- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
aman temiz dediysem bana göre temiz ben baya bi ... içinde badem kadınım yaniii zaten kedili evde ne kadar temiz olunursa... yok kesmem tırnağımı bile kesmem hep maniküre pediküre gitcem cüzdanımı bile kaldırmıycam yemeğime tuzu bile kendim dökmiyceeem
aslında uzuldum kendı halımıze nurcancım..
bız askla evlendık ama cok kısa surede sorun olduğunu öğrenınce
ınan sevişmelerın tadını bıle unuttuk hersey gorev halıne gelmıstı
ama ıkı aydır ben doğum kontrol hapı kullanıom
kıst ıcın bebk fıkrı olmadan eskı gunlerımıze dönduk:))
ayşeciğimin dediği gibi aşkı unutup bebek peşinden koştukça
arada aşkımız ezıldı yıprandı bazen tepındık ustunde
aksam onuda dusundum bıras
kız ben yatağı bileayrdım yanlışlıkla vururda bebeğime bişi yapar diye:)))))))))) kadın fantazi derdinde töbe töbe :))))))))))
aslında uzuldum kendı halımıze nurcancım..
bız askla evlendık ama cok kısa surede sorun olduğunu öğrenınce
ınan sevişmelerın tadını bıle unuttuk hersey gorev halıne gelmıstı
ama ıkı aydır ben doğum kontrol hapı kullanıom
kıst ıcın bebk fıkrı olmadan eskı gunlerımıze dönduk:))
ayşeciğimin dediği gibi aşkı unutup bebek peşinden koştukça
arada aşkımız ezıldı yıprandı bazen tepındık ustunde
aksam onuda dusundum bıras
valla delisin sen ben ölücek gibi oluyorum labaratuvarı görünce:)))))))))
valla aşktan heyecandan çoook şey götürdü bu süreç bi kere ben soğudum nasılsa olmuyor neden yapayım gibi bir psikoloji oldu
sonra ha bire operasyon geçiriyoum sonra 10 gün yasak 5 gün yasak derken unuttuk gitti
aman anacım ölee kaza kurşunu değil ki bu kıymetli tabi hele bi beklesin babası o bi gelsin bi ara babasıyla da ilgilenirsin
aaa biz de nette tanışmıştık taaa 11 yıl önce 1999dan 2005 e kadar çıktık sonra evlendik işte..ben eşimi internetten buldum hiç tanışmadan 5 ay içinde evlendik il ay hergün ayrılıyodum eşimden inan sonra ki 2 ayda eşime gerçekten artık aşıktım ikimizde birbirimizin huyunu suyunu öğrenmiştik gayet mutluyduk ama doktor çocuk yapın yoksa ilerde olmaz dediği için bizimkide hiiiiiiiç yaşayamadan görev oldu sonunda hamile kaldım ama bebeğimi kaybetme olasılığım vardı doktor 9 ay yasakladı derken 2 yıl bitmiş oldu bebeğim doğdu zaten vefat edince 7-8 ay ikimizde öle bişi düşünemedik tam o acının içinde eşime afganistan görevi çıktı çekti gitti derken 7 ayda öle bi baktık ki biz daha bişi yapamadan tüp bebek yapıyoz :))))))))))) adamın keyfini süremedim :))))))))) hahahahahha
bende bi sapıklık var galiba bayılıyorum doktora gitmeye hergün çağırsa koşa koşa gitcem.. adam bişeye benzese içim yanmaz :))
oyle canımm ya bedenler bırleşti ama
ruhlarımız birleşmedi çogunlukla bız cok tutkulu bır çifttık
onun ıcın yazık ettık aşkımıza dıorum bırbırımıze doyamadan
ama şimdi ıyıyız yaa korununca rahat oluo sadece ıstediğin ıcın
bırlıkte oluosun:))
oyle oldu valla canım bu sorunu ysayan butun çiftlerın ortak sorunudur bu benceben eşimi internetten buldum hiç tanışmadan 5 ay içinde evlendik il ay hergün ayrılıyodum eşimden inan sonra ki 2 ayda eşime gerçekten artık aşıktım ikimizde birbirimizin huyunu suyunu öğrenmiştik gayet mutluyduk ama doktor çocuk yapın yoksa ilerde olmaz dediği için bizimkide hiiiiiiiç yaşayamadan görev oldu sonunda hamile kaldım ama bebeğimi kaybetme olasılığım vardı doktor 9 ay yasakladı derken 2 yıl bitmiş oldu bebeğim doğdu zaten vefat edince 7-8 ay ikimizde öle bişi düşünemedik tam o acının içinde eşime afganistan görevi çıktı çekti gitti derken 7 ayda öle bi baktık ki biz daha bişi yapamadan tüp bebek yapıyoz :))))))))))) adamın keyfini süremedim :))))))))) hahahahahha
bende bi sapıklık var galiba bayılıyorum doktora gitmeye hergün çağırsa koşa koşa gitcem.. adam bişeye benzese içim yanmaz :))
kız kocan senle yaşlanmaz heeeeeeeeee
ayşe kız resmin yokmu çok merak ediyorum senin koymamışın profile
aaa biz de nette tanışmıştık taaa 11 yıl önce 1999dan 2005 e kadar çıktık sonra evlendik işte..
