• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oyun halısı,aktıvıte ve egzersız arkadasım adlı oyuncaklardan alıp kullanan varmı

keri34

derinin annesi
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
1.718
5
158
İstanbul
arkadaslar oglum 6 ayını doldurdu.kendı kendıne oyalanıp oynaması ıcın oyun halısı yada aktıvıte oyuncakları almayı dusunuyorum ama malum hepsı pahalı seyler acaba onlarla oynarmı dıye dusunmeden edemıyorum.ınternetten baktım hepsıde cok guzel ama.aranızda kullanan varsa sıkayet yada memnunıyetını yazabılırmı acaba.sızınkıler hangı oyuncaklarla oynuyor

ben de düşünüyorum oyun halısını(tiny love gymini tekmele oyna)
gerçekten ucuz birşey değil en ucuz 130 ytl falan
ben de korkuyorum oyalamaz diye
bir de şu var
bebekten bebeğe değişir canım,senin bebeği oyalayan birşey benimkini oyalamayabilir
deneme yanılma olacak bence

biz chicco marka aldık oldukça kapsamlı bişey neresine vursan ışık ve müzik çalıyor benim oğlum pek ilgilenmiyor dediğin gibi pahalı bir oyuncak istersen sen oyuncağa bakmaya bebeğinide götür orada o oyuncakla ilgilenirse severse anlarsın zaten.Benim oğlum koyduğumda beş dakikayı geçmiyor kalması.

bende ınternette fısher prıce yagmur ormanı adlı aktıvıte oyuncagını begendım.3 turlu kullanabılıyorsun.ama dısarda magazalarda gormedım.alırsan netten ısmarlıycam mecburen

off bu konu benımde kafamı kurcalayıp duruyorr.. oglum hep kucak ıstıyor ztn donencesınıde kırdım :(
etrafa aşırı derecede mrklı ne alsak acaba.. 6. ayımı beklesek ozaman yurutecemı koysak..?

oyun halısını ben de almayı düşünmüştüm ama sonra acaba geç mi kaldım dedim çünkü artık iyice hareketlenmeye başladılar, yere yatırınca dönüp duruyorlar, oyun halısının içinde durmaz gibi geliyor bana. kızım daha çok kumanda, bebek bezleri ve bakım sepetine takmış durumda onlarla daha güzel oyalanıyor walla

kızlar ben aldım ve çok memnun kaldım ve halada kalmaktayım
2.5 aylıkken aldık biz o zamanları dönmeyi onun içinde öğrendi sonrada oyuncaklarını keşfetti
ellerini ağzına götürürken oyuncaklara çarptığı iin pek bi hoşuna giti ve oynamaya başladı daha 2.5 aylıkken
şuanda canı sıklana kadar pynuyo oyuncaklarıyla sonra tabiki dönüyo hemen ama aynasını karşısına koydukmu bi konuşuyo gülüyo ki sormayın
biz eşimle aldığımız için hiç pişman olmadık karar sizin o parayı nereye vermiyoruzki değer doğrusu
hem oyuncaklarıda çok kaliteli aslanıyla bi ara pek bi konuştuydu yavruum hem hepsinden ayrı ayrı sesler çıkıyo....başka oyuncak almaya da gerek kalmıyo.

burak021ra9.jpg

çok güzelmiş canım sen akıllılık edip tam zamanında almışsın keşke biz de ilk aylarda alsaydık biraz geç kaldık bence çok sevip oynasa bile en fazla 2 ay sürer emeklemeye faln başlayınca durmaz içinde heralde

valla benim oglumda oyuncaklarla hic ilgelmiyo ilgilense bile en fazla 5 dakika
ama tencere tava kapak gibi seylere bayiliyo valla :)))

ya benımkı hıcbır seyle oyalanmıyor ben onune koyuyorum oyuncakları o yere atıyor.nasıl oyalayacagım ben bu cocugu.

benım oglum emeklemeye basladı hayatta durmaz onun ıcınde cok hareketlı nerelere gırıyo gormelısınız masa altları koltuk altları yere bı pıke serıp oyuncaklarıyla baya oyalanıyo sonrada bıraz tv ızlıyo bana yetıyo ısımı yapıorum o ara gec kaldık sanırım oyun halısı 2 3 aylık bebeklere daha uygun

Bu tekmele oyna oyun halısından 2.5-3 aylıkken almıştık. halısına koyunca tek başına oyalanıyordu bende o arada iş yapabiliyordum ama şimdi hareketlendikten sonra oyun halısına bırakıyorum 2 dk sonra masanın altına girmiş buluyorum.

Oyun halısını 4 aylıkken falan almıştım doğru dürüst verdiğim paraya değecek kadar oynamadı 6-7 aylıksa hiç alma derim Bizimkinin eline evde plastik kap kacak ne varsa onları veriyorum bayıla bayıla oynuyor dün iki elimin büyüklüğünde bir poşet parçasını 1 saate yakın oynadı tabii yıkayıp verdim ve kontrol ettim sürekli..Evdeki kumandalar en sevdikleri (silip pilini çıkarıp veriyorum) oyuncak alırkende ayına uygun olanlar arasından seçip oyuncakçıda gezerken eline veriyorum sevip 10-15 dakika oynarsa alıyorum yoksa bırakıyorum

valla cokta guzel olmus arkadasım ellerıne saglık.bende bu kabılıyet olsa bende yapmak ısterdım.en ıyısı almaktan vazgecmek anladıgım kadarıyla benım oglan oynamayacak bu halının ustunde

bende pek işe yaramadığını ve bebeklerin pek kullanamadığını düşünüyorum..

beyaz inci ne güzel yapmışsın öyle ya.. valla bayıldım... harika gözüküyor. ellerine sağlık.

beyaz inci ne güzel yapmışsın öyle ya.. valla bayıldım... harika gözüküyor. ellerine sağlıkkaydirigubbakcemile5.

oyun halısını ben de almayı düşünmüştüm ama sonra acaba geç mi kaldım dedim çünkü artık iyice hareketlenmeye başladılar, yere yatırınca dönüp duruyorlar, oyun halısının içinde durmaz gibi geliyor bana. kızım daha çok kumanda, bebek bezleri ve bakım sepetine takmış durumda onlarla daha güzel oyalanıyor walla

canim benim bebegim de durdugu yerde durmuyordu, onu kullanacgi donemin basinda donup duruyordu, hemen ertesinde de emeklemeye basladi, o yuzden almayi hic dusunmedim.

arkadaşım harika olmuş aynalı falan süper hazırlardan hiç farkı yok walla

beyaz inci arkadaşım nasıl güzel olmuş ellerine sağlık
bizim üretici kadınlarımız işte

Back