Oyun halısı mı aktivite oyuncağı mı ?

bizde oyun halısı aldık .Oyun halısında olmak hoşuna gidiyor.Eller ayaklar hiç durmuyor.

serzancım bende oyun halısı almak istiyorum...
nasıl bişey aldın cnm? markası, fiyatı? varsa resmini eklermisin...

Kızlar bende hem oyun halısı hem aktiviteleri olan bi şey aldım çokta memnunuz kızım çok mutlu oldu..adı tiny love prıncess tekmele oyna..link vermek yasak heralde yada markasını yazdım yasakmı bilmiyorum..ama bi bakın..aynası var tekmeleme yastığı var tekme attıkça mozart çalıyo.v.s

bende oyun halııs almak istiyorum ...ama okadar çok çeşit varki ne alacağıma hala karar veremedim:s

lalim bende senin gibiyim kullananlar ve memnun kalanlar nasıl özelliklerde bişey almamız gerektiğini yazsın lütfen...

ben indirimden 60 tl aldım mağaza kapanıyormuş.şimdi bu yazını gördüm yarın resmini çeker eklerim.

6zx2ts.jpg

2cxg2sp.png

yerdeki hayvanlara dokununca poşet zil korna seslerine benzer sesler çıkarıyor.Üstte salanan hayvanların özeliği yok Markası bıba toys tanıdık bir marka değil

ben dönence aldysanzz oyun halısı ve aktivite gibi şeleri almamanız gerektiğini duymştum ki, araba aldık geçen dopruğa halıda alıodum ama adam abla napcan bunu dönence varsa bununla ilglenmiolar bile dedi emeklemeye başlıcaklar tut bakayım bunun üstnde tutfablrsen dedi.gayette mantıklı konştu bende dönence baktım buhafta felan alcam inş baktğm yerşlerdekiler çoook çrkndiii..kadirhastan bakcam..

Oğlumun ilgisini çeker mi bilmediğim için pahalı bir ürün almak istemedim.ınternette babies markalı 30 liralık basit bir oyun halısı dikkatimi çekti.ışyeri istoçtaydı.Eşimle uğrayıp aldık.Ve çocuğum çok sevdi.Oyalanıp duruyor baya bir süre.Elleri çarptıkça çıkan sesler hoşuna gidiyor.

aktivite oyuncağı aşlacağım chıconunkı çok guzel...

aktivite oyuncağı aşlacağım chıconunkı çok guzel...

takip ediyordum canım,isabetli karar olmuş,
nerden ne kadara alıyorsun yazabilirmisin,bir de varsa fotosunu koysann:kedi:

en baştakı foro o oyuncağa ait..

78 tl den başlıtyor arkadaşım geçen sene 135 almış çok memnun fıyatı düşmüş görünce çok üzüldü...

her yerde var..

canım aktivite oyuncağını mı 78 tlden başlıyor..
alacağın yeri söylede bende oradan alayım..

en baştakı foro o oyuncağa ait..

78 tl den başlıtyor arkadaşım geçen sene 135 almış çok memnun fıyatı düşmüş görünce çok üzüldü...

her yerde var..

şeymacım bence pahalı ve gereksz bu oyuncaklar yanlş anlama ama tatlım bukadr paraya gerk yok onla daha başka şeler yapablrsn cnm.hem chicco olması şartmıkiii bende alcaktım fakat gerksz oldğunu söledler bebekler emeklemeye başlaynca bunları tınlamıcaklar bile tatlım yaa..hem erkek bebnekler daha bi agresif oluo..oyuncak felan anlamıolar benm bldiğim kadarı tabi..bence sen o parayı ona verme hayatm bu ay gene rota aşısı yaplcak bence üzerne bras daha kat aşı ol geçen konusu geçti gene arkadşlarla aşının çok önmlymş o aşı sağlık daha önmli hayatımm..alma bence..sakın kötü nyet aramna altında..opuyorumnanaktan

bilmiyorum ama bence erkek bebek kız bebek pek fark etmiyor sunuc olarak senin alistirmana bagli. erkek cocukta oyuncak sever. onunla oturup ilgilenirsen neden oynamasin. Oyalancak birsey lazım oluyor. Bende simdiden aldim birkac oyuncak. Yılbasındada oyuncak hediye geldi iyi oldu. Tabiki asilarimizda önemli ama onlarin yeri ayrı.