adam senin nasılsa sürersin keyfini merak etme :))
nası koycam ki buraya resim faceden eklesene beni özelden yazayım
profile konuluyo ama face daha iyi sen yaz ben eklim seni
oyle oldu valla canım bu sorunu ysayan butun çiftlerın ortak sorunudur bu bence
bızım ıkı yılımız doluo ıste ılk 6 ay tayınım cıkmadı esımın yanına zaten ayrı yerlerdeydık
daha evlılığı anlayamadan anne olma telaşına düştük
ama bundan sonra eşimle arama bu sorunumuzu bukadar sokmıcam
yanii zaten olmuo kendılığınden hiç yumurtlama gunuydu bugun olsundu hiç
demicem ıkı aydır ılk gunlerdekı gıbıyız bari aşkımıza bişey olmasın
bende cok rahatlıom doktora gıdınce sankı yaklasmıs gıbı hıssedıom kendımı bebeişime dıorum adanada görmeyen kalmadı dıorum:))bızım merkezde ogun kım varsa o bakıo sureklı senı takıp eden bırı olmuo dolayısıyla herkese açıon canım maalaesef:))))
oyle oldu valla canım bu sorunu ysayan butun çiftlerın ortak sorunudur bu bence
bızım ıkı yılımız doluo ıste ılk 6 ay tayınım cıkmadı esımın yanına zaten ayrı yerlerdeydık
daha evlılığı anlayamadan anne olma telaşına düştük
ama bundan sonra eşimle arama bu sorunumuzu bukadar sokmıcam
yanii zaten olmuo kendılığınden hiç yumurtlama gunuydu bugun olsundu hiç
demicem ıkı aydır ılk gunlerdekı gıbıyız bari aşkımıza bişey olmasın
bende cok rahatlıom doktora gıdınce sankı yaklasmıs gıbı hıssedıom kendımı bebeişime dıorum adanada görmeyen kalmadı dıorum:))bızım merkezde ogun kım varsa o bakıo sureklı senı takıp eden bırı olmuo dolayısıyla herkese açıon canım maalaesef:))))
on dakka da bir msj yazabilirsiniz diyo yazcam birazdan
canım dende öle diyom gatada açmadığım doktor yok diyom :))))) bende labaratuvar fobisi oldu ilk doğumumda alel acele koydular beni ellerimi biri bağlıyo biri panikten çözüyo biri diğer doktoru bekliyelim diyo öbürü okadar zamaıız yok diyo napim ozaman bi korktum öle kaldı :)))))))))))
valla bencede eşinle arana bişi sokma bazen mecbur kalıyo insan ama mümkün olduğunca za olsa daha iyi eşim takılıyo bazen işten geliyo naber kanka diyo gülüyo bana
canım dende öle diyom gatada açmadığım doktor yok diyom :))))) bende labaratuvar fobisi oldu ilk doğumumda alel acele koydular beni ellerimi biri bağlıyo biri panikten çözüyo biri diğer doktoru bekliyelim diyo öbürü okadar zamaıız yok diyo napim ozaman bi korktum öle kaldı :)))))))))))
valla bencede eşinle arana bişi sokma bazen mecbur kalıyo insan ama mümkün olduğunca za olsa daha iyi eşim takılıyo bazen işten geliyo naber kanka diyo gülüyo bana
valla ben de o kadar çok doktor gezdim ki bütün bursa biliyo benimki de çoook meşhur :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?