• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oytunu izledikçe eşimden soğudum

balcicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
66
24
3
30
Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur

Oytun erbaşı bilenler gelebilir mi ?
Birkac videosuna denk geldim. Evlilikte cinsellik azaldıysa ve cinsellikten eskisi gibi keyif alınmıyorsa başka bir partner vardır diyor yani adam yorgun argın işten geliyordu ve bana sadece sarılıp yattığı günler oluyor. Yada diyorku eşiniz kimden durduk yere bahsediyorsa onunla ilişkisi vardır diyor. Yani is yerinde gıcık aldığı tipleri anlatiyor bazen eşim. Bide bu adamlar son zamanlarda aldatmayı normallestiriyor gibi geldi pek ciddiye almamak mı lazım ki bunları sizce söyledikleri doğru mudur
Doğru

Yani soğumak biraz ironi anlamında ama yani insanın içine kurt düsüyor
Yani eşinizi en iyi siz tanırsınız. Ömründe sizi bir kez bile görmemiş adamın iki davranış için yaptığı genelleme sizce doğru olabilir mi?

Hayır ama içine kurt düsüyor insanın ya ben cok pimpirikliyim ondan sanırım neyse yarın kocam gelecek durduk yere kendimi doldurmayayım
Ay dinlemeyin şu adamları, herkesin evlilik içinde dinamiği farklı. Bilmem kim şunu yapıyorsa kesin böyledir denemez yani, herkeste maşallah ilişki uzmanı kesildi

Back