bende kayserideyim katılmak isterim eğer arkadaşlar olursa
slm kızlar.çok mutluyum akrabamızın test sonuçları temiz çıkmış sadece akut bronşit varmış yani bulaşıcı deil.benim bıdıklarda iyleşti..buluşabiliriz hatta buyrun evime gelin..içerenköyde oturuyorum albüm kısmına bebişlerimin ve kendimin resmini koyarım bakarsınıuz...innuk müsaitsen atla gel arkadaşım.19d bizim evin önünden geçiyo..
kızlar kusura bakmayın 2 gündür net yoktu... ben maalesef bugünde gelemiyorum çünkü çarşamba gelmesi gereken perdelerim bugüne kaldı...ilk günden mızıkçılık diyeceksiniz belki ama kusura bakmayın ne olur...elimde olmayan sebepler işte... ama siz buluşun bende diğer buluşmaya gelmeye çalışırım mutlaka...
Kızlar slm bende Atakentte oturuyorum . 31 yaşındayım ,çalışmıyorum. 19 aylık oğlum var. Oyun guruplarının çocuklar için çok faydalı olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda bir araya gelip tanışmayı çok isterim.
slm kızlar nasılsınız ilknur canım sen bu hafta bi organizasyon yap toplanalım havalara güzelleşti dışarda buluşabiliriz artık.
ilknurcum sen bu topiği açmışsın ama boş bırakmışsın.giriyorum bakıyorum kimse yok.sen hep kk da oluyosun ama seninde takıldığın yok..
slm kızlar bizde varız 26 aylık kızım ve 28 yasındaki ben. Adım fatma calısmıyorum altunizade de oturuyorum.
Ve zeynep ve ayaz ı tanıyorum. Biz bulusmustuk o da beni hatırlar herhalde
persembe bana uyar bana uyan yerler capitol avm, tepe nautilus kadıköy, ümraniye carefour zorlanırım ama gelirim
benimde arabam yok dolmusla yada taksiyle gelicem. Avm söylememin sebebi alt degisim acısından falan rahat olur. Bildigim park tarzı biyer yok göztepe parkına gelmek te zorlanırim. Diger saydıgım yerler bana tek vasıta. Saat olarak 12-13 arası bana uyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?