kızlar o aptallardan bırı de benım.tam 3 yıl korundum nurcanın dedıgı gıbı yok evdı yok arabaydı.al sana daha hıc tupbebek yaptrmadan varıkoseldı amelıyattı tetkıktı testtı derken en az 5000 tl harcadık neye yaradı o kadar korunma.daha kac defa tupbebek deneyecegım bellı degıl.kac tane test ve uzuntusude cabası.sımdıkı aklım olsa asla korunmazdım.ama nerden bılırdımkı.kıstım yoktu adetım duzenlıydı hıc dogum kontrol hapı kullanmadım ,korunmayı bırakınca hemen olur dıye dusunuyordum.nerden bılırdımkı esımde sorunun bu kadar buyuk olacagını.evet cok pısmanım.benım gıbı kımse bu hataya dusmesın.hemen bebek calısmalarına baslasın.
Rabbim kimsenin kucagını bos ellerını bos cevırmesın.inşallah hepımızı bırgun mutlu haberı alırız.
umutcum tedavın hayırlı olsun.ben senden cok umıtlıyım bence olacak .
aysecım dr.una guven bence en dogrusu bu.para ıcın hemen tedavı demıyor.once hersey tam olsun dıyor.haklı bence.gec olsun guc olmasın.emın ellerdesın.
bızde haftaya teste gıdıcez yıne dna hasar testı yaptrcaz amelıyat sonrası ılk test olcak dna hasarı ıcın.ınsallah bırzda olsa dusmustur hasar.