- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
-
Ülkü Umay olacak canım inşallah :) siz bi karar verdiniz mi isim konusunda :)en azından enişte kararlı benim adam benden kararsız 1,5 senedir araba beğenip alamadı bizim oğlan kedi seçer artıkisim ne düşündünüz prensese
bu da güzel bi model canım bunun yorumları da gayet iyiydi okumuştum öncesinde :)https://www.e-bebek.com/calipso-plus-70120cm-park-yatak-p-kra-dty101-sg/
kızlar bu modeli beğendim bende bu nasıl sizce ?seydosum Beril77
Ben aldım mavi rengini. Çok beğendik. Biz civilden aldık hatta yatağını da ordan aldık ikisi de kraftın 628 lira tuttu.https://www.e-bebek.com/calipso-plus-70120cm-park-yatak-p-kra-dty101-sg/
nasıl yani sen ciddi misin ?Ülkü Umay olacak canım inşallah :) siz bi karar verdiniz mi isim konusunda :)
https://www.e-bebek.com/calipso-plus-70120cm-park-yatak-p-kra-dty101-sg/
628 lira tutmuş ama benim eşim beni 628 parçaya böler vallahiBuda cok guzel ilk bundan alicaktim ama baktigim magazada kalmamosti bjkli oldugum icin bayilmistim buna :)
evet canım ülkü :) fırat da adıyla yaşasın vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah :)nasıl yani sen ciddi misin ?bizimde kız olsa idi adı Ülkü olacaktı oğlumuzun ismi 20 şubat 2015 te Şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin ismini yaşatmak için Fırat Yılmaz olacak
seni tanımadan çok ısınmıştım ki pek insan sevmemevet canım ülkü :) fırat da adıyla yaşasın vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah :)
479 park yatak içine koymaya mecbur yatak da lazım o da 150 lira. Daha ucuza pek yok canım. Ben de çok araştırdım ama en makul fiyat bu.628 lira tutmuş ama benim eşim beni 628 parçaya böler vallahi
çok tutmuş ya civile gittim dün yoktu internetten sipariş vereceğim galibaBen aldım mavi rengini. Çok beğendik. Biz civilden aldık hatta yatağını da ordan aldık ikisi de kraftın 628 lira tuttu.
memnun musun peki rahat mı kullanımı ?479 park yatak içine koymaya mecbur yatak da lazım o da 150 lira. Daha ucuza pek yok canım. Ben de çok araştırdım ama en makul fiyat bu.
Kraftin o modelide bnm kullandigim kanz da genelde ayni ozellikli yataklar ve cok kullanisli pisman olmazsiniz aldığınıza mobilya gbi ağır degiller temizligi cok kolay tekerlek sayesnde istedgn yere taşı tek sorun işte cibinlik muzik kutusu vs yok ekstra alman lazim ben ikisinide almadım gerek de olmadi zaten nrmal oyuncaklariyla oynuyormemnun musun peki rahat mı kullanımı ?
herşey Babamızın insafına bağlı oğluna kıyamaz ama alana kadar beni baya inletir :))Kraftin o modelide bnm kullandigim kanz da genelde ayni ozellikli yataklar ve cok kullanisli pisman olmazsiniz aldığınıza mobilya gbi ağır degiller temizligi cok kolay tekerlek sayesnde istedgn yere taşı tek sorun işte cibinlik muzik kutusu vs yok ekstra alman lazim ben ikisinide almadım gerek de olmadi zaten nrmal oyuncaklariyla oynuyor
Iki ay sonra bu soruya cevap verebilirim canım :) görünüş olarak hem çok pratik hem de geniş. Tek kişilik yatak kadar var neredeyse. :) ben memnun kaldımmemnun musun peki rahat mı kullanımı ?
ahh bak bu da benziyor ben de kolay kolay kimseyle yakınlık kuramam sevgilerimiz karşılık inan ki canım benimseni tanımadan çok ısınmıştım ki pek insan sevmemÜlkü'lerimiz, Fırat'larımız hep var olsun Rabbim esirgesin evlatlarımızı gurur duydum ve hayran kaldım tek kelimeyle ...
inşallah gülüm bizim düşük tehlikemiz kalmamış teyzesi Rabbim yavrularımızi korusunahh bak bu da benziyor ben de kolay kolay kimseyle yakınlık kuramam sevgilerimiz karşılık inan ki canım benimİnşallah isimlerinin de hakkını veren evlatlar olurlar
Çok sevindim canım benim bundan sonrasında hamileliğin balayını yaşacaksın o zaman :) Rabbim hepsini korusuninşallah gülüm bizim düşük tehlikemiz kalmamış teyzesi Rabbim yavrularımızi korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?