oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

tüp yapacaksan hareketliliğin önemi yok canım zaten kendileri koyuyorlar aşılama için önemli ama %20 kötü değil galiba..

çağır kusum çağır valla bende ısteyıp duruom sunuda yaptıralımmı bunuda yaptıralımmı
adam bıukacak yakında al kendı kendıne opunuda kendın yap
transferını kendın yap okadar bılıosan dıyecek:))))
ay allahııım kadına bak yaa seks bomb!!!! yapma kızım opudan sonra bi de enfeksiyon olur transfer ertelenir tut kendini aaaa
ayy yok kusum opudan sonra agrım sızım oluoo hiç dusunmedımde reglım bıttı yaa bugunler için demiştim zaten bı kaç gunede çatlatma iğnesı vurrular yasak olurr
ayy olsuun ınsallh 9 ay yasak ederler hamıle olurumdaa

canım ılerı hareket gayet ıyı ama bunu tup bebek merkezındemı yaptırdın
yoksa normal bıyerde yaptırdığımda bızımkıde %15-20 cıkıodu sonra
tup bebek merlzıne gıttık %0 cıktı ılerı hızlı
bugun 3.iğnemı oldum ama kasıklarımın ağrımaya başlaması gerekıodu
pek agrıomu gıbı yavasmı gelısıo acaba drda senın yumurtan cok oluo dıye
taa perşembe geş dedı kontole ınsallh sorun cıkmaz

tüp yapacaksan hareketliliğin önemi yok canım zaten kendileri koyuyorlar aşılama için önemli ama %20 kötü değil galiba..

kıslar ağzımla ıstemıs gıbı olmiim ama bana ne zaman dua okumayı düşünüosunuz yaa
demiim belkı bırı der dedım ama transferı bulmasa barii.))

valla heeeeeeeeeeee jafan dönüyo bi öbür topiğe gidiyom bi buraya geliyom ama ikisindende bişi anlamıyom haha nese bende öle bakim bari :)))))))))

hain domdom demek diğer topıklere gıdıosun hala agzınla düştünn:))))))

hamile karılar topiğine gidiyooo bizi beğenmiyooo..
ya valla gitmiycem öbür tarafa diyorum umdumsun inat etti gelmiyo buraya mecburen dönüp ona yazıyorum salağa döndüm.
umutcum senin dizi başladıııı..ama gitme kııııızz..
şu umudumsunu siz de çağırın ya başım döndüüüü

hadi gitmeyelim öbür tarfa
burada devam edelim yafffffff
bencde ama umudumsun orda
kıslar ağzımla ıstemıs gıbı olmiim ama bana ne zaman dua okumayı düşünüosunuz yaa

tatlım ben dün dedim sanada okuruz diye yasin ayetel kürsü felan sizden ses çıkmadı sallamıyonuzmu beni siz

valla heeeeeeeeeeee jafan dönüyo bi öbür topiğe gidiyom bi buraya geliyom ama ikisindende bişi anlamıyom haha nese bende öle bakim bari :)))))))))

hain domdom demek diğer topıklere gıdıosun hala agzınla düştünn:))))))

bencde ama umudumsun orda

tatlım ben dün dedim sanada okuruz diye yasin ayetel kürsü felan sizden ses çıkmadı sallamıyonuzmu beni siz

umuta da tefriciye okuyalım mı haftaya?

bebiş dua cı başımız nurcan haftaya okuyalım sanada isterseniz
kızlarrrrrrrrr ne dersiniz tedavide olduğu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…