• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

canlarım ben gıdıyım adam gormedı benı ıkı gun
bende burda lak lak edıorum yatak odasında cekıo komsunun neti
bızımkı p.tesı baglanıo:)99
gec vakıt gene gelıcem dedıkodularınza bakıcam kocişi uyutup
cok öptumm kıslar noolur bana cok dua edın olurmuu
sızı cok sevıorumm

sızı cok sevıorumm

hadi bakem enişteyi ihmal etme (bak buara çok ihtiyacın var enişteye :34:sen anladın onu)bekleriz bebğim
işşşşşşşşşşşşşşş tedaviden sonraaa :49::49:döneceksin inşşşşşşşşşşşşşşşşş

SUSKUN cum banamı yazdın yazını buamadım nurcan alıntı yapmıs ordan gördüm
tesekkur ederım cnm ınsallh butun yureğı yanan anne adaylarının yuregındekı
yangın söner
baskalarının bekelerıne bakarken boynumuz bukuk kalmaz
o mıs cennet kokularını duymak bızede nasıp olur canımm

evet canım sana yazmıştım hep birlikte dua edelim birbirimize kulun kula duası kabul olurmuş
Rabbim bizi geri çevirmez inş ben buradan takip ederim transfer gününde yasin okurum hayırlı evlatlar olur inş
aslında biliyormusunuz diğer çiftlerin aklına geliyormu çocuk yaparken biz çocuklarımız için her an her dakka dua ediyoruz ne güzel evlatlara sahip olacaz değilmi
benimde aşılama günü yazarım dua edin banada
içim kıpır kıpır oldu hep birlikte hamile olacaz inş
Rabbime binlerce kez şükürler olsun kaldıramayacağımız yükle bizi sınamasın inş

evet canım sana yazmıştım hep birlikte dua edelim birbirimize kulun kula duası kabul olurmuş
rabbim bizi geri çevirmez inş ben buradan takip ederim transfer gününde yasin okurum hayırlı evlatlar olur inş
aslında biliyormusunuz diğer çiftlerin aklına geliyormu çocuk yaparken biz çocuklarımız için her an her dakka dua ediyoruz ne güzel evlatlara sahip olacaz değilmi
benimde aşılama günü yazarım dua edin banada
içim kıpır kıpır oldu hep birlikte hamile olacaz inş
rabbime binlerce kez şükürler olsun kaldıramayacağımız yükle bizi sınamasın inş

yaaaaaaaaa ne güzel olrdu koca göbşlü bir sürü kadın
ohhhhhhhhh misgibi
allahım ne olur bizleri mahrum etme hayırlı sağlıklı evlatlardan

Anne olmayı o kadar çok istiyorum ki! Nişanlıyım henüz.Bu yaz evlenebilmemiz için de atanmam gerekiyor.

sana tavsiyem aptal yeni evlilerden olma bizim halimizi gör hemen bebeğini al kucağına en azından bi sorun varsada erken öğrenirsin valla ev araba para hiç biri mutluluk getirmiyo hayatımızı yaşayalım derken hayatınızı mahvetmeyin bir gün bile korunma inşallah mutlu bir yuvanolsun

sızı cok sevıorumm

yatır kocanıyatır bebiş gelince transferden sonra çoooooooook özlicek seni bak kaçamak yok ozaman hıııııııı

sana tavsiyem aptal yeni evlilerden olma bizim halimizi gör hemen bebeğini al kucağına en azından bi sorun varsada erken öğrenirsin valla ev araba para hiç biri mutluluk getirmiyo hayatımızı yaşayalım derken hayatınızı mahvetmeyin bir gün bile korunma inşallah mutlu bir yuvanolsun

kız nurcan ben bir gün bilem korunmadım
ama doğru söylüyorsun 7 yıldır bebek bebk diye her şeyi kaçırdım her güzelik önümden geçrken ben bir tedavi bebk telaşındaydım hiç bir şeyi yaşayamadım
allahım bundan sonrası için güzelikler yaşamak nasip etsin inşşş

