Bebek İkinci El oyuncak satan arkadaşlar

CurukElma

9. Takım mezunu✌
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
7.969
24.541
548
hanımlar ogluma oyuncak bakıyorum ama tek tek konulara girip bakmak uzun zaman alıyor helede sizinde evinizde benimki gibi bir canavar varsa bunun için elinizdeki oyuncakları bu konuya eklesek ihtiyacı olan baksa daha kolay olmaz mı hepimiz açısından
:36::36:

Anladım kolay gelsin :))

Sent from my iPad using Kadınlar Kulübü

bende oyuncak arıyorum yeni dogan bebek için kızım 2 aylık oldu artık oyun istiyo el ayaga takılan cıngıraklı bileklik çoraplardan istiyorum,uyku arkadaşı olanalr varsa ondan istiyorum,yusufcuk cekince sesler çıakran dokusu farklı oyuncaklar sesli oyuncakalr arıyorum olan varsa paylaşsın arkadaş haklı konu konu gezilirken cok zman harcanıyo :ssz:

Bende arıyorum ama 4 yaşındaki kızım için baby alive yürüyen bebek canım bebeğim bunlar olabilir veya konusan gamze bebek tarzında olabilir elinde olan varmı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende oyuncak arıyorum yeni dogan bebek için kızım 2 aylık oldu artık oyun istiyo el ayaga takılan cıngıraklı bileklik çoraplardan istiyorum,uyku arkadaşı olanalr varsa ondan istiyorum,yusufcuk cekince sesler çıakran dokusu farklı oyuncaklar sesli oyuncakalr arıyorum olan varsa paylaşsın arkadaş haklı konu konu gezilirken cok zman harcanıyo :ssz:

Eki Görüntüle 1066927 Eki Görüntüle 1066928 Eki Görüntüle 1066929
elimde sağlam kalan tek oyuncak bunlar
2 çocuk büyüyttü.anahtarlık diş kaşıyıcı
tırtıl boğımlarını çevirdiçe tırt tırt ses çııkarıyor.bir iki boğumj sessiz dönüyor artık.
benim oğlum hep gazlıydı ağlayan çocuktu.bu trıt la ilk defa kahkaha attı

Eki Görüntüle 1066927 Eki Görüntüle 1066928 Eki Görüntüle 1066929
elimde sağlam kalan tek oyuncak bunlar
2 çocuk büyüyttü.anahtarlık diş kaşıyıcı
tırtıl boğımlarını çevirdiçe tırt tırt ses çııkarıyor.bir iki boğumj sessiz dönüyor artık.
benim oğlum hep gazlıydı ağlayan çocuktu.bu trıt la ilk defa kahkaha attı

bu tarz oyuncaklar bendede var canmm ben aktivite masası yaramaz toplar gibi oyuncaklar arıyorum artık küçük oyuncaklar pek ilgisini cekmiyo bizimkinin

hanımlar ogluma oyuncak bakıyorum ama tek tek konulara girip bakmak uzun zaman alıyor helede sizinde evinizde benimki gibi bir canavar varsa bunun için elinizdeki oyuncakları bu konuya eklesek ihtiyacı olan baksa daha kolay olmaz mı hepimiz açısından
:36::36:

1 $IMG_1510.jpg $IMG_1511.jpg playgro eğitici kitap

2 $IMG_1524.jpg uzaktan kumandalı arabalar

3 $IMG_1526.jpg hareketli sesli oyuncu robot

4 $IMG_1527.jpg bowling takımı

5 $IMG_1528.jpg model araba

6 $IMG_1529.jpg 60 küsür parca

7 $IMG_1532.jpg playskool eğitici kaplar

8 $IMG_1533.jpg yumusak top

9 $IMG_1536.jpg müzikli direksiyorn

10 $IMG_1543.jpg ısıklı müzikli hareketli bultak araba

11 $IMG_1534.jpg doktor seti

bu konu iyi olmuş bende elektrikli süpürge canavarı oğlum için süpürge arıyorum kızı olanlarda muhtemelen vardır :1:
kendi süpürgem bozulmadan bir süpürge almam lazım şu sesli olanlardan elinde olan varsa lütfen benimle irtibata geçebilirmi
birde sök taklı arabalar arıyorum inş. bulurum

yok ya bunlardan değil benim istediklerim:50:

pusete takılan dişlik gb oyuncaklardan

1 numara çorap bileklikli set çıngıraklı 3 numarada sadece bileklik çıngıraklı
4 no pusete takılaniliyor alttan çekince titriyor
5 no çıngırak
6 no çıngırak
7 no yurtdışından geldi hem pusete takılır altta ipi var çekince müzik çalıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back