• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun halısı,aktıvıte ve egzersız arkadasım adlı oyuncaklardan alıp kullanan varmı

arkadaşlar bende almayı düşünüyorum daha sonra bunların daha uygun fiyatları yokmudur alan anneler fiyatlarını ve markalarını yazarsalar bizede fikir olur

Tiny Love Gym Maymun Adası Jimnastik Halısı var oğlum çok fazla oynamadı aynen duruyor ambalajına kadar..çok heves ederek aldık ama pek sevmedi..herşeyi orjinal duruyor ilgilenen olursa 90 tl den satıyorum..

özellikleri;
3 değişik müzik çalan ve 4 değişik renkte ışık saçan maymuncuk
Karın zamanı yastığı
Ayarlanabilir arklar
Ayna
Aslancık çıngırak, titreşimli balina ve dişlikler
Yıkanabilir doldurulmuş halı
hepsi orjinal haldedir..

1

merhaba kızım daha 80 günlük oyun halısı alsam mı diye düşünüyordum öyle kendi kendine canı sıkılıyo gibi geliyordu tiny love gimini tekmele oyna d-v-yükü.com dan aldım başta korktum istemez diye ama içine daha ilk yatırışımda ilk kahkahasını da duydum :)) çoook hosuna gitti artık yumruklarını da acıyo yakalamaya çalışıyo onlarla kavga ediyo konusuyo gülüyo İYİKİ ALMISIM KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM turkbayragi

bende de tiny love tekmele oyna var.Oğlum çok sevmişti.Şimdi ise büyüdü ve yer kaplıyor.İlgilenen var mı?

kızlar ben aldım ve çok memnun kaldım ve halada kalmaktayım
2.5 aylıkken aldık biz o zamanları dönmeyi onun içinde öğrendi sonrada oyuncaklarını keşfetti
ellerini ağzına götürürken oyuncaklara çarptığı iin pek bi hoşuna giti ve oynamaya başladı daha 2.5 aylıkken
şuanda canı sıklana kadar pynuyo oyuncaklarıyla sonra tabiki dönüyo hemen ama aynasını karşısına koydukmu bi konuşuyo gülüyo ki sormayın
biz eşimle aldığımız için hiç pişman olmadık karar sizin o parayı nereye vermiyoruzki değer doğrusu
hem oyuncaklarıda çok kaliteli aslanıyla bi ara pek bi konuştuydu yavruum hem hepsinden ayrı ayrı sesler çıkıyo....başka oyuncak almaya da gerek kalmıyo.

http://img122.imageshack.us/img122/bur[/QUOTE]

ben henuz dogurmadım ama gorumcem kızının oyun halısını bana verdı. senınkının aynısı cnm ve memnundu

ama kardesımden ve etrafımdakılerden bılıyorum kucaga alısan bebek bu tur oyuncakları sevmıyor

kızlar ben aldım ve çok memnun kaldım ve halada kalmaktayım
2.5 aylıkken aldık biz o zamanları dönmeyi onun içinde öğrendi sonrada oyuncaklarını keşfetti
ellerini ağzına götürürken oyuncaklara çarptığı iin pek bi hoşuna giti ve oynamaya başladı daha 2.5 aylıkken
şuanda canı sıklana kadar pynuyo oyuncaklarıyla sonra tabiki dönüyo hemen ama aynasını karşısına koydukmu bi konuşuyo gülüyo ki sormayın
biz eşimle aldığımız için hiç pişman olmadık karar sizin o parayı nereye vermiyoruzki değer doğrusu
hem oyuncaklarıda çok kaliteli aslanıyla bi ara pek bi konuştuydu yavruum hem hepsinden ayrı ayrı sesler çıkıyo....başka oyuncak almaya da gerek kalmıyo.

http://img122.imageshack.us/img122/bur[/QUOTE]

merhaba oyun halısı hakkında internette araştırma yaparken sizin halınızı ve yorumlarınızı gördüm. Tiny Love Oyun Halısını birine vermediyseniz sizinle irtibata geçip satın alabilirim. hemen cevaplarsanız sevinirim. 2. el bi kaç oyun halısı netten de buldum kaç gün içinde almayı düşünüyorum.
sizinkiside güsel. numaranızı bana özelden atarsanız arıycam sizi

Back