oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kı valla alemsin ben valla aslında bu halimle bile durmam temizlik yaparım ama zor buldum tamizliğe heba edemem yavrumu diyom :)))))))))

valla aşktan heyecandan çoook şey götürdü bu süreç bi kere ben soğudum nasılsa olmuyor neden yapayım gibi bir psikoloji oldu
sonra ha bire operasyon geçiriyoum sonra 10 gün yasak 5 gün yasak derken unuttuk gitti

kız ben yatağı bileayrdım yanlışlıkla vururda bebeğime bişi yapar diye:)))))))))) kadın fantazi derdinde töbe töbe :))))))))))

aman anacım ölee kaza kurşunu değil ki bu kıymetli tabi hele bi beklesin babası o bi gelsin bi ara babasıyla da ilgilenirsin

ben eşimi internetten buldum hiç tanışmadan 5 ay içinde evlendik il ay hergün ayrılıyodum eşimden inan sonra ki 2 ayda eşime gerçekten artık aşıktım ikimizde birbirimizin huyunu suyunu öğrenmiştik gayet mutluyduk ama doktor çocuk yapın yoksa ilerde olmaz dediği için bizimkide hiiiiiiiç yaşayamadan görev oldu sonunda hamile kaldım ama bebeğimi kaybetme olasılığım vardı doktor 9 ay yasakladı derken 2 yıl bitmiş oldu bebeğim doğdu zaten vefat edince 7-8 ay ikimizde öle bişi düşünemedik tam o acının içinde eşime afganistan görevi çıktı çekti gitti derken 7 ayda öle bi baktık ki biz daha bişi yapamadan tüp bebek yapıyoz :))))))))))) adamın keyfini süremedim :))))))))) hahahahahha

oyle canımm ya bedenler bırleşti ama
ruhlarımız birleşmedi çogunlukla bız cok tutkulu bır çifttık
onun ıcın yazık ettık aşkımıza dıorum bırbırımıze doyamadan
ama şimdi ıyıyız yaa korununca rahat oluo sadece ıstediğin ıcın
bırlıkte oluosun:))

aaa biz de nette tanışmıştık taaa 11 yıl önce 1999dan 2005 e kadar çıktık sonra evlendik işte..
adam senin nasılsa sürersin keyfini merak etme :))

hıı benim istememe kalsa 3 senede bir olur o iş :)) içim geçmiş valla
galiba hatırlıyorum taaaa eskiden yani böyle kore savaşı zamanı filandı galiba o zamanlar biz de tutkuluyduk :)))

oyle oldu valla canım bu sorunu ysayan butun çiftlerın ortak sorunudur bu bence
bızım ıkı yılımız doluo ıste ılk 6 ay tayınım cıkmadı esımın yanına zaten ayrı yerlerdeydık
daha evlılığı anlayamadan anne olma telaşına düştük
ama bundan sonra eşimle arama bu sorunumuzu bukadar sokmıcam
yanii zaten olmuo kendılığınden hiç yumurtlama gunuydu bugun olsundu hiç
demicem ıkı aydır ılk gunlerdekı gıbıyız bari aşkımıza bişey olmasın
bende bi sapıklık var galiba bayılıyorum doktora gitmeye hergün çağırsa koşa koşa gitcem.. adam bişeye benzese içim yanmaz :))

bende cok rahatlıom doktora gıdınce sankı yaklasmıs gıbı hıssedıom kendımı bebeişime dıorum adanada görmeyen kalmadı dıorum:))bızım merkezde ogun kım varsa o bakıo sureklı senı takıp eden bırı olmuo dolayısıyla herkese açıon canım maalaesef:))))

Son düzenleme:
aaa biz de nette tanışmıştık taaa 11 yıl önce 1999dan 2005 e kadar çıktık sonra evlendik işte..
adam senin nasılsa sürersin keyfini merak etme :))

:))))))))))) kız demekki netten bulunanlarda değerli oluyo bak ikimizin kide gözümüze bakıyo :)))))))))))))))))))) biz 2 ay çıktık 3. ay isteme alışveriş 4. ay nişan 5. ay düğün :))) eşim kolunu kırmıştı bidaha izin alamam evlenirsen evlenek izinliyken dedi baktım evleniyoz

canım dende öle diyom gatada açmadığım doktor yok diyom :))))) bende labaratuvar fobisi oldu ilk doğumumda alel acele koydular beni ellerimi biri bağlıyo biri panikten çözüyo biri diğer doktoru bekliyelim diyo öbürü okadar zamaıız yok diyo napim ozaman bi korktum öle kaldı :)))))))))))
valla bencede eşinle arana bişi sokma bazen mecbur kalıyo insan ama mümkün olduğunca za olsa daha iyi eşim takılıyo bazen işten geliyo naber kanka diyo gülüyo bana

valla ben de o kadar çok doktor gezdim ki bütün bursa biliyo benimki de çoook meşhur :)))

aynı valla naber tombalak diyo pat kafama vuruyo ne ateşli di mi?

valla ben de o kadar çok doktor gezdim ki bütün bursa biliyo benimki de çoook meşhur :)))

ayy kıslarr valla eşimde, adamlar benden cok göruo dıo:))
bazen esım kızdırır benı sankı cok basır bı tedavı surecıymıs gıbı
ben dıorumkı eşime dusunsen dıorum bayan bıurolog sana varıkosel
muayenesi yapsa dıorum(elle testıslere dokunulara ve sıkılarak yapılan bı kontrol)
naparsın dıorum aslında yukarda bır dedım ama bır cok doktor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…