Hile yapmiyorum diyorlar ne yapacagiz ? bunun ispati alinan yuksek skorlar mi ?
Dilerseniz hergun sifirlayalim skorlari veya bu bolumu toptan kapatalim...
ip adresleriyle ilgili bi çözüm bulunabilir belki bu kişilerin oyunlara girememesi gibi.. bilemiyorum.. yani oyunlar yarı yarıya azalınca da bi tadı kalmaz.. ve oyunları silmek onları mutlu eder herhalde
ya daaaa yeni oyunlarla yeni bi yapılanmaya gidilebilir, zaten karnım burnumda iyice şunun şurasında rahatça oynayabileceğim 1 2 hafta var şu zamanı bari eğlenerek geçireyim
Hayir ne yapalim siz soyleyin o zaman ? Daha oncede ifade ettim karakterlere mudahale etme sansimiz yok !
Süper bir fikir süper.
Evet o kişilerin arcade bölümüne girememesi için o bölümlerden yasaklanmaları en iyi ve kesin çözümdür
Hile yapmıyorum demeleri çok mantıksız girip baksınlar tekrardan kendileri skorlara
@DIPTISDIPTIS umarım her konuda bu kadar vurdumduymaz değilsindir.. ayıp ediyorsun 10 yaşındaki çocuklar gibi derken... hak hukuk adalet gibi kavramlar var hatırlatırım...ister gerçek hayatta olsun ister sanalda..
yani şurda 2 paralık keyfim vardı açıp kırkyılın başında oyun oynuyordum
ne gereksiz saçma sapan muhabbetler bunlar ya
şekerim nerde kim çaldı diye yaka paça girişeceksiniz
biri diğerini mahkemeye vermeye kalkışır bir taraf bölümü budar
ya bırakın allah aşkına biraz sanallıkdan uzaklaşın oyun oynuyoruz yarışmıyoruz dünyayıda kurtarmıyoruz
aldığınız puanlar yol su elektrik olarak geri dönmüyor
o fazla alsa ne yazar sen fazla alsan ne yazar mantığı neden yok...
kimsenin başka işi gücü yok mu ya
10 yaşındaki çocuklar gibi neyi paylaşamıyor bu site ahalisi :44:
O mesajdan çok çok önemli bir meselemiz var şuanda canım boşver.
keşke suyumuzu elektrigimizi ödese ki bedawa yaşarım inan sen 40 yılın başı oyun oynuyorsun burda ben her dakika oynuyorum emek wererek oynuyorum yoksa bende biliyorum salak değilim ama zewki olmuyor kendi başarının olmadıgını bilmek rahatsızlık weriyor sen bişey için çabalarken hoopppala bakıyorsunnki geçilmişsin ve iş inada biniyor bizde ayın safı değiliz oynayalım orda avatarımız resimimiz gözüksün herkes way be desin bizi konuşssun gbi bi gayemizde yok bak canavar bile girmiyor artık ki gerisini sen düşün çünkü boş çünkü manası yok o çalışıyor biz evdeyiz ve her dakika burdayız heran karsımızda bu tür olaylar ve inana bana gayet sinir bozucu çünkü oyun oynuyoruz komplo teorisi üretmiyoruz emek hakkımızı istiyoruz herkesin böyle düşündügünü zannediyorum ki burdayız
yani şurda 2 paralık keyfim vardı açıp kırkyılın başında oyun oynuyordum
ne gereksiz saçma sapan muhabbetler bunlar ya
şekerim nerde kim çaldı diye yaka paça girişeceksiniz
biri diğerini mahkemeye vermeye kalkışır bir taraf bölümü budar
ya bırakın allah aşkına biraz sanallıkdan uzaklaşın oyun oynuyoruz yarışmıyoruz dünyayıda kurtarmıyoruz
aldığınız puanlar yol su elektrik olarak geri dönmüyor
o fazla alsa ne yazar sen fazla alsan ne yazar mantığı neden yok...
kimsenin başka işi gücü yok mu ya
10 yaşındaki çocuklar gibi neyi paylaşamıyor bu site ahalisi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?