oyun kulübü hile yapan arkadaslar hakkında

HAYALKIZ

ece cerenin annesi:)
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
767
127
628
39
"mentalist" ve "21grams" uyeler ınanılmaz skorlarla hemen başa geçıyorlar skorlara bakılırsada yapılması ımkansız skorlar nasıl oluyorda puanlar eklenıyor sanırım mentalıst kullanıcısı daha once bu yuzden ban almıs ama sanırım hala akıllanmamıs ban almalarını ıstıyorum her kım hıle yapıyorsa ban alsın bır daha yapmasın hemde uzun surelı ban arkadaslarla sureklı uğraşıyoruz skorları gecmek için hop bır bakıyoruz hemen başa gecmısler tadıda kalmıyor oyunun nasılsa hıle var dıye çoğu arkadaslarımız oyun kulubunuterk ettıler lutfen ılgılenın skorları ınceleyın bana hak vereceksınız ıyı gunler...

kesinlikle haklısın arkadaşım..oyun kulübünün tadı kalmadı..yöneticiler neden ses çıkarmıyorlar anlayamıyorum..

bende sizlere katılıyorum oyun oynayası gelmiyor insanın bazende herkezin dururken benim skor hooop sıfırlanmış ne oluyor anlamadım

ay melodi aynen yaa...şimdi aynısı bana oldu...puanım 13 binken şimdi oynadım baktım puanı kaydediyor heralde dedim 13 bini geçtim seviniyordum bi baktımki 10 bin diye kaydediyor yani sıfırdan ilk kez oynamışım gibi.... çok sinir oldum yaa...ama birinci yine aynı kişi nedense....onların birinciliği duruyorda benim puanım niye siliniyor yaa......

Kesinlikle katılıyorum.Ben de hile yaptıklarına inanıyorum.
Çünkü bir başkası başa geçer geçmez hemen işe koyulup kendileri başa geçiyorlar.Ben de anlamadım.
Yetkililer sitede başka sorunlarda olabilir.Bu tür sorunlarla da ilgilenmenizi tavsiye ederim size.
En azından birşeyler yapmaya çabalayabilirsiniz.

ya kızlar baslarda bana o kadar iftira atıldı hepiniz katıldınız destek werdiniz ki benim yaptıgım skorlar hiç bişey di bunların yanında şimdi nooldu nefret ettim oyun klübünden 4 aydır girmiyorum burayada girmiyorum yönetimin yapacak pişiyi yokmuş o yüzden lüzümsuz insanlar için kendnizi germeyin çünkü hazımsız insanlara bulaşmaya gerek oldugunu düşünmüyorum sonuçta bu bir oyun ama kendi hayatında birinci olamayan insanların hırsı yüzünden bu noktadasınız ben yokum ben hile yapmadım dedimsede kimseyi inandıramamıstım banlandım 1 ay giremedim inanın değmez arkadaslar yönetimde hiçbişi yapmıyor ben kaç mesaj attım salak değiliz kullanılan programları yazdım insanların pc sine el koyamayızya kendinize yakıştırıyorsanız sizde yapın dediler bende yakıştıramadıgım değmedigi için oyun oynamıyorum yapılacak hiç bişey yok üzgünüm ben çalışmayan evde oturmak zorunda olan biriyim tek eğlencem buraydı burayıda yel aldı

kız gecenin bu saatinde nasılda sinir harbine girdinde yazdın =) aynı ben gibi olmuşsun

napıyım sınırım bozuldu hıle yaptıkları halde bazen bazı oyunda onları gecebılıyorum hılelerını bıle alt ettiğim oluyor:)) hıleyle bıle bazı oyunları beceremıyorlar hılesız kesınlıkle sıralamaya bıle gıremezler emınım.. neyse ben oyunuma devam edıyorum alabıldığıme suan 3 uncuyum oyunda goreceksınız bır gun pat dıye düşecem 3 unculukten ındırcekler skorlarımı:))) ne dıyım yapacak bişi yoksa herkes hılesını yapsın tadı kalmasın ne dıyım

arkadaslar burda adı gecen kimseyi tanımıyorum oyun klubune girmemde ama sunu söylemek istedim hile yapan bi tek kendini kandırır siz kendinizi biliosanız milleti sorun etmeyin

arkadaslar burda adı gecen kimseyi tanımıyorum oyun klubune girmemde ama sunu söylemek istedim hile yapan bi tek kendini kandırır siz kendinizi biliosanız milleti sorun etmeyin

neden canım sorun neden etmeyelim zewki çıkmıyorki yaıyorsun dakikasına imkansız bi skorla geçiliyorsun manalımı sence hile yapan kendini kandırır birinci olur orası öylede aman neyse ya kimse bişiy yapmıo zaten dediğimizle kalıyoruz mesela hayalkız benim yeti kayak la dalgayı gecemezler en baba hileyi yapsalar :82: deli gibi oynuyorum çünkü

aynen o kadar uç ki rekorlar..süreklı oyun klubündeyim ama gizli oldugum ıcın görünmüyorum..ama gecemıyorum gectıgım anda hemen geçiliyorum

sıkıcı bu hafta ıkı kereden fazla gırmemişimdir..hep onlar kazanacaksa ne gerek var sıralamaya

Uzgunuz karakterlere(!) mudahale edemiyoruz....

sanirim hile yapanlara en iyi cevap bu olacaktir...

Ana sayfa skorlarının hafta bir kez sıfırlanmasını talep ediyorum. Hiç olmadı 15 günde birde olabilir

Ana sayfa skorlarının hafta bir kez sıfırlanmasını talep ediyorum. Hiç olmadı 15 günde birde olabilir

15 günde bir sıfırlanması iyi olabilir.
Ama bu da hile yapanlara engel olmayacaktır .Hile yapan arkadaş (adı malum ama yazmaya gerek yok) gerim gerim gerilerek hergün hile yaparak ön sayfada yer almayı becerebiliyor.
En önemlisi bunu da marifet sanıyor.
Hileyle birinci olarak kendini ne duruma düşürdüğünün de farkında ama hala yapmaya devam ediyor.
Aslında o kadar çocuk ki kendisi oyunda bile hileyi düşünebiliyor.

kızlar iyi hoşda 400 oyun war nasıl yapacaz haftada bir olmaz ya ıp numaraları ortada neden bişey yapılmıyor merak ediyorum :26: kazen duy sesimizi hayır kurdum hilemi beende oynucam ama kuran çarpsın utanıyorum öbür arkadaslardan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…