Konuşma Problemleri oyun grubu

Geç konuşma, kekeleme, her türlü konuşma probleminin paylaşıldığı konular.

pastadelisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.362
1.299
133
37
Merhabalar.kizim 29 aylik hala cumle kuramiyor.bende doktora goturdum yasitlariyla oynamasi gerektiğini soyledi.kreslere sordum cok pahali geldi n.2 saati 300 lira istiyorlar.bende burda bi grup
p kurabilecegimizi dusundum.Ben haznedar da oturuyorum.Benin Gibi dusunen varsa bi yol bulalim

cnm benim çok haklısın kreşler çok pahalı bende yollamak istemiştim ama banada ygun gelmedi.bende istanbulda oturuyorum ama anadolu yakasındayım içerenköyde oturuyorum .3 tanede şehazdem var büyüğü 5 yaşında ortanca seninki gibi 27 aylık küçüğüde 8 aylık.benimkiler kendi aralarında güzel oynuyolar yakınlarda olsaydın sende gelirdin kızınlada oynarlardı.benimkide çk düzgün konuşamıyo sölediklerinin yarısını anlamıyorum sürekli konuşuyo ama anlaşılır deil.ben malum 3 çocuk arabamda yok gelemem ama bu tarafa işin düşerse beklerim arkadaşım.birbirlerine arkadaşlık yaparlar..

Keske yakın olsaydik.cok isterdim cocugumun oynayacagi arkadaslari olmasini.ne kadar zor durumdayim aslindaAMA bu tarafta herkesin cocugu konusuyor heralde kimseden ses cikmadigina gore.ne yapacagimi hic bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…