Bebek İkinci El oyuncak kıyafet salıncak ve ayakkabı hepsını bır baslıkta topladım ihtiyacı olan

canım sana mail atmıştım ca şapka atkı takımı ve 93 yazılı sweat için? Geri dönmedin

cnm ben sana msj aatım dıye hatırlıyorum bir arkadas daha sormustu özür dilerim atkı takımını 15 tl sıvıtte 7500 tl

nıkını unutmustum bayram sonrası kargolarını yollıycaktın nıke ayakkabıları ısteyen arkadas sana ben msj atmıstım hatırladım sımdı üzgünüm olmaz 40 tl otekıler tutmustu 20 de bunları sayarım ıstersen ınan atkı takımın alırsan gorıceksın yenıden hıcbır farkı yok sapkamıs bırden fazla oldugu ıcın ınan sayılı takıldı

evet cnm erkek için tereddtün olmasın ben cvp yazamadım onun hakkında kusura bakma

kızlar hadı yokmu begendıgınız elımden cıksınlar fıyatlar uygun kıyafetler kalıtelı ve temızdırrrrrr

beyazli pembeli olan puma 20no. 25tl beyaz spor ayakkabi21no . 10tl diger sade beyaz18 19 numara fakat kalibibuyuk 19 20 numaraya rahat olur hm marka cok hafif ve rahat bir ayakkabi 10 tl . syah spor ayakkabi 22 numara. 5 tl hicbirinin hicbir sorunu yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…