Oyun halısı mı aktivite oyuncağı mı ?

SEYMA

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
3.408
0
Kuzum yerde oyalanmaya bayılıyor ama hangisini alayım karar veremedin sizce hangisi daha iyi olur...

3 adet kalem (AA) pille çalışmaktadır.
• Bebek İçin Aktivite Oyuncağı; ışıkları, renkleri ve çıkardığı sesleri sayesinde bebeğin ilk hareketlendiği günlerde koordine yeteneğinin gelişmesine yardımcı olur.
• Bebek aktivite merkezinde üç farklı pozisyonda ( yatarak, oturarak yada ayakta)oynayabilir.
• Merkez aktivite paneli aktivite masası görevi görüp , renkli tuşlarıyla eğlenceli sesler çıkartan müzikli klavye yada el oyunları oynayabileceği bir masa olarak da kullanılabilir.
• Masanın yüksekliği ayarlanır.
• El koordinasyonu ve işitsel kaabiliyetini geliştirir.

Bu yumuşak egzersiz minderinin üç farklı kulanım şekli bulunmaktadır.
Bebeğiniz kemerin sırtına sırt üstü yatıp üzerindeki sevimli hayvanlarla oynayabilir, karın üstü yatıp aynali güneşten arkasındaki oyuncakları görebilir, hareketli topu döndürebilir ya da minderin üzerindeki kemeri tamamen çıkarttığınızda yumuşak dokulu sevimli zürafayla rahat rahat oynayabilir.
Ekstra yumuşak kumaştan yapılmış olan bu minder eğlenceli yağmur ormanları dizaynıyla.
Kemerin üzerinde sallanan şıngırtılı oyuncaklar bebeğinizin ilgisini bir hayli çekeceğe benziyor
Gerekli Pil: 3 adet şarj edilebilir pil (dahildir)

bende geçenlerde aktivite oyuncağı tarzı bişiler aradım ama gittiğimiz mağazada yoktu sonrasında çok kısa süre kullanacağımız için vazgeçtim. malum 3 ayları bitmek üzere hareketlenmelerine az kaldı orda sabit durup oynayacaklarını sanmıyorum. bizim ev çok geniş değil sonrasında koyacak yer sıkıntısı düşünmem gerekiyo.
alacaksan oyum aktivite oyuncağından yana.

Biz Playskoolun ikili egzersiz setini almıştık.
Şimdi de hala oynuyor tek fark ayakları ile vuruyor:)

bende mothercarein oyun halısı var. 3 farklı melodı calıyor, oyuncakları var falan. Suan onda yatık bakınıyor. Daha önce ilgisini cekmiyordu. Büyük kızımda o senin ilk resimde gösterdiğin gibi birsey vardi ama kızım yerde yatmayı hic sevmiyordu.

biraz cocugun huyuna bakcaksin nelerden hoslaniyor. Ben simdi Tiny love marka bir oyuncak aldım onu cok seviyor kızım. Onu hem besigine takiyorum, Anakucagına birde Pusete takılıyor. Göbek üstü yatmaya baslayinca yerdede oynar onunla.

istersen bak bi. ismi tiny love günes bahcesi tak cıkar

aktivite oyuncagini tavsiye ederim, bizde kararsizdik ara$tirmalarimiz sonucunda aktivite o. a karar verdik ve çok memnunuz

Ben de 15 aylık bi kız annesi olarak aktivite oyuncağını tavsiye ediyorum.Oyun halısı yeni yeni hareket etmeye başladığı ve emeklediği dönemlere hitap ediyor daha çok.Ama aktivite oyuncağı hala ilgisini çekebiliyor.

çok isabetli bir konu olmuş bu. ben de bu aralar oyun halısı meselesini araştırmaktaydım. birkaç yerde okudum.. dönence, ana kucağında asılı oyuncaklar varsa evde, ayrıca oyun halısının gereksiz olduğundan bahsetmiş anneler.. aklım karıştı haliyle.
aktivite oyuncağı daha mantıklı gibi görünüyor bir bakalım fiyatları ne civarda..:uhm:

chıcconunkı gayet güzel kapsamlı bende bı arkadaşta gördüm çok güzel kerem bu yaşta ona bıle hitap ettı boya göre ayarlanıyor...sanırım bende bunu alıcam.

bende oyun halısı var çok seviyor onunla oynamayı yerde yatmakta hoşuna gidiyor

Ay ben ne cahilmişim bu bebekler konusunda. Oyun halısı aktivite oyuncağı falan hiç görmemiştim. Bizim bi salıncağı var ondaki ayıcıkla oyalanıyo bide yatağında dönence biraz ilgisini çekiyo heralde aktivite oyuncağı almak gerek, daha ilerde de oynar sanırım.

aktivite oyuncağının playskool mu chico mu hangisini tavsiye ediyorsunuz?

ben kızıma 4 aylıkken tinylove tekmele oyna oyun halısı almıştım içine yatırıyodum oyalanıyodu baya,
arabayla biryere giderken tekmelenen kısmı oto. koltuğunun ucuna koyuyodum ayaklarıyla vurup oyalanıyodu ışığı ve müziğiyle
şimdide oyuncaklarını çıkarıp minder gibi kullanıyorum üstünde oynuyo hala dikkatini çekiyo güzel bişey tavsiye ederim cnm

birde fisher price ın türkçe konuşan aktivite masası var onuda alabilirsin aslında çünkü üstündeki oyuncaklı kısım çıkıyo yere koyup oynatabilirsin bebeğini, hem daha kapsamlı benim kızımın en sevdiği oyuncak diyebilirm

tiny love nomal oyun halıyı görmüstüm ben. Bana takılan oyuncaklar ama pahalı geldı. oyun halıyı alıyorsun sonrada her oyuncak ayrı ayrı satılıyor onlarda galıba 20 lira civarindaydı.

Dedigin Fisher price oyuncak suan icin biraz erken ama bence. Yani suan daha oturamiyorlar. göbek üstü yatırsan daha kafasini uzun süre kaldıramıyor. Benim kızım ondan oyun halıda suan cok uzun duramiyor. Göbek üstü yatmaya baslasa oyun halida güzel oyuncaklar var, dokun hisset parcalari isiklar falan.

sonrası icin bir oyuncak topik acmak gerekicek. Kimde ne var,iyimi degilmi paylasiriz.

birsey sorcam bu chicco nasil birsey. o sallanan parcalar ısıklı mı, yoksa sadece onlar ögle sallaniyor mi? Benim oyun halıdada oyuncaklar sallaniyor ama baska birsey yapmiyor onlar. merak ettim bu chiccoyu

bizim aldığımız oyun halısına oyuncaklarda dahildi cnm dediğin gibi hiç duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…