Oyun halısı mı aktivite oyuncağı mı ?

chıcco tabı şart değil ama onun faaliyetleri çok guzel..bence gereksız değil canım arkadaşımda var daha bebekken aldı 1,5 yaşında çocuğu hala bıkmadan oynuyor bu seçmemmeın sebebi neredeyse 4 yaşa kadar hitap edıyor olması uzun süreli kullanılabılrı yani keremden bılıyorum..

Selinanın dediği gibi erkek kız farketmez ılgısını neye çekersen onunla oynar ilgilenır çocuk birçok oyuncağı olursa tabıkı çabuk sıkılır ama pahalı olsun bı kaç tane ve kaliteli olsun yeter..

Çok eğitici..mesleğim gereği anlıyorum canım...

Ayrıca aşı bana gereksiz gelıyor gerekli bişey olsaydı devlet bunu karşılardı...ve bu aşı bı ara toplatılmış ben karasız kalınan bişeyı yaptırmam ısterse bedava olsun..

selınacım hepsınden muzık çalıyor ışık yanıyormuydu unuttum ama ayakta kullanılıyor ıstersen bebek yatıyor faaliyetleri ona doğru çeviriyorsun bıyunu ayarlıyorsun basıyı,çeviriyo,eziyo,küçük kas gelişimi için oldukça faydalı..daha bırsuru şey..ayrıca hayvan sesıde vardı...1 sene once grdum unuttum yawww..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…