oyun halısı,aktıvıte ve egzersız arkadasım adlı oyuncaklardan alıp kullanan varmı

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum daha sonra bunların daha uygun fiyatları yokmudur alan anneler fiyatlarını ve markalarını yazarsalar bizede fikir olur

ben kendim yaptım oyun halısını 15tlye bile mal olmadıtopu topuna bir ay kullandı zaten resmide var kkda

Tiny Love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı var oğlum çok fazla oynamadı aynen duruyor ambalajına kadar..çok heves ederek aldık ama pek sevmedi..herşeyi orjinal duruyor ilgilenen olursa 90 tl den satıyorum..

özellikleri;
3 değişik müzik çalan ve 4 değişik renkte ışık saçan maymuncuk
Karın zamanı yastığı
Ayarlanabilir arklar
Ayna
Aslancık çıngırak, titreşimli balina ve dişlikler
Yıkanabilir doldurulmuş halı
hepsi orjinal haldedir..

merhaba kızım daha 80 günlük oyun halısı alsam mı diye düşünüyordum öyle kendi kendine canı sıkılıyo gibi geliyordu tiny love gimini tekmele oyna d-v-yükü.com dan aldım başta korktum istemez diye ama içine daha ilk yatırışımda ilk kahkahasını da duydum :)) çoook hosuna gitti artık yumruklarını da acıyo yakalamaya çalışıyo onlarla kavga ediyo konusuyo gülüyo İYİKİ ALMISIM KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM turkbayragi

bende de tiny love tekmele oyna var.Oğlum çok sevmişti.Şimdi ise büyüdü ve yer kaplıyor.İlgilenen var mı?

ama kardesımden ve etrafımdakılerden bılıyorum kucaga alısan bebek bu tur oyuncakları sevmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…