Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
OYUN GURUBU 18 ay civarı bebeklerimize.. İstanbul Anadolu Yakası
merhaba.. bebeğime oyun grubu arıyorum.. annelerle bebeklerin bir araya gelebileceği, beraber güzel zaman geçirebileceği bir grup:) istanbul anadolu yakası bostancıda oturuyoruz.. sevgiler..
oyun grubu arayışlarımızı kolaylaştırmak daha çok kişiye ulaşmak adına facebookda "0-3 yaş oyun grubu" sayfası kurdum.. belki bana da diğer arayan annelere de faydası olur diye.. sevgiler
MERHABAlar.. 20 ŞUBAT Perşembe Günü Saat: 11:00 de BOSTANCI (Altıntepe) Mini Aktivite'de TUVAL ATÖLYESİ'ne katılmak isteyen var mı??? cevaplarınızı bekliyorum.. (18-24 AY grubu) Ücret: 30 TL imiş.. en az 4 kişi olmalıyız..
Selam canım,
Bende Suadiye tarafındayım, bu haftaki etkinliğe katılamam ama diğerlerinden haberdar olamk isterim canım. Kızım 14 aylık :)
Çok güzel bir konu açmışsın, bahar geldiğinde daha aktif olacaktır eminim.
Selam canım,
Bende Suadiye tarafındayım, bu haftaki etkinliğe katılamam ama diğerlerinden haberdar olamk isterim canım. Kızım 14 aylık :)
Çok güzel bir konu açmışsın, bahar geldiğinde daha aktif olacaktır eminim.
ben de hemen suadiye bostancı arasındayım.. ev buluşmaları da ayarlamaya çalışıyoruz.. yakınsınız bekleriz sizi de..
ileriki etkinliklerde görüşürüz inş.. facebook sayfasını da takip edersiniz.. sevgiler..
ben de hemen suadiye bostancı arasındayım.. ev buluşmaları da ayarlamaya çalışıyoruz.. yakınsınız bekleriz sizi de..
ileriki etkinliklerde görüşürüz inş.. facebook sayfasını da takip edersiniz.. sevgiler..
F.İ.??? sizsiniz sanırım az önce ekledim sizi.. sormamın sebebi ev buluşmalarını adres vs verme olamayacağından sayfada paylaşmıyoruz.. özel mesaj atmak amacıyla sordum.. görüşmek üzere..
F.İ.??? sizsiniz sanırım az önce ekledim sizi.. sormamın sebebi ev buluşmalarını adres vs verme olamayacağından sayfada paylaşmıyoruz.. özel mesaj atmak amacıyla sordum.. görüşmek üzere..
Evet benim. Siz bana bir sonraki bulşmanızı ya da etkinliğinizi hbr verirseniz çok sevinirim. Ayın 20 sindeki aktiviteye de katılmaa çalışacağım aslında.
İyi geceler.