kız nurcan ben bir gün bilem korunmadım
ama doğru söylüyorsun 7 yıldır bebek bebk diye her şeyi kaçırdım her güzelik önümden geçrken ben bir tedavi bebk telaşındaydım hiç bir şeyi yaşayamadım
allahım bundan sonrası için güzelikler yaşamak nasip etsin inşşş

canım bende hiç korunmadım bak bnimde 5 yılımı aldı ama bakıyom çoğu arkadaş 4-5 yıl korunuyo anlamıyorum o yüzdeen yeni evlileri

canım bende hiç korunmadım bak bnimde 5 yılımı aldı ama bakıyom çoğu arkadaş 4-5 yıl korunuyo anlamıyorum o yüzdeen yeni evlileri

ya haklısın ama onlar bunun bebek için savaşmanın ne olduğunu bilmiyorlarki
bir süre gezip evliliğin tadını çıkartıp belkide maddi sıkıntıları aşıp öyle bebk yapmak istiyorlar
ama neredn bilsinlerki bebk gelmese eğer asıl sorunlar ozaman başlıyor maddi ve manevi

ya haklısın ama onlar bunun bebek için savaşmanın ne olduğunu bilmiyorlarki
bir süre gezip evliliğin tadını çıkartıp belkide maddi sıkıntıları aşıp öyle bebk yapmak istiyorlar
ama neredn bilsinlerki bebk gelmese eğer asıl sorunlar ozaman başlıyor maddi ve manevi

kızlar o aptallardan bırı de benım.tam 3 yıl korundum nurcanın dedıgı gıbı yok evdı yok arabaydı.al sana daha hıc tupbebek yaptrmadan varıkoseldı amelıyattı tetkıktı testtı derken en az 5000 tl harcadık neye yaradı o kadar korunma.daha kac defa tupbebek deneyecegım bellı degıl.kac tane test ve uzuntusude cabası.sımdıkı aklım olsa asla korunmazdım.ama nerden bılırdımkı.kıstım yoktu adetım duzenlıydı hıc dogum kontrol hapı kullanmadım ,korunmayı bırakınca hemen olur dıye dusunuyordum.nerden bılırdımkı esımde sorunun bu kadar buyuk olacagını.evet cok pısmanım.benım gıbı kımse bu hataya dusmesın.hemen bebek calısmalarına baslasın.

Rabbim kimsenin kucagını bos ellerını bos cevırmesın.inşallah hepımızı bırgun mutlu haberı alırız.

umutcum tedavın hayırlı olsun.ben senden cok umıtlıyım bence olacak .
aysecım dr.una guven bence en dogrusu bu.para ıcın hemen tedavı demıyor.once hersey tam olsun dıyor.haklı bence.gec olsun guc olmasın.emın ellerdesın.
bızde haftaya teste gıdıcez yıne dna hasar testı yaptrcaz amelıyat sonrası ılk test olcak dna hasarı ıcın.ınsallah bırzda olsa dusmustur hasar.

kızlar o aptallardan bırı de benım.tam 3 yıl korundum nurcanın dedıgı gıbı yok evdı yok arabaydı.al sana daha hıc tupbebek yaptrmadan varıkoseldı amelıyattı tetkıktı testtı derken en az 5000 tl harcadık neye yaradı o kadar korunma.daha kac defa tupbebek deneyecegım bellı degıl.kac tane test ve uzuntusude cabası.sımdıkı aklım olsa asla korunmazdım.ama nerden bılırdımkı.kıstım yoktu adetım duzenlıydı hıc dogum kontrol hapı kullanmadım ,korunmayı bırakınca hemen olur dıye dusunuyordum.nerden bılırdımkı esımde sorunun bu kadar buyuk olacagını.evet cok pısmanım.benım gıbı kımse bu hataya usmesın.hemen bebek calısmalarına baslasın.

Rabbim kimsenin kucagını bos ellerını bos cevırmesın.inşallah hepımızı bırgun mutlu haberı alırız.

