• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun park yatak da hangi markayı öneriyorsunuz kızlar?

nasıl yani sen ciddi misin ?En Büyük TÜRKİYE bizimde kız olsa idi adı Ülkü olacaktı oğlumuzun ismi 20 şubat 2015 te Şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizin ismini yaşatmak için Fırat Yılmaz olacak En Büyük TÜRKİYE
evet canım ülkü :) fırat da adıyla yaşasın vatanına hayırlı bi evlat olsun inşallah :)

memnun musun peki rahat mı kullanımı ?
Kraftin o modelide bnm kullandigim kanz da genelde ayni ozellikli yataklar ve cok kullanisli pisman olmazsiniz aldığınıza mobilya gbi ağır degiller temizligi cok kolay tekerlek sayesnde istedgn yere taşı tek sorun işte cibinlik muzik kutusu vs yok ekstra alman lazim ben ikisinide almadım gerek de olmadi zaten nrmal oyuncaklariyla oynuyor

Kraftin o modelide bnm kullandigim kanz da genelde ayni ozellikli yataklar ve cok kullanisli pisman olmazsiniz aldığınıza mobilya gbi ağır degiller temizligi cok kolay tekerlek sayesnde istedgn yere taşı tek sorun işte cibinlik muzik kutusu vs yok ekstra alman lazim ben ikisinide almadım gerek de olmadi zaten nrmal oyuncaklariyla oynuyor
herşey Babamızın insafına bağlı oğluna kıyamaz ama alana kadar beni baya inletir :))

Bnm kayinvalidem almisti park yatak 450 icindeki yatakta 100 liradan fazla degildi diye hatirliyorum cnku birkacta kiyafet aldik 500 küsur lira odeyip çıkmıştık civilden

seni tanımadan çok ısınmıştım ki pek insan sevmem:olamaz: Ülkü'lerimiz, Fırat'larımız hep var olsun Rabbim esirgesin evlatlarımızı gurur duydum ve hayran kaldım tek kelimeyle ...
ahh bak bu da benziyor ben de kolay kolay kimseyle yakınlık kuramam sevgilerimiz karşılık inan ki canım benim :KK54: İnşallah isimlerinin de hakkını veren evlatlar olurlar:KK16:

Back