- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
- Konu Sahibi oglumherseyim
18. haftamıza girdik ve yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyorum oyun park yatak alacağım hangi marka önerirsiniz kızlar ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel bir konu olmuş canım benim de fikre ihriyacım var bu konuda :)18. haftamıza girdik ve yavaş yavaş alışverişe başlayalım diyorum oyun park yatak alacağım hangi marka önerirsiniz kızlar ?
Orta boy ahşap beşik dolaplı büyüyenlerden değil. Benim odamda duruyor . Kızım tek çocuk ayrı odaya koymaya içim elvermiyorSabit besik nedir? Odasinda mi duruyor surekli?
Him ama park yatak olursa en azindan gunduzleri odasinda uyutup yavas yavas alistirabilirim belki odasina diyorum.Orta boy ahşap beşik dolaplı büyüyenlerden değil. Benim odamda duruyor . Kızım tek çocuk ayrı odaya koymaya içim elvermiyor
Kızımın odası var. Bizde gündüz odasını kullanıyoruz dolabı şifobyeri parkyatağı . 3 yaşına gelince inşlh Alıcam odasına bende.Him ama park yatak olursa en azindan gunduzleri odasinda uyutup yavas yavas alistirabilirim belki odasina diyorum.
Ay seydosum kafam çok karışık iletişimde kalalım ben biraz sonra civil e gideceğim inşallah düzgün bişey bulabilirimçok güzel bir konu olmuş canım benim de fikre ihriyacım var bu konuda :)
bence de canım benim de kafam çok karışık her gün değişiyor fikrim :)Ay seydosum kafam çok karışık iletişimde kalalım ben biraz sonra civil e gideceğim inşallah düzgün bişey bulabilirim
Maalesef yatağı ayrı alacağız canım kraft çok iyi diyorlar bide sallanan modellerden olmasına dikkat edelim yoksa kucağımız da sallaya sallaya kopacak kollarımız :)Park yatak icine ayrica yatakta aliniyor mu kizlar? Var mi gozunuze kestirdiginiz bi model falan.
canım gittin mi bugün civil'e kafanda canlandı mı bişeylerMaalesef yatağı ayrı alacağız canım kraft çok iyi diyorlar bide sallanan modellerden olmasına dikkat edelim yoksa kucağımız da sallaya sallaya kopacak kollarımız :)
Tabi evet. Yatagin model ismini ve olcusunu hatirlamiyorum, su an bakmak icin firsatim yok ama dusunen olursa esime bi sorarim, o bilir. Icine sünger bir yatak almistik ama nerden aldığımızı hatırlamıyorum.Park yatak olculeri degistigi icin yatak.olcusunu de park yataga gore sectiniz degil mi?