Umutcum tedavın hayırlı olsun.ben senden cok umıtlıyım bence olacak .
Aysecım dr.una guven bence en dogrusu bu.para ıcın hemen tedavı demıyor.once hersey tam olsun dıyor.haklı bence.gec olsun guc olmasın.emın ellerdesın.
Bızde haftaya teste gıdıcez yıne dna hasar testı yaptrcaz amelıyat sonrası ılk test olcak dna hasarı ıcın.ınsallah bırzda olsa dusmustur hasar.
canım nereden bileceksin ki
bende evlenmeden önce hemen ilk ay olmassa ondan sonraki ay olur diye bakıyordum ama olmadı gelmedi eşşek sıpası
bilemiyorsunki aşılma tüp bebk mikro varokosel vs vs
diyorumki keşke bunalrı hiç öğrenmek zorunda kalmasydım
keşe dr mikroenjeksiyon dediğinde o ne dr desydim
pgt testi yapa bilirmizyiz diyeceğim
allahım bu günümüzü aratmasın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kızlar o aptallardan bırı de benım.tam 3 yıl korundum nurcanın dedıgı gıbı yok evdı yok arabaydı.al sana daha hıc tupbebek yaptrmadan varıkoseldı amelıyattı tetkıktı testtı derken en az 5000 tl harcadık neye yaradı o kadar korunma.daha kac defa tupbebek deneyecegım bellı degıl.kac tane test ve uzuntusude cabası.sımdıkı aklım olsa asla korunmazdım.ama nerden bılırdımkı.kıstım yoktu adetım duzenlıydı hıc dogum kontrol hapı kullanmadım ,korunmayı bırakınca hemen olur dıye dusunuyordum.nerden bılırdımkı esımde sorunun bu kadar buyuk olacagını.evet cok pısmanım.benım gıbı kımse bu hataya dusmesın.hemen bebek calısmalarına baslasın.

aysecım dr.una guven bence en dogrusu bu.para ıcın hemen tedavı demıyor.once hersey tam olsun dıyor.haklı bence.gec olsun guc olmasın.emın ellerdesın.
bızde haftaya teste gıdıcez yıne dna hasar testı yaptrcaz amelıyat sonrası ılk test olcak dna hasarı ıcın.ınsallah bırzda olsa dusmustur hasar.
ah canım sen bilmiyordun bunları ondan öle yaptın benim bahsettiklerim yeni evli korunanlar benim akıl verdiğim insanlar sadece bu yaz 8 arkadaşım ve akrabam evlendi hangisine sorsam çocuk diye bi kaç yıl gezceztatil yapcaz ev alccxa diyolar anlattıyorum ama anlamıyolar hani bilmesen tamam cahillik dersin ama ben olnlara diyomki korunacaksanırzdamadembi kadın doğumcuya gidin durumunuzu öğrenin yooooook 3 mkuruş vereceklerya o gözlerine batıyo :)))))) bana bunları biri anlatsa daha bekarken giderdim 2 kız kardeşim bekar onları yolluyom habire valla kızıyom ediyom en ufak bişide hastaneye yolluyom ki benim sayemde kız kardeşiminde normal yolla bebeği olmıcanı sade3ce tüp bebekle olacağını öğrendik

al işte ben de 2 bebeğimi aldırdım gerçi hayati tehliken var doğuramazsın dediler de aldırdım ama keşke... şimdi olsa ölmeyi de göze alırım.. 19 yaşımdan beri her yıl gidiyorum kadındoğumcuya bu yaz bu doktorumu bulana kadar bir tane doktor da demedi ki senin rezervin azalıyor.. bilseydim... doktorum 27-28 yaşındayken belli olurdu ama benim meslektaşlarım rezerv saymayı öğrenemedi gitti dedi..bak ağzım gözüm derken yaş 31 oldu..inşallah bu son yaşımdır evlatsız..
canım elimden doktoruma güvenmekten başka bişey gelmiyor zaten.. düşünüyorum da galiba seviyor, acıyor da halime.. şimdi başka doktora gitsem sil baştan aylar geçer.. yine onunla devam..
inşallah sizin de tedaviniz işe yaramıştır da artık daha fazla üzülmezsin..

Back