oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kızlar ne o bakıyorumda umut gitti topiği 2.sayfalara sarkmaya başladım görmesin kızar valla...kimse yazmıyo artık ayşeee sen nerelerdesin kız 3gün sonra tedaviye başlayabilirim diyodun nasıl durumlar ???

kuzum ben istanbuldayım en yakın arkadaşım 10 gün önce doğum yaptı bebek görmeye geldim :))) allah hepimize böyle uslu böyle tatlısını nasip etsin... canım ctesi histereskopi olacaktım ama aşırı kanamam var bilmiyorum yarın akşamüstü doktora uğrayıp görüşücem bakalım ne der.. artık acele etmiycem ben sıkıştırdıkça hep bir aksilik oluyor biraz kendi haline bırakmam gerek..

aminnn ayşecim aminnnn bencede acele etme hiç bişey acele etmeye gelmiyor

günaydınnnnnnnn
hayırlı cumalarrr rabbim dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

acele etmeme konusuna bende katılıyorum arkdaşlar, sadece tüple anne olacağımı öğrendikten sonra hep acele ettim her ay her ay yılmadan bu işin peşinde koştum, ya operasyon geçirdim, ya tüp yaptım, ya yarı yolda kaldım transfere bile gidemedim, ama inanın daha bir tedavim biter bitmez diğer ay adet olmayı beklerken hemen planları yapıyordum, şu doktora gideyim, yok rahim filmi, yok histeroskkopi ... yok aman yaza kalmasın, aman kış gelmeden olsun, aman arayı açmıyım, sonunda hormonlarımda sapıttı ve ben ne kadar acele ettiysem hep planlar geri tepti....ben hep sonuca koşarken sonuç benden daha uzaklaştı.... çıkmaza girmeye başladım...... şimdi kendimi bu kadar hırpaladığım için çok pişmanım.........

selam kızlar,
tüm aksiliklere rağmen histereskopim oldu bugün. çok şükür hiç sorun çıkmadı kısmetse bir hafta içinde başlıyoruz. bugün hemen östrojen hormonu yazdı onunla başladık. bu sefer Rabbim boş çevirmesin.
bu topiği de böyle arkalar düşürmeyin umut gelince kızar bak
miranda ve herzaman_seninle yavrulara iyi bakın kısmetse kardeş geliyor :)) herzaman seninle sizin cinsiyet belli olmadı mı daha? kız gibi ama bakalım hayırlısı :))

canım geçmiş olsun gözün aydın sorun olmamaısına çok sevindim
tedavinde hayılı olsun sana bebişinin yolunu açsın
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

kız bizi terketti napalım giresimiz gelmiyo bende miranda için açıyom arada belki durumuyla ilgili bişi yazardiye :))))))))

kızlar merhabalar nasılsınız bakalımm
ayşecimm sonundaa baslıosun hayırlısı olsun kusum yaa
bende histereskopı ıstıcem ama ne zaman cekılıo regl bımındemı ve o ay korunmakmı gerekıo
bende yeni bir merkez arastırdım istanbulda selman laçinle konustum mırandanın doktoru
yumurtarım ıcın geç kalınmıs dedi gec catlatılmıs..co culture onerdi embriyo kalıtesı ıcın
kendi doktorumlada konustum yarım saat konustuk heralde tlfda..
IMSI yontemı yapılan bi yerde dene dedi yuzyuze gelınce sorucam merkezler hakkındakı fikirlerini
bruksel yada medıcana beylıkduzu dusunuyorum bakalım medıcanada IMSI uygulanıomu ona gore karar vercem
bunun yanında spora başlıyorum kıslar bakalım hayırlısı 52 kıloyum sırf stres atman ve kendımı oyalamak ıcın ayda bırde masaja gitcemm:))))
eşim ıcınde kaan hocayla görüştuk klomen ve testosteron oranı dusuk olduğu ıcın onunla ılgılı
bı ılaca basladı proxeed plusda alıcaz
arada gelır yıne bılgılendırırm sizi canlarımm sızden nbr bakalımm

bu arada yetercim eşin ameliyat oldumu canım dualarım senınle
hersey yolunda gider gözyasların diner ınsallah
her serde bır hayır vardır bak belkı rısklı bır amelıyat fakat hersey yolunda gidecek ve
sonrasında bebeğin kendılığınden gelecek belkıde bazen neden dememek lazım aslında
alllhım senın ve esının yar ve yardımcısı olsun canımm...dualarım sizinle..

ahh canıım ne güzel senden haber almak.. bence eşinin tedavisi ve bu konudan uzaklaşmak sana süpriz bir misafiri kendiliğinden getirecek
histereskopi olacağın ay korunmana gerek yok çünkü zaten olası bir gebeliği bertaraf etmek için adet biter bitmez yapılıyor.
evet hayırlısıyla bu hafta başlıyorum.
hep güzel haberleri paylaşmak dileğiyle..
seni çok özlüyoruz kuşuuuuummm

canım seni burada görmek çok güzel
sağol dualrın iyi dileklerin için inşşşşşşşşşşş canım hayırlısıyla olsun şu ameliyat daha iyi olcağım inşş

bütün gün dayanamadım ve patladım sonunda siteye geldim...
ayşecim beln gecen akşam çok yoğun bi kanama geçirdim serumlar iğneler biraz azaldı şükür bebekte bişi yok hatta dr cinsiyet konusunda %95 kız dedi hayırlısı Allahtan bakalım ptesi tekrar kontrolüm var senin tedaviye başlamana çok sevindim cnm hadi hayırlısı bakalım..
umut benim eşimdede sperm azlığı vardı 3-5 ay kullandık ama bi faydasını görmedik inş siz görürsünüzcnm...

ay kıyamam sanaaa geçmiş olsun canııım.. Allah evladını sana bağışlasın kaldır ayaklarını yat canım..

sğlun canlarım teşkürler yatıyorum ya ama azda olsa dolaşıorum evde öle...evet kız dedi içimede kız doğuyodu zaten üzmem kızımı nurciş teyzesi merak etme sen...ptesi değişmz heralde dr un fikri
ben yattım kızlar ii geceler çok öptm...

yok yok değişme o eğer erkek dese hata olma ihtimali yüzksekm olurdu daha erken çünkü bazen kordon yanlış gösteriyo ama kızlar genelde kesin belli oluyo ya hiç göstermez ya tam gösteiri kızlar :))))))
hadi yat dinlen gezme evvde ndoktor sölemedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…