Oyun Grubuna Katılmak İsteyen Anneler

Bana ikiside uyar..
Derya çalıştığı için öğleden sonra saat 4-5 gibi buluşabiliriz..
atakent tarafında güzel bir park vs. varmı yada AVM gibi bir yerde mi buluşalım ?

Bana ikiside uyar..
Derya çalıştığı için öğleden sonra saat 4-5 gibi buluşabiliriz..
atakent tarafında güzel bir park vs. varmı yada AVM gibi bir yerde mi buluşalım ?

perşembe ben gelemem o gün evlilik yıldönümümüz ama cuma ayarlamaya çalışırım... bence avm olmasın kapalı yer ben bile boğuluyorum.. hem çocuklar kaynaşamaz...park en iyi seçenek ama neresi olsun? aslında en iyisi ev ortamı bence...

Ok o zaman cuma buluşuyoruz kaçta nerde onada karar verelim..
Bencede ev ortamı daha iyi..
Ama tabi ilk buluşma ve kimin evinde olacak buna karar vermek gerekiyor.. hava güzel olursa park çok iyi olur ama hava bozarsa evde toplanabiliriz eğer uzak demezseniz ben misafir ederim seve seve..

Park güzel olabilir aslında senin bildiğin park var mı? Bir an önce netleştirelim bence..

Son düzenleme:
canım atakent tarafını çokta iyi bilmiyorum açıkcası sizin bildiğiniz bir yer varsa ben gelebilirim yada vasıta ile gidilebilecek göztepe özgürlük parkı var bildiğim.. veya atakent ile örnek mh arasında yeni bir park var adını tam hatırlamıyorum orası var..

Hava da soğuk park olmaz gibi ümraniye avm de buluşalım bence çocuklar için geniş playland de var daha rahat ederiz oyun oynarlar en azından.

Ok olabilir yada Meydan AVM de olabilir. Ümraniye carrefour u tam olarak bilmiyorum yani çocuklar için uygun oyun alanları varmı?
Meydan açık alan pek öyle aktivite yapabilecekleri bir yer yok şöyyle düşününce..
Yarın cuma o zaman yarın öğlenden sonra buluşalım ben özelden sana numaramı yazayım çaldırırsın yarın ararım ben seni saati kararlaştırırız..
Deryadan ses soluk yok oda yarın öğlene kadar gelir heralde dahil olur ok demişti çünkü..

kızlar kusura bakmayın 2 gündür net yoktu... ben maalesef bugünde gelemiyorum çünkü çarşamba gelmesi gereken perdelerim bugüne kaldı...ilk günden mızıkçılık diyeceksiniz belki ama kusura bakmayın ne olur...elimde olmayan sebepler işte... ama siz buluşun bende diğer buluşmaya gelmeye çalışırım mutlaka...

kızlar bende varım.istanbulda oturuyorum içerenköyde aslında banada özgürlük parkı daha çok uyar hem açık hava parkıda güzel çocuklarda eğlenirdi ama farketmez tabi.))30 yaşındayım ev hanımıyım 2 oğlum var biri 3,5 yaşında biri 13 aylık.büyüğü yiğit küçüğüde seyit.ayrıca çok güzel bi fikir bence.çocuklarımız sosyalleşmeyi öğrenir.ama benim eşim biraz asosyaldir öle toplum içine girmez hgani öle eşlerinizi tanıştırmya kalkarsanız malesef benimki gelmez.birde malesef haftasonları çıkamam eşim evde olduğu için biyere yollamaz birlikte vakit geçirmek ister hafta içi buluşmak isterseniz bende gelebilirim

bu arada ismim ayşe kızlar.yalnız ufak bi sorunumuz var benimiki ufaklıkta şu an hasta bronşitleri var düzelsinler ancak öle gelebilirim birde özel bi sağlık durumu söz konusu.pztsi belli olacak bi akrabamızda veremden şüpheleniyolar pztsi belli olacak çocukta akut bronşitmi var veremmi var testler yapılıyo.eğer kötü bişey çıkarsa ozaman ben gelmem kızlar çünkü görüştüğümüz insanlar bulaşıcı bi durum varsa kimseyi riske atmak istemem ama bronşit çıkarsa bizimkilerde iyleştikten snr görüşürüz inşallah..

Deryacım biz dün zeynep ile buluştuk bir daha ki sefere inşallah hep birlikte buluşuruz :)
bir sonraki buluşma için yer ve tarih ayarlayalım isterseniz.. Araya çok zaman girmesin..

Canım zaten bizde genellikle hafta içi günlerde buluşuyoruz. buluşurken herkese uyacak ortak yerler belirlemeye çalışıyoruz neresi uygun olursa yani..
eşlerin tanışması gibi bir şartımız yok zaten ama zaman içinde bizler anlaşırsak eşlerimizlede görüşebiliriz diye düşündük ama tabi senin eşin gelmezse o zaman eşsiz buluşmalara katılırsın..

Çok geçmiş olsun öncelikle..
canım tabiki böyle bir durum olursa önce miniklerin iyileşmesi gerekir.. İnşallah kötü bir durum çıkmaz.
sen burdan takip edersin oğlun iyileştikten sonra sende herhangi bir buluşmamıza katılabilirsin..

Son düzenleme:
KAtılmak isterim ben de,
nerde nasıl,hangi şehirdesiniz konuyu tam okuyamadım bir kez daha özetlerseniz memnun olurumm..

bende kayserideyim katılmak isterim eğer arkadaşlar olursa

KAtılmak isterim ben de,
nerde nasıl,hangi şehirdesiniz konuyu tam okuyamadım bir kez daha özetlerseniz memnun olurumm..

Biz istanbuldayız. Anadolu yakasında birbirimize yakın 3 kişi olduk ama 5 kişiye kadar genişletebiliriz..
herkese uyacak bir yerde buluşuyoruz çocuklarımızla birlikte..Maksat hem çocuklarımız sosyalleşsin hemde biz tanışalım kaynaşalım..

Dün biz ilk buluşmamızı yaptık çok da keyifliydi..

İstersen sende nerde oturduğunu kaç yaşında olduğunu ne iş yaptığını çocuğunu yaşını vs. bilgilerini yaz. Eğer yakınsan bizimle buluşursun yakın değilsen sana yakın olan başka anneler ile 3 kişi olduğunuzda bir buluşma ayarlayabilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…