oyun kulübü hile yapan arkadaslar hakkında

walla adını yazmayımda sabah indirdim içerdeki pc ye ama tadı cıkmıyor oynayamıorsun inan bana :63: evet kardelengüzeli görememiştim sayende gördüm benimde işim gücüm yok evdeyim çalışmıyorum bi oğlum :emir_bebek: war yemek yaparım iş güç bide son zamanlarda bu konuya kafa yoruyorum oda 2 senemi aldı çok meşgulmüşüm yazarken fark ettim hatta elifinde başını çok yemişimdir kazene söyle diye diye ne lüzümsuzmusum hak hukuk istemişim baska işim yokmuymus acaba :54:
gerçekten olması gerekenden fazla can sıkıyor bu durum :113: mesela tüm gün bunu düşünebiliyorsun

Son düzenleme:
kazen beni 2 üyelikten banladınız 1 ay boyunca oysaki bahsedilen 3 üyeliğimin olması lazım halbuki tek üyeliğim war şimdi 21 gram kim bilemiyorum biri dese bu efetubi bana kalacak banlanacagım ama neden bu kişiler hala banlanmıyor onu anlayamıoum. .....

Konumuz sizin banlanmaniz degil ama aciklama geregi duydum... Siz 2. hesap alip konu actiniz 2. hesap diyorum ama sistemde 5 tane uyeliginiz var digerleri banli)

efetubi
gamegirl
guddirik
efetubican
casper1

5 tane uyeliginiz var ! Durup durup banlandim diyorsunuz 5 uyelik actiginizda ne yapmamizi beklersiniz ?

Hile yapmadim diyorlar ! yalanmi soyluyorsun diyelim .....

Hile yapiyorlarsa daha oncede ifade ettigim gibi karakterlerine mudahale etme sansimiz YOK!

Daha once sadece varsayimlariniz uzerine ceza verdik cezalarini cekip geri geldiler.

Ya oyun bolumunu kapatacagiz
Ya hergun skorlari sifirlayacagiz

Ip den banlama cozum degil, nasil ki sizler 2. 3. uyelik aliyorsaniz yani sekilde yeniden uyelik alip gelebilirler...

Konumuz sizin banlanmaniz degil ama aciklama geregi duydum... Siz 2. hesap alip konu actiniz 2. hesap diyorum ama sistemde 5 tane uyeliginiz var digerleri banli)

efetubi
gamegirl
guddirik
efetubican
casper1

5 tane uyeliginiz var ! Durup durup banlandim diyorsunuz 5 uyelik actiginizda ne yapmamizi beklersiniz ?

benmi actım ki onları durup durup banlandım derim ama onların kim oldugunuda söyleyemem lütfen ihale bana kalmasın işte benim problemimde bu onlar benim değil bunu anlatamıyorum ve sizin gercekten ıp göremediginizi anlıyorum

Son düzenleme:
benmi actım ki onları durup durup banlandım derim ama onların kim oldugunuda söyleyemem lütfen ihale bana kalmasın işte benim problemimde bu onlar benim değil bunu anlatamıyorum ve sizin gercekten ıp göremediginizi anlıyorum

Hanimefendi bu kisilerin hepside sizin PC nizden baglanan ve oyunlarda hile yapildigini ifade eden mesajlar attilar. Hala ben degilim demeyin bana. Sizin IP den baglandilar demiyorum bakin ! Direk sizin makinanizdan acilan hesap bunlar..... Daha kesin sonuclar...

buraya üye olduktan sonra ..birde oyun kısmına bakayım dedim..deyiş o deyip oyun sayfasından çıkamaz oldum..hatta bir ara size mesaj atacaktım..ALLAH AŞKINA ŞU OYUN BÖLÜMÜNÜ KAPATIN başka türlü vazgeçemem diye dualarım kabul mü oluyor ne :52:

Hanimefendi bu kisilerin hepside sizin PC nizden baglanan ve oyunlarda hile yapildigini ifade eden mesajlar attilar. Hala ben degilim demeyin bana. Sizin IP den baglandilar demiyorum bakin ! Direk sizin makinanizdan acilan hesap bunlar..... Daha kesin sonuclar...

ben o pclerin kullanıcıların ne oldugunu size söylecegim biri bi arkadasın eşi iş yerinden oynuyor durum beli olmasın diye digeri burda cok iyi bi oyun oynayan arkadasım bir digeri 3 işi tarafından ortak kararla acılan benim sonradan sırf hileyle gecmek için oynadıgım ortak hesaptır şifresi bilinen gamegirl olan ve bunların hiçbirini ben açmadım gene söylüyorum gene söylüyorum sadce efetubi benim nick veremiyorum özür diliyorum işte ben bunu biliyorum siz bilmiyorsunuz ben suclanıyorum insanların ne mesaj attıgını bilmiyorum ama sahte hesap acıpta benim adıma msj attılarsa bu hile yapıyor bu kullanıcı efetubi dir diye sizden özür dilerim ben neden düzelsin diye ugrasayım alırım bir hesap daha oynarım baska isimle ama almadım almıyacagımda noolur bi düşün
gamegirl
guddirik
casper1 ve yeni gelen 21gram la alakam yok :50: uzun süredir girmiyordum kim oldugunu henüz ögrenemedim ben neyin ne oldugunu üstü kapalı anlattım nolur artıık suclu muamelesi yapmayın bana :50: banada inanmıyorsanız canavara sorabilirsiniz

