Oyun Grubuna Katılmak İsteyen Anneler

slm kızlar.çok mutluyum akrabamızın test sonuçları temiz çıkmış sadece akut bronşit varmış yani bulaşıcı deil.benim bıdıklarda iyleşti..buluşabiliriz hatta buyrun evime gelin..içerenköyde oturuyorum albüm kısmına bebişlerimin ve kendimin resmini koyarım bakarsınıuz...innuk müsaitsen atla gel arkadaşım.19d bizim evin önünden geçiyo..

Çok sevindim canım senin adına..
bu hafta geçti haftaya buluşuruz inşallah..kızlardan ses çıkmıyo onlardan da bi haber alalım bakalım..

Kızlar slm bende Atakentte oturuyorum . 31 yaşındayım ,çalışmıyorum. 19 aylık oğlum var. Oyun guruplarının çocuklar için çok faydalı olduğuna inanıyorum. Yakın zamanda bir araya gelip tanışmayı çok isterim.

slm kızlar nasılsınız ilknur canım sen bu hafta bi organizasyon yap toplanalım havalara güzelleşti dışarda buluşabiliriz artık.

kızlar sanırım hepiniz ümraniye tarafında oturuyo.ama ben oraları çok iyi bilmiyorum sadece bikere merkeze gelmişltim o kadar.yani benim 2 çocukla bilmediğim biryere gelmem biraz zor olacak ama bakalım nasıl olacak.bu arada kendinizden biraz bahsetsenize kızlar tanışalım önce isterseniz.çalışmıyosunuz sanırım.ben 30 yaşındayım lise mezunuzuyum.aöf iktisat fakültesinin 3,sınıftan terkim.ama af çıktı belki bu sene devam eder tamamlarım.2 çocuğum var 8 senelik evliyim.aslen sinopluyum ama eşim konyalı yani artık kütükte bende konyalıyımbenim büyük oğlum 3,5 yaşında küçüğü 13 aylık ama düzeltilmiş 11 aylık.çünkü prematüre 2,5 ay erken doğdu 2 ay küvezde yattı gelişimi doğduğu günden deilde beklenen doğum tarihinden hesaplanıyo o yüzden doktorlar 11 aylık deyip gelişim takibini ona göre yapıyolar henüz pek konuşamıyo anne baba mama gel ver vermem gibi basit cümleler kuruyo ama çok anlaşılır şekilde deil.yürümeye tam başlayamadı 2 gündür tay tay yürümeye başladık böle bırakınca 8-10 adım atıyo ama snr bırakıveriyo kendini.sanırım bir aya kadar yürür .adım ayşe..aklıma gelen bunlar.sizde bahsedin isterseniz.bi gün ayarlayıp yüzyüzede görüşürüz inşallah..

ilknurcum sen bu topiği açmışsın ama boş bırakmışsın.giriyorum bakıyorum kimse yok.sen hep kk da oluyosun ama seninde takıldığın yok..

slm kızlar bizde varız 26 aylık kızım ve 28 yasındaki ben. Adım fatma calısmıyorum altunizade de oturuyorum.
Ve zeynep ve ayaz ı tanıyorum. Biz bulusmustuk o da beni hatırlar herhalde

slm kızlar nasılsınız ilknur canım sen bu hafta bi organizasyon yap toplanalım havalara güzelleşti dışarda buluşabiliriz artık.

ilknurcum sen bu topiği açmışsın ama boş bırakmışsın.giriyorum bakıyorum kimse yok.sen hep kk da oluyosun ama seninde takıldığın yok..

slm kızlar bizde varız 26 aylık kızım ve 28 yasındaki ben. Adım fatma calısmıyorum altunizade de oturuyorum.
Ve zeynep ve ayaz ı tanıyorum. Biz bulusmustuk o da beni hatırlar herhalde

Kızlar slm..
Önümüzdeki hafta içi herhangi bir gün buluşalım diyorum herkes için en uygun yer ümraniye olacaktır yine ortak nokta. Gün ve yer için görüşlerinizi bekliyorum.Öncelikle herkes için uygun olacak bir gün belirleyelim...

o zman perşembe gibi düşünelim kızlar diğerlerinden haber çıkması ayarlamamız bir haftayı bulu tahminimce.. gün perşembe diyelim ki yer için öneriniz var mı?

persembe bana uyar bana uyan yerler capitol avm, tepe nautilus kadıköy, ümraniye carefour zorlanırım ama gelirim

perşembe bize de uyar ama çocuklarla uygun rahat edebileceğimiz yerler olsun. Avm diye ısrar ediyorsanız en azından oyun alanı olanları seçelim ki çocuklar oynasın.

persembe bana uyar bana uyan yerler capitol avm, tepe nautilus kadıköy, ümraniye carefour zorlanırım ama gelirim

kızlar benim için ümraniye carefour çok ters arabamda yok iki küçük çocukla oraya gelemem ama kadiköy tepe natilus olabilir herkes için aynı uzaklıkta bence.yada göztepede özgürlük var güzel bide parkı var hem piknikte yapabiliriz orda hem çocuklar parkında oynarlarda çok güzel bi yer bence orasıda olabilir perşembe uygundur benim için ama çok geç saatte buluşmayalım 12-13 arası uygun bi saat bence...

benimde arabam yok dolmusla yada taksiyle gelicem. Avm söylememin sebebi alt degisim acısından falan rahat olur. Bildigim park tarzı biyer yok göztepe parkına gelmek te zorlanırim. Diger saydıgım yerler bana tek vasıta. Saat olarak 12-13 arası bana uyar

cnm benim haklısında bana capitolde çok ters iki vesait gitmem lazım taksiylede uzak düşer ümraniye carefourda öle çok ters.ben içerenköyde oturuyorum evimnin önünden geçen 3 otobüs var biri 19d ümraniye merkeze gidiyo biri 16f oda e5 üzerinden hareme gidiyo bide kadiköye giden otobüsler var.ozaman kadiköydeki tepe natilus olsun.aslında tak çocuk olsa hiç çekinmem avrupa yakasınada geçerim ama 2 tane olunca ikisini bir kucağımda oturtmak çok zor oluyo bide koca valiz gibi çantaları...yani kızlar benim için 2 vesaitlik yerler çok zor ama sizide zorlamıyorum eğer diğer yerler daha koılay geliyosa size ozaman ben malesef size katılamıycam arkadaşlar..ama önemli deil burdanda olsa tanışmak güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…