- 6 Ekim 2008
- 40.407
- 5.083
- 448
- 48
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
Ben de onu izliyodum ondan çıkmıştım :))) iki işi aynı anda yapamıyorum da :)) amaan ben hiiiç istemem o zamanlarda yaşamyııı bak şimdi ne güzel tıp var tahlil var tetkik var ultrason var.. ya o zamanda olsaydık hiç çaremiz olmazdı :))
ben memnunum bu zamnandan valla kadınlar insan yerine bile konmuyomuş halebak adam karıya altın hediye gönderiyo bende kocama veriyom hergün haşlık nolmuş :)))))))))))))))) bbölesi daha iyi evin hazinesi benim elimde ayşenin dediği gibi doktor var sonra sokağa çıkabiliyosun eskiden öle kadınlar kafasına göre nere çıkıyo sokağa hürrem hayatı boyunca sarayın dışını bidaha görmedi :))))))))))
doktor moktor olayı değil ya o kıyafetler taçlar mücevherler çıkın şu doktor olayından her şey bebek değil ki oradaki ambiyansı düşünün heman bebeişe bağlanmayın ama tabi evimizde lider olmak tabi başka kocamın başka biriyla ay allah korusun şu memurluk olayına gelince arkadaşım sana katılıyorum benim durduğum odada cam bile yok düşün sen müşteriler önümde tam esaret 5.30 kadar ondan sonra zaten hava kararıyor kızlar hapım yarın bitiyor pazartesi büyük ihtimal start verecem dua edin
tabi o kadar mücevherler, altınlar, kaftanlar kızların aklı gittiii :))) köle o kadınlar köleeee.. ha gerçi şimdi ben de memurum ya o da bir tür kölelik ama napalım bari biraz para veriyolar :)))
doktor moktor olayı değil ya o kıyafetler taçlar mücevherler çıkın şu doktor olayından her şey bebek değil ki oradaki ambiyansı düşünün heman bebeişe bağlanmayın ama tabi evimizde lider olmak tabi başka kocamın başka biriyla ay allah korusun şu memurluk olayına gelince arkadaşım sana katılıyorum benim durduğum odada cam bile yok düşün sen müşteriler önümde tam esaret 5.30 kadar ondan sonra zaten hava kararıyor kızlar hapım yarın bitiyor pazartesi büyük ihtimal start verecem dua edin
kız daha ne istiyon memur olmuşun ben iş bile bulamıyorum :))))))))))hhaaahahhhaa
zaten eski zamanın bitek kıyafetleri güzlmiş kadınlar için o doğru bu arada kocam başkasıyla olabilir oa bişi diyemem amaaaaaaaaaa kendiside biliyoki öle bişi yaparsa donuna kadar alırım sonrada kapıyaaaaaaaaaa kimseyi zorla tutamazsın dimi :))))))))) ama benimki yavaş adam zaten işten eve zor geliyo beceremez eline yüzüne bulaştırır :))))))))))
bu arada bu diziyle ilgili ortalık yıkılıyo ne düşünüyorsunuz
bu arada inşallah tedavin hayırlı olur
ah canım valla bende dünyaya gelmezdim derdim önceden mecburdum okurken bile çalışıyodum şimdi ne bulunmaz nimetmiş diyorum inan kapı dışarı çıkmayalı tam bir haftayı geçti oturduğum yer mahrumiyet bölgesi sorsan istanbul ama benim oturduğum bölge kötü valla b işim olsa diye çok istedim hatta sınavlara girdim kpss ye ama 10 yıl olcak ben liseden mezun olalı e sınavda tam benim transfer zamanımda hamileliğimin ilk günlerinde oldu tabi anca 58 küsür almışım :))))ay yok nankörlük edemem işim iyi çok şükür de iş işte... bilseydim dünyada iş olduğunu gelmezdim :))
benimki de yapamaz ne yalan söylese anlıyorum annem çocukken gözüme baktı mı anlardı yalanımı bu adamlar da çocuk gibi yüzünden belli ne varsa :)) hem dedim ya ikinciyim ben pek gıymatlıyım bulmuş benim gibi kendinden kaç yaş genç kadını oyarım gözünüüüü..