Son düzenleme:
oyun klubü hile dümen ne arasanız

bazı editörlere msjla konumu anlatmama ragmen umursamadılar :umursamaz: bana aleni konu acmamı söylediler bende acıyorum oyun klubunde XXXX adlı üyeniz hile yapmaktadır nerden biliyorsun derseniz erkek arkadaslarımdan we haliyle programcı :kahve: oldugumdan biliyorum bu bir iftira derseniz oyun skorlarına bir bakmanızı tawsiye ederim alsanaalsanasmile bir numaralı oyun oynayan moderatör :hooray: canawarın c si kalmamıstır ee odamı hile yapsın yapmazki :olmaz: şimdi program adını yasakkelime burdan söylemiyorum ama bu program oyunun türüne göre pc hızını ayarlayan genellikle *****2 undergrand halflife gibi online oyunlarda internet kafelerde küçük erkek çocuklarının :lepi: yaptıgı delikafadulden ucuz bi hile yoludur bu pprogram pc hızını isterseniz CADIARZU yawaslatır isterseniz hızlandırır :1no2: istersenizde durdurabilirsiniz mesela drag file sayfa kaydirigubbakcemile4 yaprakları cıkınca oyunu durdurup toplanır sonra tekrar baslatılır laelaelaelaelae durdurulur marioda öyle bu şikayetimi msnden :1shok: site yetkililerine anlatmama :mymeka: ragmen biir yanıt alamadım :1ninca: pc nin içinemi girelim bende oldugunu nerden :oklava: biliyorsunuz derse ne yapabiliriz ? ee sizde kurun o programdan gibi bende bilirim kurmasını ama hakkıyla oynamadıktan sonra ne zewki cıkar :1no2:söylermisiniz :delphin: ? oyun klubunden hiç bir tat alınamamaktadır 1000 skorlu oyunların en yüksek skorları bile 200000 :1no2: lere ulasmıstır soruyorum size bu haksızlık olmuyormu?yokmu bir çaresi ? ya buna bir el :Saruboceq: atın yada hepimiz kuralım bi sistem yolumuza bakalım kadınlar klubu bu kumarbazlar hilebazlar dümenciler klubune cıkcak adımız haberiniz ola :enbuyukkk:

bu mesaji kim yazdi Nisan ayinda yazilan bir mesaj.....

ben o pclerin kullanıcıların ne oldugunu size söylecegim biri bi arkadasın eşi iş yerinden oynuyor durum beli olmasın diye digeri burda cok iyi bi oyun oynayan arkadasım bir digeri 3 işi tarafından ortak kararla acılan benim sonradan sırf hileyle gecmek için oynadıgım ortak hesaptır şifresi bilinen gamegirl olan ve bunların hiçbirini ben açmadım gene söylüyorum gene söylüyorum sadce efetubi benim nick veremiyorum özür diliyorum işte ben bunu biliyorum siz bilmiyorsunuz ben suclanıyorum insanların ne mesaj attıgını bilmiyorum ama sahte hesap acıpta benim adıma msj attılarsa bu hile yapıyor bu kullanıcı efetubi dir diye sizden özür dilerim ben neden düzelsin diye ugrasayım alırım bir hesap daha oynarım baska isimle ama almadım almıyacagımda noolur bi düşün
gamegirl
guddirik
casper1 ve yeni gelen 21gram la alakam yok :50: uzun süredir girmiyordum kim oldugunu henüz ögrenemedim ben neyin ne oldugunu üstü kapalı anlattım nolur artıık suclu muamelesi yapmayın bana :50: banada inanmıyorsanız canavara sorabilirsiniz

Az once benim 2. hesabim yok diyordunuz simdide hile yapana ders vermek amaci ile hesap actim diyorsunuz. ben size hicbir yerde hile yaptiniz demedim, sadece makinanizdan bu 5 hesapla girilip oyun oynandigini soyledim.... suclama filan yapmiyorum ama siz haksiz yere bani dolamissiniz dilinize bende buyrun etegimde ki taslar dedim.

Lutfen X Y olayini birakalim bana cozum uretin teknik olarak bizim tek yapabilecegimiz hile yapildigini iddia ettiginzi oyunlari silmek veya skorlari hergun resetlemek.

lütfen oyunları silmeyin en azında bejeveyi ben sadece onu oynuyorum..bu iki seçenekten başka seçenek yokmu

Facebooktaki oyunlarda bile hile oluyor bilen bilir:68:

En güzeli her gün scorları resetleyin.. Hile yapan gerçek bir ruh hastası değilse bir süre sonra oyunları rahat bırakır..:34:

Lutfen X Y olayini birakalim bana cozum uretin teknik olarak bizim tek yapabilecegimiz hile yapildigini iddia ettiginzi oyunlari silmek veya skorlari hergun resetlemek.

Şu durumda skorları resetlemek mantıklı görünüyor,bu arada oyun kulübünün ilk sayfasında bulunan .......isimli kullanıcı en iyi skor tarzında yazılar var arkadaşların avatarları da, mümkünse o da resetlensin

Son düzenleme:
Şu durumda skorları resetlemek mantıklı görünüyor

ya öylede çok zor olmazmı ya 3 günde 20 rekor yapabildim hergün mü silinsin diyorsunuz kızlar şimdi olsun belki biz düzene girince gene eskiye döneriz :38: onları hergün siliyorlarmı bilmiyorum ama siliyorlardı arada en yüksekleri learborder değişiyr zaten oyun puan ortalaması

Son düzenleme:
Skor kaydedilmeme gibi bir şans yokmu.Oyunla pek aram yok ama genede bir fikir.:)

Son düzenleme:
Back