haklısın selinacım ama çok fazla para vermeye grk yok die düşndüm bana düşmez ama başka aktivite oyncaklarda var şeyma chicconun dynce şey ettm illa chcco olması şart değil burda paylaştğmz şeler oldu azçok dostluklar kurduk ondan öle dedim haddim olmayark..

yok ben zaten bisey demedim ki bu konuda. tabiki chicco sart degilde bazen uzun süre kullanicaksa dayanikli olmasi iyi oluyor. seyma bunu galiba arkadasinda görmüstü ondan buna karar verdi yoksa markasindan degildir.

ya seyma sana sormustum ben bunun özelliklerine ama sen ayrıntılı anlatmadin. o üstdeki seyler lambali mi ne effektleri var merak ettmistim. fotoda belli olmuyor.

oyuncakta bazen hic belli olmuyor ya bisey aliyorsun yüzüne bakmiyor. basit bisey aliyorsun bayılıyor. büyük kızıma ilk dogum gününe küpler almistim cok dayanıklı bir kartondandan rengarenk. daha hala onlarla oynar. kücükken kule falan yapardı.simdi oyuncaklari onun icine dolduruyor,maleme kutu olarak kullaniyor, mutfaginda oynarken icinde yemek pisiriyor falan, ilginc yani. Minik suan o aldigim tiny love oyuncakla cok mesgul.oyun halısında max.10 dk falan.

yok ben zaten bisey demedim ki bu konuda. tabiki chicco sart degilde bazen uzun süre kullanicaksa dayanikli olmasi iyi oluyor. seyma bunu galiba arkadasinda görmüstü ondan buna karar verdi yoksa markasindan degildir.

ya seyma sana sormustum ben bunun özelliklerine ama sen ayrıntılı anlatmadin. o üstdeki seyler lambali mi ne effektleri var merak ettmistim. fotoda belli olmuyor.

oyuncakta bazen hic belli olmuyor ya bisey aliyorsun yüzüne bakmiyor. basit bisey aliyorsun bayılıyor. büyük kızıma ilk dogum gününe küpler almistim cok dayanıklı bir kartondandan rengarenk. daha hala onlarla oynar. kücükken kule falan yapardı.simdi oyuncaklari onun icine dolduruyor,maleme kutu olarak kullaniyor, mutfaginda oynarken icinde yemek pisiriyor falan, ilginc yani. Minik suan o aldigim tiny love oyuncakla cok mesgul.oyun halısında max.10 dk falan.

işte bende onu demk istedm cnm.oyun halısı aşlanm ark var bebekleri sıkılıo istemio bazit bi oyncakla daha ilgileniolarr bzmkine daha en bişicik almadm annem benm şıngırağmı saklamş iki tane ski model düşün onla oyalanıo:))ark verdi 40 ytlye almş bebekli bişi yatak arkadşymş ışıklı vs onun yüzüne bakmıo..ama kerem ilgilenmşş belli olmas şeymanınki ilgleneblrr.şeyma aşı vurdramaynca kayraya ben çok üzüldümm aklımda kaldı ondan dedim yanlş anlaşlmasın.o aşıdan bu ay bdaha varr bende ahtrltmk istedim.allah korusun bişi olmasında onlara herşy fedA olsun cnm..kız bebeklere çok güzel oyuncaklar var masalar vs vs barbili şeler erkeklere fazla alternatf yok.kıyafette bile öle:==))

X