Cnm, son durum nedir simdi ? Ben bunlAra talibim hala ?
pptpapatya arkadaşım,gitarı chen lee arkadaşım almazsa ,hemen sonra siz mesaj atıp kitapları,hayvanlı kutu oyununu ve gitarı istemişsiniz.

bandag arkadaşım,6 ve 14 toplam 10 TL olur tabii.

Navukat kullanıcısından alıntı
Ben de 7-8-9-10-14-15-16 daki ürünlere talibim toplu Alım için bana özelden bir fiyat verir misiniz

Benimkiler satıldı mı arkadaşım cevap yazmadınız milly ve molly sarıldı mı mesela anlamadım lütfen acil cevap

Navukat arkadaşım,ancak cevap yazabiliyorum.Bİlgisayarım açık olsa bile başında olamıyorum her zaman. Mesaj saatine göre öncelik verdim herkese.Şu anda sizin istediklerinizden sadece 8 ve 10 duruyor.Yukarıda kitaplarda ilgili not yazmıştım,okumuşsunuzdur herhalde.VAzgeçen olursa buraya yazarım yine.ÖZelden mesaj yaşamamak zor oluyor.

Pptpapatya arkadaşım,15 satıldı.KUtulu oyun duruyor

:( dileksu hanimcim, sorduklarimin neredeyse hepsi satilmis. topluca almak istiyordum, kismet degilmis. alanlar gule gule kullansin. kutulu oyunun fiyatini en son ne yapabilirsiniz, kargoyla tek urun alinca pek avantajli olmuyor biliyorsunuz :(
bu arad istanbul da misiniz, hangi semttesiniz ?

İStanbul Ataşehirdeyim.Kutulu oyunla hiç oynamadık açtık sadece,35 tlye almıştım,ELC Çok pahalı bir marka ne yazık ki.Aynı oyuncağı ayakkabılarla birlikte bir arkadaş istemiş.Ama dilerseniz size göndereyim,kargo 5 tl tutar.Ya da yakında başka oyuncaklar ekleyeceğim yapabilirsem,onlara bakarsınız .

Back