- 29 Temmuz 2023
- 710
- 1.197
- 33
- Konu Sahibi hindistancevizli
-
Merhabalar kızım 27 aylık ona oyun grubu buldum kreş gibi çok güzel 3 tane öğretmenleri var bir tane de psikolog
Oyun terapisi oyun grupları var 3.500 tl ayda 12 kez haftada 3 kez gidecek
Bugün görüşmeye gittim öğretmeniyle biraz çekimserim birde kızım kreş ortamına alışsın 3 yaşta tuvalet eğitimden sonra tam zamanlı kreşe yollayıp işe başlamak istiyorum şu an prova yapmış olacağız.
Kafe-oyun grubu gibi bir yer çok güzel alanı kızım yaşıtlarıyla vakit geçirirken annelerin bekleme alanı var orada oturabilirim sanıyordum
Öğretmeni siz bırakıp gideceksiniz 2 saat sonra gelir alırsınız burda bekleyemezsiniz deyince bayağı kafamda soru işaretleri oluştu.
Ben orada kafesinde bir şeyler içerken kızımı da rahatça izleyebilecektim en azından tam konuşana kadar çünkü şu an cümle kuracak kadar konuşamıyor ve bezli
Bezli olması da problem dedi öğretmen hanım, ama yine de idare ederiz gerekirse değişiriz altını dedi.
Çok hevesli götürmüştüm hayal kırıklığıyla çıktım.
27 ay yani 2 yaş 3 aylık kızım daha ufak gibi geliyor tek bırakıp gitmek için
Ki biliyorum tuvalet eğitimi olup bu yaşta tam zamanlı kreşe yollayanda vardır
Ne yapmalıyım bilmiyorum
Ebeveynli gruplarda var ama akşam saati ve otobüs yok oraya gideceğim. Tatil beldesinde yaşıyorum taksi bulmakta imkansız.
Benden bayağı uzak.
Gidip bırakıp geri dönüp tekrar almak bayağı sorun olur
Bilmiyorum değerli arkadaşlar tecrübeli ve çalışan anneler lütfen bana yol gösterir misiniz? Sevgiler
kafesi oyun alanının köşesindeNeden burada bekleyemiyorum kafede oturup bir şeyler Icecektim
Deyince ne dediler
Evet parası da oturduğum yere göre tuzlu27 aylık tuvalet eğitimli çocuk sayısı yarı yarıyadır, hatta yoktur bile. Böyle burnundan kıl aldırmayan işletmeleri tercih etmiyorum şahsen.
O kafeyi oraya neden kondurmuşlar dekor olsun diye mi peki?Evet parası da oturduğum yere göre tuzlu
2 hafta önce görüşmüştük kızım su çiçeği çıkarttı diye gitmedim görüşmeye 2.500 demişti 1 aylık
Bugün gittiğimde zam geldi 3.500 dediler biraz sıkıntı yaşadık bu konuda
Var evet ama yine de bezli ve konuşamayan bir çocuğu nasıl tek bırakabilirim en azından yakın olmasa bile uzaktan birkaç hafta takip etmek istedimEvim uzak burda beklemekten baska secenegim yok deseniz ne derler acaba? Ya da cevresinde gidip oturup bekleyebileceginiz bi yer yok mu?
Haklisiniz. Biraz daha kendini ifade edene kadar bekleyin ya da gozetleyebileceginiz bir yer bulmaya calisin.Var evet ama yine de bezli ve konuşamayan bir çocuğu nasıl tek bırakabilirim en azından yakın olmasa bile uzaktan birkaç hafta takip etmek istedim
Öğretmenlerin tavrını merak ediyorum çocuklara
Yok dediğim gibi ben tatil beldesinde oturuyorum burada bir yerden bir yere diğer kafe tarzı yerlere gitmek uzun sürer yürüyerekKafede kimi ağırlıyorlar peki?
Tek bekleyen veli sizseniz evet sorun olur bence de. Ama çocuğunuz açısından. Çocuk sizin varlığınızı gördüğü an doğal davranamaz çünkü.
Çevrede başka bir kafe veya kütüphane var mı,gidin oralarda bekleyin.
Bende tam bu yüzden çekindimKüçük çocuk ya ben kendini ifade edemeyen çocukların kreşe gitmesinden çekiniyorum açıkcası.
Yarım gün kreşe verseniz daha iyi olmaz mı?Arkadaşlar şöyle:
Sabah grupları anneler bırakıp gidiyor
Akşam gruplarında anneler kalabiliyor
Akşam bana uymuyor
Teşekkür ederim bu da çok güzel bir fikir3 saat kendinize aktivite bulun siz de spora vs gidin yakında kütüphane varsa oraya gidin. 1-2 ay deneyin 3 saat zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?