Çok üzüldüm.Yıllardır oynuyordum.Ayrıca aynı oyunlar başka yerlerde de var ama burada oynamak farklı.Başka sitelerde oynamak istemiyorum.
Güvenlik açığı yüzünden güvensiz kk dansa böyle daha iyi:)KK mız giderse naparız
Offff kızlar başka oyun sitelerinde oynayayım dedim çok sıkıldım yaaa heyacanı bile yok kk öyle değil burada hem oyun hem dertleşmek hem öğrenmek arkadaşlık hatta dostluk bile var fakat kk oyun bölümü olmadan sanki bir şeyler eksikbilmiyorum sizin için nasıl?ben içimden geçenleri paylaştım
canım sıkıldı şimdi bu güvenlik açığı sadece oyun kulübünde mi oluyor diğer bölümlerde olmuyor mu bana ne bana ne ben oyunlarımı isterimmm
Elifim oyun bölümü yıllardır var, bende eskiden oyun oynamazdım bilirsin ama
o bölümün de aşırı derecede katılımcısı var.elbette siteye zarar veren sadece oyun bölümüyse
kapatılır ama Kazen bence bunun da üstesinden gelir ve bize müjdeli haberi verir diye düşünüyorum...
sevgiler...
kızlar sakın kızmaayın ama dualarım kabul oldu :)))))) hoş aramıyor değilim ama hastalık olmuştu oyun bende forumlara girmiyordum bile..oyun sayfası gittiginden beri forumdayım ve oldukca eğlenceli ,öğretici geçiyor :)))))) kazeen çokkkk merciiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?