oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

zaman senınle canım gecmıs olsun ama bu kanama bazen oluyor.benım arkadastada oldu tam senın kadarken(12-13 haftalarda) bebek plesantaya mı ne gecıyormus ondan dolayı olabılıyormus bu kanamalar.ama bebekte sıkıntı olmadı hıc.sende dıkkat et kendıne gecer canım.
esın ne kullandı ıse yaramadı proxeed mı klomenmı.benım esımde nolvadex (klomen tarzı bır ılac) ve proxeed kullanıyor.kımısınde bayagı sayıyı yukseltmıs.bakalım ne olacak.Rabbim bızede nasıp etsın saglıklı evlatlar ınsallah.

yetercım esıne cok gecmıs olsun canım.ınsallah saglıgına kvusur ve bebısınıze de kavusursunuz canım.Rabbim yardımcınız olsun.hersey yoluna gırecek uzme kendını.

sağol canım inşşşş inşşşşşş
ya üzülmemek için elimden geleni yapıyorum:26::26::26: ama ne kadar beceriyorum bilemiyorum
düşünmemeye gayret ediyorum çünki düşündükçe kuruyorum kurdukça derine düşüyorum boğuluyorum
rabbim yar ve yardımcımız olsun hepmizin

canım oncelıkle herseyın hayırlısı olsun ımsıden bahsetmıssın eger ıstanbulda dusunuyosan bız burdakı butun hastanelerı gezdık konustuk teker teker ıstanbulda sadece imsi takımde kı alman hastanesınde ve memoreal de var ve alman hastanesınde tese yapan dr.bı ıste bır numaramıs tansel bey ısmı newyorkta okumus calısmıs ve en ıyısımıs bu ıste ve alman hastanesını pahalı dıyolar ama bız ızmırdekı ve ıstanbuldakı tum tup bebek merkezlerını gezıp faıyat aldıgımız ıcın hepsı aynı yane alman hastanesı pahalı falan deıl benım dr.hakan beyde cok ıyı cok ılgılenıyo ne dersen dınlıyo benım tdavımd ıyı gıdıyo bakalım yarın kontolum var belkı carsamba veya persembe yumurtalarım toplanır herseyın hayırlı arkadasım sana yazım dedım bı fıkır olur sızede

kızlar günaydınnnnnnn
canlar kimseler gelmemiş topiğe yalnız kalmış topiğimiz

herkezin yaşadığı acı aynı fakat ben bunu okurken içim cız etti.rabbim duysun bu feryadları.
dualarınıza yürekten amin..amin..amin..

napalım kız kimse grmiyoki umut gitti diye bende mirandaya bakmaya giriyom arada

Canlarım benim gelemedim bigün iyiyim bigün halsiz mide bulantısı devam ediyor kayınvalidemler burada eltim doğum yaptı git gel derken yazamadım sizlere bugün saat 5 te dr gideceğiz bakalım haber veririrm geldiğimde
Ayşecim çok sevindim başlamışsın inşallah hayırlısıyla sonuçlansın çok rahat ol sakin sakin ilerle bebeğim dualarım seninle
Yetercim eşinede çok dua ediyorum rabbim yardımcınız olsun inşallah
Nurcancım senide prenseside öpüyorum

Canım geçmiş olsun normalmiş bu kanamalar sen dikkat et dinlen inşallah bebeğimize bişe olmayacak bu arada kızmış çok mutlu oldum rabbim size bağışlasın inşallah

canlarım okurken ağladım ya.
mevlam şimdiye kadar yaşadıklarımıza dur desin ve hepimize sağlıklı gebelikler\bebekler nasib etsin.

herkezin yaşadığı acı aynı fakat ben bunu okurken içim cız etti.rabbim duysun bu feryadları.
dualarınıza yürekten amin..amin..amin..
Ahhh canım sağol Allah sabrını veriyor işte.. Zaman da geçip gidiyor gerçi bir de delip de gidiyor ama.. Hayırlısıyla yarın yeniden başlıyorum tedavime inşallah bu sefer sonu hüsran olmayacak..

Sağol güzelim sen de benim dualarımdasın her zaman Allah kolaylıklar versin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

olsun sen arada iiyiyiz dxe yeterli canım normaldir bu aylarda mie bulantısı
canlarım okurken ağladım ya.
mevlam şimdiye kadar yaşadıklarımıza dur desin ve hepimize sağlıklı gebelikler\bebekler nasib etsin.

amin inşallah

nucan sana birşey soracaktım canım. Allah razı olsun bana 72000 fatihayı söylemiştin. Okumaya başladım ama çok çabuk olmayacak sanırım hızlı ilerleyemiyorum. Bunu okumak için başkalarından yardım alabiliyormuyuz yoksa sadece kendimizmi okumalıyız.

merhaba arkadaslar cok guzel sohbetlerınız olmus
hepımız en yakın zamanda kavusalım ınsallah bebişlerımize

canım yardım alabilirsin ama tam syı olacak okımayıpta okudum diyenlere verme seç okıcak insanı bide her seferinde euzü besmele çekilecek adetkende okunmuyorcanım

merhaba arkadaslar cok guzel sohbetlerınız olmus
hepımız en yakın zamanda kavusalım ınsallah bebişlerımize
amin canım
kızlaaar naber delircem ben çok işim var hiç yapasım yoook habire buraya bakıyorum :)))
kız izin verselerdi sana bugün
aslında ben sabah seni arıcaktım ama kötü haber alınca işler karıştı
doğum günün kutlu olsun canım rabbim hergeçen senenin kötülüklerini alıp sana verebileceği en güzel yaşını versin bu yıl ne dileğin varsa kabul etsin
NURCAAAAAN poposu fırfırlı çorap buldum 0 yaş için hemen aldım gelirken getiriceeemm

kııııııııııııııızzzzzzzzzzzz sen neden böle yapıyon ben mahcup oluyom sana ama ((((((
tamam geldiğinde geirirsin ama parasını öderim bukez geçen sefer kargoyu bile ödemişin

Son düzenleme:
Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

Canlarım bugün gördüm yavrumu maşallah öyle güzel atıyorduki kalbi yavrumun çok değişik bir duyguydu onu duymak resmen oda nın içini doldurdu o ses rabbim herkese yaşatsın inşallah bu duyguyuu aminnn

inan çok sevindi harika bişey canım şimdi sana tavsiye vercem sakın boşlama bebek şuan senin vücudundaki besinden değilde sudan vücudunu oluşturacak sık sık su iç en az 1-1.5 litre şuan bebeğinin bi derisi veya bir organı yok o yüzden çok hassas iş flan yapı kanamaya neden olcak bişiy yapma dinlen uykun gelince uyu uyumakta bebeğin gelişimi için iyidir sen nekadar yorulursan bebeğin gelişimi okadar azalır

bu arada o güzel sesi inana her duyduğunda dünyalar senin olacak dünyanın en güzel anı inan
gerçekten çok mutlu oldum senin adına rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…