Bebek İkinci El Oyuncaklarımız Minik bebişleri bekliyor :))/aynı ürün 1 den fazla konuda satışa sunulamaz

Diger oyuncaklara da bakıp oyle karar vericem ama candır ve piyanoyu ayırır mısın
Merhabalar leylifer arkadaşım ilk yazan siz olduğunuz için cadır ve piyonoyu sıze ayırıyorum şimdiden hayırlı olsun bu arada özelden sormustunuz treni resimleri yukledıkten sonra kızım kardeşiyle paylaşamadıgı için fırlattık kendi otomatık gıdısı son dk bozuldu kısmet işte satıs sebebım de 2 aya yurtdısındakı evıme gecıcek olmam bu yuzden sepette bekleyeceğıne bırılerının işine yarasın istememdendi muzıgı çalıyor ışıkları yanıyor yınede isterseniz konusabilir bu durumu ve fıyatını

Tahta piyanoya bende talibim
Yenıden merhaba mavılım arkadasım sızden önce. Leylıfer arkadasım yazdıgı için piyonoyu ve cadırı ayırtmıs bulunmaktadır baska istedikleriniz olursa gorusebiliriz tskler

Ben de oyuncaklarınızla ilgileniyorum yenilerini de bekliyoruz. Elinizde fazla ergobaby ya da momcomfortbaby tarzında kanguru varsa onunla da ilgileniyorum ihtiyacımız var çünkü
Merhabalar hilal ece. Arkadasım malesef elimde cıhıcco marka kangurum var onuda suan oğluma kullanmaktayım keske yardımcınolabılseydım baska ilgilendiklerin için tekrar gorusebiliriz cadır ve pıyono ayırtılmıstır

Oyuncak anahtarlığın fiyatını öğrenebilirmiyim
Canım oyuncak anahtarlık ucuza vereceğim eğer tek bunu alacak olursanız normalde biraz pahalı bu urunler ama ben sıze alıcı olursanız 10 tl ye bırakacağım

Satılanlar puzleler ve anahtarlık ilk kıtapımız ve puset oyuncağımız diğerleri bebişleri bekliyor ilgilenen arkadaslarıma duyrulur

K

Bir de ilk sayfadaki masanın?
Aktıvete masamız kullanmamıştır ıkı adet oyuncak almak zorunda oldugumuz için bu hıc kullanılmadı yurtdısından alındı ıngılızce ıspanyolca seslıdır havyanlar rakamlar ve muzıkler calar fıyat 35 tl canım tren ise bugun kızım fırlattı ve malesef onceden yuruyordu yatak üstünde bile gıderdi ama malesef bu özelliğimizi kaybettık o yuzden bu sekılde alan olursa uygun fıyata vereceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…