oyun kulübü hile yapan arkadaslar hakkında

ip adresleriyle ilgili bi çözüm bulunabilir belki bu kişilerin oyunlara girememesi gibi.. bilemiyorum.. yani oyunlar yarı yarıya azalınca da bi tadı kalmaz.. ve oyunları silmek onları mutlu eder herhalde
ya daaaa yeni oyunlarla yeni bi yapılanmaya gidilebilir, zaten karnım burnumda iyice şunun şurasında rahatça oynayabileceğim 1 2 hafta var şu zamanı bari eğlenerek geçireyim

Süper bir fikir süper.
Evet o kişilerin arcade bölümüne girememesi için o bölümlerden yasaklanmaları en iyi ve kesin çözümdür

Ya bence de hile yapanların yüzünden oyunların silinmesi hiç mantıklı değil ama başka bir çözüm olabilir mi acaba?Mesela mahjong oyunlarını çok beğenerek oynuyorum ama maalesef onlarda da arkadaşlar hileli puanlar almışlar,yani şimdi o oyunlarda mı silinecek

Hayir ne yapalim siz soyleyin o zaman ? Daha oncede ifade ettim karakterlere mudahale etme sansimiz yok !

kazen beni 2 üyelikten banladınız 1 ay boyunca oysaki bahsedilen 3 üyeliğimin olması lazım halbuki tek üyeliğim war şimdi 21 gram kim bilemiyorum biri dese bu efetubi bana kalacak banlanacagım ama neden bu kişiler hala banlanmıyor onu anlayamıoum. yokmu bunun çaresi sadece bu yawaslatıp hızlandırma işi değil oyun skorları kaydırılıyor en fazla 3000 yapılacak skor 28bine cıkmış durumda naapsın oyun firmaları programcılar skor yazma diye bişey yok bunu biliyorum tek eğlencem burasıydı =( burada battı 6 7 aydır girmiodum oyun klubune canawar sayesinde girdim gene aynı sey oyun silmekle baş edilmez üzgünümki bazı arkadaslar yüzünden sanırım buranın sonuda sohbet bölümü gibi olacak birde sizin uyarmak gibi bir olanagınız yokmu banlamıyorsanız eger gerçi mahkemelik olursak yeniden adalet sistemimiz çökmesin

Süper bir fikir süper.
Evet o kişilerin arcade bölümüne girememesi için o bölümlerden yasaklanmaları en iyi ve kesin çözümdür

bencede tek çözüm ıp eğer kurallara uyulmuyorsa ban diye düşünüyorum ama bir oyun yüzünden kullanıcı atımaz denirsede oyun bölümü banı olaabilir çok şey istiyorum farkındayım ama aklıma baska bişiy gelmiyor

yani şurda 2 paralık keyfim vardı açıp kırkyılın başında oyun oynuyordum
ne gereksiz saçma sapan muhabbetler bunlar ya
şekerim nerde kim çaldı diye yaka paça girişeceksiniz
biri diğerini mahkemeye vermeye kalkışır bir taraf bölümü budar
ya bırakın allah aşkına biraz sanallıkdan uzaklaşın oyun oynuyoruz yarışmıyoruz dünyayıda kurtarmıyoruz
aldığınız puanlar yol su elektrik olarak geri dönmüyor
o fazla alsa ne yazar sen fazla alsan ne yazar mantığı neden yok...
kimsenin başka işi gücü yok mu ya
10 yaşındaki çocuklar gibi neyi paylaşamıyor bu site ahalisi :44:

Son düzenleyen: Moderatör:
@DIPTISDIPTIS umarım her konuda bu kadar vurdumduymaz değilsindir.. ayıp ediyorsun 10 yaşındaki çocuklar gibi derken... hak hukuk adalet gibi kavramlar var hatırlatırım...ister gerçek hayatta olsun ister sanalda..

@DIPTISDIPTIS umarım her konuda bu kadar vurdumduymaz değilsindir.. ayıp ediyorsun 10 yaşındaki çocuklar gibi derken... hak hukuk adalet gibi kavramlar var hatırlatırım...ister gerçek hayatta olsun ister sanalda..

O mesajdan çok çok önemli bir meselemiz var şuanda canım boşver.

keşke suyumuzu elektrigimizi ödese ki bedawa yaşarım inan sen 40 yılın başı oyun oynuyorsun burda ben her dakika oynuyorum emek wererek oynuyorum yoksa bende biliyorum salak değilim ama zewki olmuyor kendi başarının olmadıgını bilmek rahatsızlık weriyor sen bişey için çabalarken hoopppala bakıyorsunnki geçilmişsin ve iş inada biniyor bizde ayın safı değiliz oynayalım orda avatarımız resimimiz gözüksün herkes way be desin bizi konuşssun gbi bi gayemizde yok bak canavar bile girmiyor artık ki gerisini sen düşün çünkü boş çünkü manası yok o çalışıyor biz evdeyiz :78: ve her dakika burdayız heran :98: karsımızda bu tür olaylar ve inana bana gayet sinir bozucu çünkü oyun oynuyoruz komplo teorisi üretmiyoruz :18: emek hakkımızı istiyoruz herkesin böyle düşündügünü zannediyorum ki burdayız ister saçma bul ister çocukca ama mewzumuz bu :18:

Son düzenleme:
ayın safı koptum yaa

öncelikle konuyu acan arkadaşa canı gönülden teşekür ederim aynı şeyleri düşünüyordum ve bunu dile getirmiyordum..bu siteyi sevmemin en büyük nedenlerinden biride...dile getiremedigin birçok konuyu dile getirebilen bunları güzel cümleler ile anlatabilen bayanlar topluluğu kadınlar kulubu bütün günü oyun sayfasında geçiyorum ve hakikatende insanın canı sıkılıyor skor yüksek oluna ben bunu gecemem deyip çıkıyorum....bunun için proğram indiriyorlar pclerine ve skorları yüksek geliyor

yok arkadışm işimiz gücümüz yok boş boş oturuyoruz oyun oynuyoruz...onun için dünyada yarışmalar yapılıyor ...olimpiyatlar yapıyor skorların hiç bir önemi yok...yeterki sen kafanı takma ..biz yetirince takıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…