oyun klubü hile dümen ne arasanız
bazı editörlere msjla konumu anlatmama ragmen umursamadılar :umursamaz: bana aleni konu acmamı söylediler bende acıyorum oyun klubunde XXXX adlı üyeniz hile yapmaktadır nerden biliyorsun derseniz erkek arkadaslarımdan we haliyle programcı
![Kahve :kahve: :kahve:](/images/smiley/kahve.gif)
oldugumdan biliyorum bu bir iftira derseniz oyun skorlarına bir bakmanızı tawsiye ederim alsanaalsanasmile bir numaralı oyun oynayan moderatör :hooray: canawarın c si kalmamıstır ee odamı hile yapsın yapmazki
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
lmaz: şimdi program adını yasakkelime burdan söylemiyorum ama bu program oyunun türüne göre pc hızını ayarlayan genellikle *****2 undergrand halflife gibi online oyunlarda internet kafelerde küçük erkek çocuklarının :lepi: yaptıgı delikafadulden ucuz bi hile yoludur bu pprogram pc hızını isterseniz CADIARZU yawaslatır isterseniz hızlandırır :1no2: istersenizde durdurabilirsiniz mesela drag file sayfa
![Eek! kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
yaprakları cıkınca oyunu durdurup toplanır sonra tekrar baslatılır laelaelaelaelae durdurulur marioda öyle bu şikayetimi msnden :1shok: site yetkililerine anlatmama :mymeka: ragmen biir yanıt alamadım :1ninca: pc nin içinemi girelim bende oldugunu nerden
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
klava: biliyorsunuz derse ne yapabiliriz ? ee sizde kurun o programdan gibi bende bilirim kurmasını ama hakkıyla oynamadıktan sonra ne zewki cıkar :1no2:söylermisiniz
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
? oyun klubunden hiç bir tat alınamamaktadır 1000 skorlu oyunların en yüksek skorları bile 200000 :1no2: lere ulasmıstır soruyorum size bu haksızlık olmuyormu?yokmu bir çaresi ? ya buna bir el :Saruboceq: atın yada hepimiz kuralım bi sistem yolumuza bakalım kadınlar klubu bu kumarbazlar hilebazlar dümenciler klubune cıkcak adımız haberiniz ola :enbuyukkk: