• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oyun park yatak da hangi markayı öneriyorsunuz kızlar?

oglumherseyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
1.507
1.141
48
18. haftamıza girdik ve yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyorum oyun park yatak alacağım hangi marka önerirsiniz kızlar ?

Bebegim kabiz ve kolikti surekli salliyorduk. Sonra 5 ay bitimine kadar otomatik sallanan besik kullandik. Tekrar park yataga donduk.

Bizde ufak portatif anne yanı beşik kullandık 6 ay olana kadar. Gece çok sık emiyordu kalkıp almak zor oluyor diye anne yanı rahat oldu. Bide arkadaşın dediği gibi kızım gazlı bebekti salla salla öyle uyurdu. Gaz bitince sabit beşiğe geçtik. Hala beşikte yatıyor

Him ama park yatak olursa en azindan gunduzleri odasinda uyutup yavas yavas alistirabilirim belki odasina diyorum.
Kızımın odası var. Bizde gündüz odasını kullanıyoruz dolabı şifobyeri parkyatağı . 3 yaşına gelince inşlh Alıcam odasına bende.

Ben anne yanı beşik aldım chicco next to me.
Şehir dışına falan çıktığımızda beşiğini de götürdüm bu sayede.
Yatak odam müsait değildi park yatağa ve görüntülerini sevmiyorum.
Şuan 5 aylık, 6.ayında odasına geçireceğim.

Merhaba. Kraft'in bir park yatagini almistik. Fiyati cok uygundu. Internetten almistik. Ayni model yatak magazada ve baska markalarda daha pahaliydi.

Memnunuz hala kullaniyoriz 1.5 yil olacak. Sallanma ozelligi var ama bu ozelligi cok iyi degil, sallanirken bi garip ses yapiyor. Sallama aparatini cikardik.

Park yatak olculeri degistigi icin yatak.olcusunu de park yataga gore sectiniz degil mi?
Tabi evet. Yatagin model ismini ve olcusunu hatirlamiyorum, su an bakmak icin firsatim yok ama dusunen olursa esime bi sorarim, o bilir. Icine sünger bir yatak almistik ama nerden aldığımızı hatırlamıyorum.

Back