- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #1.361
yeter umutbizimolsun ben geldim bkım dedim burda ne var ne yok deye
yeter umutbizimolsun ben geldim bkım dedim burda ne var ne yok deye
hoşgeldıın canımmm
eğlenıoruz işte dedıkodu yapıoz bol bol
hürremi çekiştirioz hergun:)))
merhaba kızlar nasılsınız bakalım umut nasıl gidiyor iğnelerini yapıyorsun değilmi bende bugün doktora gittim iğnemin dozajı etkili olmamış yükseltti perşembe bi daha gidecem eşiimin ileri hareketi 20 sizce şansım varmı(((((((((( çok korkuyorym ya
çağır kusum çağır valla bende ısteyıp duruom sunuda yaptıralımmı bunuda yaptıralımmıhıı bizimki de meraklısın kan vermeye para harcamaya sana gerek yok diyorum dedi :))) galiba adam para almadığı gibi yakında cebime para koycak benim :))) ahh yazık zavallı adamı bi yemeğe çağırayım bari karısı da yok yazık...
ayy yok kusum opudan sonra agrım sızım oluoo hiç dusunmedımde reglım bıttı yaa bugunler için demiştim zaten bı kaç gunede çatlatma iğnesı vurrular yasak olurray allahııım kadına bak yaa seks bomb!!!! yapma kızım opudan sonra bi de enfeksiyon olur transfer ertelenir tut kendini aaaa
merhaba kızlar nasılsınız bakalım umut nasıl gidiyor iğnelerini yapıyorsun değilmi bende bugün doktora gittim iğnemin dozajı etkili olmamış yükseltti perşembe bi daha gidecem eşiimin ileri hareketi 20 sizce şansım varmı(((((((((( çok korkuyorym ya
hoş geldin haticem nasılsın bakem
hoşgeldıın canımmm
eğlenıoruz işte dedıkodu yapıoz bol bol
hürremi çekiştirioz hergun:)))
hher topicayrı telden çalıyo ben bi b................ anlamadım
hoşbulduk kızlar ne iyi edionuz ne olsun be yeter ablacım aynı neyse ben kaçıorum eşim geldi yemek hazırlamam lazım kendinize iii bakın allaha emanet olun dostlaaaarrr
kızlar bişe sorcam opu deyip duruonuzda nedir bu anlamadı ben yaaaaaa
ben birazdan yemek tarifi falan yazcam arada kaynar gider :))) kim diyo kime diyo huuu?
hher topicayrı telden çalıyo ben bi b................ anlamadım
valla heeeeeeeeeeee jafan dönüyo bi öbür topiğe gidiyom bi buraya geliyom ama ikisindende bişi anlamıyom haha nese bende öle bakim bari :)))))))))
hain domdom demek diğer topıklere gıdıosun hala agzınla düştünn:))))))
valla heeeeeeeeeeee jafan dönüyo bi öbür topiğe gidiyom bi buraya geliyom ama ikisindende bişi anlamıyom haha nese bende öle bakim bari :)))))))))
bencde ama umudumsun ordahadi gitmeyelim öbür tarfa
burada devam edelim yafffffff
kıslar ağzımla ıstemıs gıbı olmiim ama bana ne zaman dua okumayı düşünüosunuz yaa
demiim belkı bırı der dedım ama transferı bulmasa barii.))
bencde ama umudumsun orda
tatlım ben dün dedim sanada okuruz diye yasin ayetel kürsü felan sizden ses çıkmadı sallamıyonuzmu beni siz
kıslar ağzımla ıstemıs gıbı olmiim ama bana ne zaman dua okumayı düşünüosunuz yaa
demiim belkı bırı der dedım ama transferı bulmasa barii.))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?