- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.121
of be kuzum daha zamanı değilmiş demek ki ama doktor diyorsa hala bir ümit de vardır az daha sabret bakalımkızlar negatif çıktı kanda ama 3 tane idrarda pozitif çıktı doktorum 2 gün daha bekleyelim bir daha kan yapalım dedi hiç ilaç kullanasım yok yoksa bir an önce adet olmak istiyorum
sağol canım dostlar sağolsun. Rabbim hiç bir kuluna taşıyamayacağı yük yüklemezmiş merak etme bu da geçer..ayşecim çok tşkr ederim başın sagolsun bu arada sanırım bi aile dostunuz vefat etmiş dün farketmiştim ama canım yazamadım moralim hala çok bozuk herşeyin farkındayım ama insan kendine anlatamıyor allahım sabrını verir inşallah 12 sene beklemek çok zor
yeterin eşine ne olmuş kızlar kendi derdime düştügüm için hiç bişeyi farkedemedim kusura bakmayın
doktora gittim gösterdim rahatladım :))) kanamam için normal dedi bazen d.kontrol hapları böyle yapabilrimiş.. kistim filan yokmuuuuş.. efendim şimdi yine ctesiyi bekliyoruz histereskopi yapılacak eğer rahmimde bu kez bir yapışıklık yoksa 3 gün sonra başlıyoruz iğnelere
çok oluyorum ama hadi son kez dua edin bana :)) bi başlasam gerisi gelecek de başlayamadık kiii...
Aman canım çok şükür tatlı yi bol bol hareketlensin prensescanım bugün gittik doktorumuza bi sorun yok doktor dürtüyo arkasını dönüyo hanfendi biraz tembel ve inatçı olucak görüntü onu gösteriyo doktor gayet sağlıklı diyo hiç bi sıkıntısı yok diyo :))))))
Ayşecim hadi gözünaydın canım dualarım seninle inşallah herşey güzel olacakkdoktora gittim gösterdim rahatladım :))) kanamam için normal dedi bazen d.kontrol hapları böyle yapabilrimiş.. kistim filan yokmuuuuş.. efendim şimdi yine ctesiyi bekliyoruz histereskopi yapılacak eğer rahmimde bu kez bir yapışıklık yoksa 3 gün sonra başlıyoruz iğnelere
çok oluyorum ama hadi son kez dua edin bana :)) bi başlasam gerisi gelecek de başlayamadık kiii...
ayşe cnm inş başlarsın sende hayırlısıyla tedavine dualarımız seninle cnm merak etme.
Aman canım çok şükür tatlı yi bol bol hareketlensin prenses
Ayşecim hadi gözünaydın canım dualarım seninle inşallah herşey güzel olacakk
umutcuuum sen gelmiyorsun artık ama bak ben senin kulaklarını çınlatıyorum yine de.. bugün hürrem günü izlerken seni anacağım..
umutcuuum sen gelmiyorsun artık ama bak ben senin kulaklarını çınlatıyorum yine de.. bugün hürrem günü izlerken seni anacağım..
yetercim iyilik sen nasılsın....
sorma bu siteye uğrayan kalmadı..
çok şükür canım sennasılsın misafir vardı gelemedim bu gün
yyaaaaaaaaa bazan oluyor hepimizn yorgun düştüğümüz günler
biraz toparlanalım çoştururuz topiği[/Q
eşin için hastaneye gidecektiniz cnm ne oldu...
herzaman_seninle; canım eşim has
tetkleri yapılıyor
hala bitmedi mr tomoğrafi göz muyayenesi vs dr çrşb gün amelita olur dedi ama bilmiyoruz tekrar ertelermi
hayırlısı Allahtan cnm hayırlısı ne ise o olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?