• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oytunu izledikçe eşimden soğudum

İnsanın dilinde ne varsa kendı odur bence siz o izlediğiniz kişiden soğuyun ve bidaha izlemeyin .

Yani eşiniz şunu duysa kahrından ölür adam

Şunu da diyebilir -
akşama kadar çalışıp yorgun argın eve ekmek getirip kimseye muhtaç olmasın die çabaladığım karım 5 dk lık video için benden vazgecmıs :ukala:

Sen kaynanaya odaklan boşver elin adamını . O konuyuda cevapsız bırakma 🤣

Evet o adam işte bu
E biliyorsunuz niye izliyorsunuz? Bu şahıs makalelerini bile kimse yayınlamıyor diye gidip akademik dergi kurdu. Kendi yazıyor kendi yayınlıyor. Gidin yüksek bir yerden atlayın dese atlıycak mısınız? Sizler sayesinde tıklanma alıyorlar. Covid yüzünden ölenlerden de utanmıyor.

Hayır ama içine kurt düsüyor insanın ya ben cok pimpirikliyim ondan sanırım neyse yarın kocam gelecek durduk yere kendimi doldurmayayım
Hahaha canım kusura bakma ama şarlatanlara bakarak kocandan soğuma bence tam tersi sımsıkı sarıl şu an çalışıyosa sizin için çalışıyo durduk yere adama bulaşma kız🤣

Oytun dediğiniz adam tam bi ilgi şeysi dedikleri insanlardan. Eskiden daha meşhur değilken her sene Tusa girer derece yapıp prim kasardı. Sonra sosyal medya iyice arttıkça hop oraya kaydı. Corona dönemine kadar kimse tanımıyordu, bi laf etti baktı herkes bunu paylaşıyor ondan beri durup durup saçma şeyler söylüyor.

O ve onun gibi bir sürü insan türedi son zamanlarda. Erkeklerin umru değil kadınlar çok ciddiye alıyor. Bütün ilişki önerileri, çıkarımları kadınların ilgisini çekecek türden oluyor. Gündem olmak için ne diyeceklerini şaşırmışlar ama bu halleriyle bile kadınlari dert sahibi yapabiliyor gördüğümüz üzere.

Fakir tipi hayat en saglikli hayattir filan diyip sacmalayan et pahaliysa fasulye yiyin gibisine aptal aptal konusan herif degilmi bu? İnsan bunu niye izler dinler ki. Bunu eksi sozlukte oturun en dogrulari orda yazmislar. Cok kufur ederdimde davadan ziyade mune engeller beni can sikintisindan buraya giremesem uzulurum.yoksa bu adam gram umrumda degil bunu izleyip te esimden falanda soğumazdim aksine daha cok baglanirdim

Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Oytun çok boş konuşuyor fazla takılma...

Oytun erbaş otizmli, sanırım dehb de vardı kendisinde. Konuşurken doğru kelimeleri seçememesi, sosyal ilişkilerinde zayıf olması normal.
Sizin tvde duyduğunuz iki çift lafla aydınlanma yaşadığınızı sanmanız ise anormal.
Asperger sendromlu ve otizimli..

Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Ben şunu anlamadım niye durduk yere birini kötülüyor ?

Boş zamanınız çok galiba. Oytun Erbaş doktor değil miydi ya, bir ara programlarda bilimsel şeyler konuşuyordu ekranda ne ara bu alana kaydı ki?? İzleyici takipçi kasmak için yapmayacağı şaklabanlık yok böyle insanların. Seyretmeye vakit harcama bence

Hakaret olarak söylemiyorum. adam otistik. Sosyal ilişkileri de normal değil. Evli zaten değil. Bizler gibi günün 12 saati sokaklarda fiziksel kondisyon gerektiren işlerde çalışıp milletin ağız kokusunu çekmiyor. Bu adamı mı ciddiye aldınız.

Back