• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El oyuncak

yunlu1976

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
1.000
3
118
İstanbul
$1.jpg $13.jpg $14.jpg $15.jpg $16.jpg $17.jpg $19.jpg $21.jpg $1459676_654824574548845_632315_n.jpg $11.jpg $10.jpg $2.jpg $3.jpg $4.jpg $5.jpg $6.jpg $7.jpg $8.jpg $9.jpg $f20deb7226c14ee18aea5a456ced04d1_300.jpg

Oyuncakların özellikleri nedir, mesela peluşlar sesli veya titreşimli mi? Kamyonet ve kepçe hariç tamamını almak istesem fiyat ne olacak? Fiyatlarını tek tek belirtirseniz memnun olacağım.

Son düzenleme:
yesil kitap gibi oyuncak hangi marka ne ozelligi var ve fiyati ne kadar acaba

yeşil kitap vtec in eğitici kaplumbagası sayıları renkleri ve sayfalar çevirdikçe sayfadaki hikayeyi okuyor hayvan sesleri çıkarıyor .netten araştırabilirsiniz kutusuyla yollayacagım çok az kulklandık .fiyatı 30 tl

Oyuncakların özellikleri nedir, mesela peluşlar sesli veya titreşimli mi? Kamyonet ve kepçe hariç tamamını almak istesem fiyat ne olacak? Fiyatlarını tek tek belirtirseniz memnun olacağım.

peluşLAR SESLİ DEĞİL AMA HEPSİ ORJINAL VE KALİTELİDİR

GILBERT 5 TL
TREN 3 TL
YEŞİL EĞİTİCİ KAPLUMBAGA 30 TL
NEVRESİM TAKIMI AZ KULLANILMIŞTIR. 10 TL
ASLAN MARKS SPENCER 7,5
KÖPEK 2,5
HARFLERİ VE RENKLERİ ÖĞRETEN OYUNCAK 10 TL
CAILOU PUZZLE SADECE SAYILARA AİT PUZZLE KALMIŞTIR 10 TL
ŞİŞME KÖPEK BALIĞI 5 TL
KAMYON VE KEPÇE 2,5 TL TANESİ
FİL ORGINAL 15
WİNNIE ORJINAL 7,5
BEBEE ORJINAK 7,5

HEPSİNİ ALMAYI DÜŞÜNÜRSENİZ ÇOK AZ BİRŞEYLER YAPABİLİRİM
FİL

bana cevap yazarsanız hepsini alacakmısınız diye sevinirim .çünkü isteyenler var.
bu arada yeşil oyuncağı ütopya sizden once sormuş eğer isterse oncelik onundur bılgınıze.diğerleri için sizden cvp bekliyorum akşama kadar yoksa tek isteyenlere vereceğim

Bebe ve inek ses çıkarıyormu
şişme köpek balığı sönük halde kargoya verilicek dimi ?
o üçünü düşünüyorum diğerleri seslimi

bana cevap yazarsanız hepsini alacakmısınız diye sevinirim .çünkü isteyenler var.
bu arada yeşil oyuncağı ütopya sizden once sormuş eğer isterse oncelik onundur bılgınıze.diğerleri için sizden cvp bekliyorum akşama kadar yoksa tek isteyenlere vereceğim

ben kaplumbagayi istiyorum
eve gecince iletisim bilgilerimi de yazarim size su an disardayim

Back