- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
Gülüm baktım da pek model yoktu magaza da İnternetten sipariş vereceğim :) kraft çok iyi diyorlar bilmiyorum ki ne yapsak :/canım gittin mi bugün civil'e kafanda canlandı mı bişeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülüm baktım da pek model yoktu magaza da İnternetten sipariş vereceğim :) kraft çok iyi diyorlar bilmiyorum ki ne yapsak :/canım gittin mi bugün civil'e kafanda canlandı mı bişeyler
ben de kraft ı iyi diye duydum kanz düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım ondan :)Gülüm baktım da pek model yoktu magaza da İnternetten sipariş vereceğim :) kraft çok iyi diyorlar bilmiyorum ki ne yapsak :/
En iyisi sarılıp uyumak :)ben de kraft ı iyi diye duydum kanz düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım ondan :)
ayyy ne güzel fikir hatta canımıza da sokabiliyor muyuz orda uyusunEn iyisi sarılıp uyumak :)
Dört gözle bekliyoruz doğsun diye bi yere sokmayalim tekrar kokusu ile uyuyalim :) yeğenim var seydosum 9 aylık ikizimin kızı Anneye nasıl düşkün bir görsen bizim bebeklerimiz de öyle olacak Anne evlat aşkı muhteşem bir Aşk Rabbim acılarını göstermesinayyy ne güzel fikir hatta canımıza da sokabiliyor muyuz orda uyusun
Arada ezmeyelimEn iyisi sarılıp uyumak :)
teşekkür ederim canım yorumun için ben alana kadar tükenmezse ve fikrim de değişmezse bu rengini çok beğendim bende :)Bnm yatagim bunun grisi bende bu rengi istemistim ama kalmamisti mobilyalarimda gri diye grisini aldm super konforlu kokay temizlenen rahat tasinan ve genis uzun sureli kullanabilecegin bir yatak tavsiye ederm
Bende o renge bayilmistim resimdekinden daha guzel civil magazasinda begenmistim 1 hafta snra gittigimde kalmamisti canim ins bulursun super besik alt degistirme bolmesini hala kullaniyorum kurulumu da cok basitteşekkür ederim canım yorumun için ben alana kadar tükenmezse ve fikrim de değişmezse bu rengini çok beğendim bende :)
nerde yerim yok sıkıntım orda zaten çok teşekkür ederim yorumun için kaz mı kraft mı ona karar veremedik :)Canim park yatak dusunmen cok iyi hem uzun sureli kullanilabiliyor hem tekerlek sayesinde odadan odaya kolay tasiniyor hafif ve kademeli bende kanz var cok cok memnunum leke tutmuyo islak mendille bile sildigim anda çıkıyor alt degistirme aparati cok rahat yan cepleri var bezlerini koyabiliyorum ve kraft ta iyi bir marka ben pembeli mavili pek seven biri deglm farkli renk cesitleri var kanz ve kraftta sallama aparatida var yerin varsa buyuk al bnmki buyuk gun icinde besigine yatiriyorum oyuncak takiyorum ev isi yapiyorum
biz ezmeyizde eşlerimiz için aynı şeyi söyleyemeyiz heralde :)Arada ezmeyelim
kanza mı karar verdin canım ay ben çocuk askere gidene kadar karar veremicem galibateşekkür ederim canım yorumun için ben alana kadar tükenmezse ve fikrim de değişmezse bu rengini çok beğendim bende :)
nerde yerim yok sıkıntım orda zaten çok teşekkür ederim yorumun için kaz mı kraft mı ona karar veremedik :)
sıkıntı yaşamadı yani kanz da öyle mi bu tatlı telaşları yaşamış biri olarak bizi anlayıp yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim Rabbim yavrularımızın acısını göstermesinKanz da kraftta gayet iyi kendi evin icin hangi markanin besigini bulursan uygun onu al ben kanz buldum onu aldm rengi de mobilyalarim gbi griydi
eşim karar verecekmiş benden bi yol olmazmış bu konuda öyle dedi bunu da o bulmuş yakın zamanda gidip bakacakmışızkanza mı karar verdin canım ay ben çocuk askere gidene kadar karar veremicem galiba
sıkıntı yaşamadı yani kanz da öyle mi bu tatlı telaşları yaşamış biri olarak bizi anlayıp yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin
en azından enişte kararlı benim adam benden kararsız 1,5 senedir araba beğenip alamadı bizim oğlan kedi seçer artık isim ne düşündünüz prenseseeşim karar verecekmiş benden bi yol olmazmış bu konuda öyle dedi bunu da o bulmuş yakın zamanda gidip bakacakmışız