kız gecenin bu saatinde nasılda sinir harbine girdinde yazdın =) aynı ben gibi olmuşsun"mentalist" ve "21grams" uyeler ınanılmaz skorlarla hemen başa geçıyorlar skorlara bakılırsada yapılması ımkansız skorlar nasıl oluyorda puanlar eklenıyor sanırım mentalıst kullanıcısı daha once bu yuzden ban almıs ama sanırım hala akıllanmamıs ban almalarını ıstıyorum her kım hıle yapıyorsa ban alsın bır daha yapmasın hemde uzun surelı ban arkadaslarla sureklı uğraşıyoruz skorları gecmek için hop bır bakıyoruz hemen başa gecmısler tadıda kalmıyor oyunun nasılsa hıle var dıye çoğu arkadaslarımız oyun kulubunuterk ettıler lutfen ılgılenın skorları ınceleyın bana hak vereceksınız ıyı gunler...
Rep yok, teşekkür butonu yok, söylenecek söz hiç yok...
arkadaslar burda adı gecen kimseyi tanımıyorum oyun klubune girmemde ama sunu söylemek istedim hile yapan bi tek kendini kandırır siz kendinizi biliosanız milleti sorun etmeyin
Uzgunuz karakterlere(!) mudahale edemiyoruz....
sanirim hile yapanlara en iyi cevap bu olacaktir...
Ana sayfa skorlarının hafta bir kez sıfırlanmasını talep ediyorum. Hiç olmadı 15 günde birde olabilir
15 günde bir sıfırlanması iyi olabilir.
Ama bu da hile yapanlara engel olmayacaktır .Hile yapan arkadaş (adı malum ama yazmaya gerek yok) gerim gerim gerilerek hergün hile yaparak ön sayfada yer almayı becerebiliyor.
En önemlisi bunu da marifet sanıyor.
Hileyle birinci olarak kendini ne duruma düşürdüğünün de farkında ama hala yapmaya devam ediyor.
Aslında o kadar çocuk ki kendisi oyunda bile hileyi düşünebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?