• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun park yatak da hangi markayı öneriyorsunuz kızlar?

ayyy ne güzel fikir hatta canımıza da sokabiliyor muyuz orda uyusun :KK68:
Dört gözle bekliyoruz doğsun diye bi yere sokmayalim tekrar kokusu ile uyuyalim :) yeğenim var seydosum 9 aylık ikizimin kızı Anneye nasıl düşkün bir görsen bizim bebeklerimiz de öyle olacak Anne evlat aşkı muhteşem bir Aşk Rabbim acılarını göstermesin :KK46::KK200:

Canim park yatak dusunmen cok iyi hem uzun sureli kullanilabiliyor hem tekerlek sayesinde odadan odaya kolay tasiniyor hafif ve kademeli bende kanz var cok cok memnunum leke tutmuyo islak mendille bile sildigim anda çıkıyor alt degistirme aparati cok rahat yan cepleri var bezlerini koyabiliyorum ve kraft ta iyi bir marka ben pembeli mavili pek seven biri deglm farkli renk cesitleri var kanz ve kraftta sallama aparatida var yerin varsa buyuk al bnmki buyuk gun icinde besigine yatiriyorum oyuncak takiyorum ev isi yapiyorum

Bnm yatagim bunun grisi bende bu rengi istemistim ama kalmamisti mobilyalarimda gri diye grisini aldm super konforlu kokay temizlenen rahat tasinan ve genis uzun sureli kullanabilecegin bir yatak tavsiye ederm
teşekkür ederim canım yorumun için ben alana kadar tükenmezse ve fikrim de değişmezse bu rengini çok beğendim bende :)

teşekkür ederim canım yorumun için ben alana kadar tükenmezse ve fikrim de değişmezse bu rengini çok beğendim bende :)
Bende o renge bayilmistim resimdekinden daha guzel civil magazasinda begenmistim 1 hafta snra gittigimde kalmamisti canim ins bulursun super besik alt degistirme bolmesini hala kullaniyorum kurulumu da cok basit

Canim park yatak dusunmen cok iyi hem uzun sureli kullanilabiliyor hem tekerlek sayesinde odadan odaya kolay tasiniyor hafif ve kademeli bende kanz var cok cok memnunum leke tutmuyo islak mendille bile sildigim anda çıkıyor alt degistirme aparati cok rahat yan cepleri var bezlerini koyabiliyorum ve kraft ta iyi bir marka ben pembeli mavili pek seven biri deglm farkli renk cesitleri var kanz ve kraftta sallama aparatida var yerin varsa buyuk al bnmki buyuk gun icinde besigine yatiriyorum oyuncak takiyorum ev isi yapiyorum
nerde yerim yok sıkıntım orda zaten çok teşekkür ederim yorumun için kaz mı kraft mı ona karar veremedik :)

Kanz da kraftta gayet iyi kendi evin icin hangi markanin besigini bulursan uygun onu al ben kanz buldum onu aldm rengi de mobilyalarim gbi griydi
sıkıntı yaşamadı yani kanz da öyle mi bu tatlı telaşları yaşamış biri olarak bizi anlayıp yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim:KK46: Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin

Benim besigim bu

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-05-23-45-07.png
    Screenshot_2016-12-05-23-45-07.png
    130 KB · Görüntüleme: 53
sıkıntı yaşamadı yani kanz da öyle mi bu tatlı telaşları yaşamış biri olarak bizi anlayıp yardımcı oluyorsun çok teşekkür ederim:KK46: Rabbim yavrularımızın acısını göstermesin

Ne demek cnm rica ederm bende yasadim o dönemleri anliyorum hallerinizden yardimci olmaya calisiyorum :)

eşim karar verecekmiş benden bi yol olmazmış bu konuda öyle dedi :KK70: bunu da o bulmuş yakın zamanda gidip bakacakmışız :KK70:
en azından enişte kararlı benim adam benden kararsız 1,5 senedir araba beğenip alamadı bizim oğlan kedi seçer artık :halay:isim ne düşündünüz prensese :KK46:

Back