ya diziye sabah beri çamur atuyorum ben yok oyunculuklar şöyle kötü yok o zamanda öyle mi giyiniliyordu yok şu yok bu ama yine de seyrederim sürükleyici
ama bi şeyi farkettim hürremi oynayan kız hürriyet magazinde fotolarını varmışler hiç alakasız o kadarda güzel değilmiş şaşırdım ama proje çok güzel öyle bir geçer zaman ki ezel bir de bu eklendi eşim eyvah git gide bakacağın şeyler çoğalıyor diyo o pek sevmez ama benim zorumla gerçi kış gecesi yapılacak bi şey yok ki oturup bakacaksın
ah canım valla bende dünyaya gelmezdim derdim önceden mecburdum okurken bile çalışıyodum şimdi ne bulunmaz nimetmiş diyorum inan kapı dışarı çıkmayalı tam bir haftayı geçti oturduğum yer mahrumiyet bölgesi sorsan istanbul ama benim oturduğum bölge kötü valla b işim olsa diye çok istedim hatta sınavlara girdim kpss ye ama 10 yıl olcak ben liseden mezun olalı e sınavda tam benim transfer zamanımda hamileliğimin ilk günlerinde oldu tabi anca 58 küsür almışım :))))
ya bunu bende duydum he ikinvi eşler kıymetli oluyo diye hatta gelin geldiğimde bi tanıdık bana dediki kocann cebinde para koyma kocanıda mal sahibi yapma kendin kenarda biriktir ama ona verme dedi neden dedim fazla parası olursa daha kolay aldatır seni bırakır yada ölür gidersin sen tutarsın yeni gelen yer dedi bende karı delimi demiştim gerçi aklından zoru varmış sonra öğrendim ama bana öle demişti ama ben kıyamam eşime nasıl vermiyim dün sabah bi gitti daha bu akşam gelecek demin konuşuyoz mecali bile kalmamış konuşmaya nasıl çarçur edim bide ayşecim benimki yalan söleyemediği gibi gece yatınca bütün günü anlatıyo bazen sersem oluyo beni askeri sanıyo sana gel şunu kaldır diyom neden dinlemiyon felan yapıyo askerlere ne diyosa gündüz akşam baanada diyo uyurken :)))))))
aman kpss falan yalan zaten adamı olanı istedikleri yere hoop koyuveriyorlar. zor tabi kaç zaman sonra ders çalımak falan. biz de yabancı dil tazminatı almak için kpds ye giriyoruz ama yani o sınav salonunda oturmak bile zulüm gibi geliyor bana.
ikinci eşler gerçekten kıymetli benim babamında şimdiki ikinci eşi ooo bi görsen annemle olan başka adamdı şimdiki başka adam.
geceleri bizde de aynı mevzu hem eşim hem ben çok sayıklarız ablam da bizle kalıyor sabaha kadar sohbet ediyorsunuz diyor :))
ay öldüm gülmekten sizinki daha süpermiş bak eşimle muhabbetimiz ok deme sakın :))))))))))) en normalde günd 3 saat felan anca uyurum uyusamda sayıklamam :))))) ama nedense 2 hamileliğimde uyuyarak geçiyor geçen seferde uumuştum bundada hep uyuyom artık sayıklıyosamda bilmiyorum eşim zaten he uyuduğu için oda duymaz ne güzel ablanda yanındaysa benimde bekar kardeşlerim çok sık kalırlar okul tatilse en küçüğü hep benledir en küçük dediğim gen 16 yaşında ufak değil iyi oluyo
kıslaaaar kaynatmısınız valla ohhh
sızın gırdığınız saatlerde ben işte oluyorum gelıyorum kımse kalmamıs:))
ben cok merak edıyordum ozamanları bıde ıstanbulda okudum univ.yi
topkapı sarayına bol bol gıttım sonra esımıde goturdum bu yaz
haremı gormemıstım ama..
valla dızı gusel yaa sureklı tarıhı seylerden bahsetseler sıkıcı olur
araya boyle ask mesk katılıoarkı ızlenebılır olsun
bıde ask da hürremde tarıhı bı gercek
hele arkadan çalan keman cok romantıktı yaw
aslında burnu fılan cok gusel değil kaba ama işveli cilveliama bi şeyi farkettim hürremi oynayan kız hürriyet magazinde fotolarını varmışler hiç alakasız o kadarda güzel değilmiş şaşırdım ama proje çok güzel öyle bir geçer zaman ki ezel bir de bu eklendi eşim eyvah git gide bakacağın şeyler çoğalıyor diyo o pek sevmez ama benim zorumla gerçi kış gecesi yapılacak bi şey yok ki oturup bakacaksın
benımde eşim cok konusur gece hatta soru soraraım cvp da veriraman kpss falan yalan zaten adamı olanı istedikleri yere hoop koyuveriyorlar. zor tabi kaç zaman sonra ders çalımak falan. biz de yabancı dil tazminatı almak için kpds ye giriyoruz ama yani o sınav salonunda oturmak bile zulüm gibi geliyor bana.
ikinci eşler gerçekten kıymetli benim babamında şimdiki ikinci eşi ooo bi görsen annemle olan başka adamdı şimdiki başka adam.
geceleri bizde de aynı mevzu hem eşim hem ben çok sayıklarız ablam da bizle kalıyor sabaha kadar sohbet ediyorsunuz diyor :))
çok ünlüyle karşılaşıyorum alışveriş merkezlerine gittiğimde hiç biri inanın birşeye benzemiyorla okadr boyayla kapatıyolar kusurlarını tabi kameradada oynanıyo mesela kavak yellerindeki mine aslıdan daha güzel normalde hele ooooooooo aslıııııııııııı bi kendini beğenmiş sanki dünayı o yarattı valla ekrandan görmek daha iyi gerçekleri insanın göz zevkini bozuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?