- 1 Mart 2013
- 2.148
- 157
- 113
canım benim aldığımdada çalışmıyordu uğraşmadın değiştirme için sanırım el ayak gibi oda burun diyordu
ama diğer özelliklerinin hep çalışıyor
Bizimkininde burnucalismiyor sanırım burnunda bir fonksiyon yok canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim aldığımdada çalışmıyordu uğraşmadın değiştirme için sanırım el ayak gibi oda burun diyordu
ama diğer özelliklerinin hep çalışıyor
köpegin burnu ne işe yarıyordu?
aynen bizimkinin de, sanırım genelde böle bi sorun var bu köpekçiklerde. cok cok sıkı bastırırsan arada calısıyor. gerci pek önemli bi sorun deil, bi sarkı eksik oluyor o kadarBizimkininde burnucalismiyor sanırım burnunda bir fonksiyon yok canim
bizimkininde burnucalismiyor sanırım burnunda bir fonksiyon yok canim
aynen bizimkinin de, sanırım genelde böle bi sorun var bu köpekçiklerde. Cok cok sıkı bastırırsan arada calısıyor. Gerci pek önemli bi sorun deil, bi sarkı eksik oluyor o kadar
bendeüzülmüştüm çalışmıyo diye ama ugrasmadım bi şarkı eksik olsun demiştim :))) demekki çogunda var aynı sorun
zaten kuzucuklarım hiç oynamadı oyuncaktan ben hevesimi almış oldum:)))
dün oyuncakçıya gittim ,biizm burada çok yakın ...
şu ne kadar bu nekadar diye soruyorum bi bebek sordum 70 tl bi aycık sordum ,69 tl ,kafamı çevirdim aynı ayıcık 35 tl dedim bu niye böyle ,abla bu çakması demesinmi :))))koptum
bu bebek dondurmayı yalıyorrr ,buda yalarmış gibi yapıyorrr:)))
bu ayıcıkla bu ayıcık aynısı,bunun göbeğinin rengi biraz daha koyu diyorrr
şaştım kaldımm 50 tl ye 2 tane oyuncak alıp çıktım :)))ama çok şaşırmıştımm,bi tarafta org.bi tarafta ise çakmalarr,bunlarıdamı yaptılar diyorum ,ooooo abla senin bebek küçük ya ,sen bilmiyorsun demesinmi pp
Aynen dolabın üstünde duruyor satsam yeridir:))))))
dün oyuncakçıya gittim ,biizm burada çok yakın ...
şu ne kadar bu nekadar diye soruyorum bi bebek sordum 70 tl bi aycık sordum ,69 tl ,kafamı çevirdim aynı ayıcık 35 tl dedim bu niye böyle ,abla bu çakması demesinmi :))))koptum
bu bebek dondurmayı yalıyorrr ,buda yalarmış gibi yapıyorrr:)))
bu ayıcıkla bu ayıcık aynısı,bunun göbeğinin rengi biraz daha koyu diyorrr
şaştım kaldımm 50 tl ye 2 tane oyuncak alıp çıktım :)))ama çok şaşırmıştımm,bi tarafta org.bi tarafta ise çakmalarr,bunlarıdamı yaptılar diyorum ,ooooo abla senin bebek küçük ya ,sen bilmiyorsun demesinmi PP
ama herzaman pelüş oyuncaklarda lisanslı ürünleri almak lazım ,kim bilir o ucuzlardaneler neler varrr ..