- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.101
ay evet iyki dememişsin olsun be canım rabbim hakkında hayırlısınıversin ne diyim zaten sen yazmayınca ben anladım inşallah enkısa zamanda kavuşursun yavruna
aminnn aminnn hastayım bugün dua da edemiyorum bide moralim o kadar kötüki canım hiç bişey yapmak istemiyo
olsun canım zaten burdabirsürü kişiiyizdua eden sen merak etme sen biraz yat dinlen kafanı topla canım
kafa dagıtmak için oyuna girdim düşünmemek için ama elde degil neyse ya seninde canını sıkmayım tşkr ederim dualarınız için
yok hayatım e sıkması sen iyi ol yeterki
allah razı olsun canım hepinizden kendimi öyle bi yalnız hissediyorum ki artık sadece kendi kendime mutlulugumu heyecanımı üzüntümü yaşıyorum artık sorunlarımı kardeşlerimle bile paylaşamıyorum zaten anne baba yok
allah razı olsun canım hepinizden kendimi öyle bi yalnız hissediyorum ki artık sadece kendi kendime mutlulugumu heyecanımı üzüntümü yaşıyorum artık sorunlarımı kardeşlerimle bile paylaşamıyorum zaten anne baba yok
Ayşecim başınız sağolsun canım rabbimin takdiri malesefCanlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..
Ah nurcancım sormaa her yer kokuyor yaaa midem fena mutfağa girmekten korkar oldum 3 gündür kötüyüm birde hep uyur vaziyetteyim sen nasılsın?yetişemedim geçmişi okudum çok uzun olmuşmirandacım nasılsın bebişimiz zorluyomu seni :)
Ayşecim başınız sağolsun canım rabbimin takdiri malesef
Ah nurcancım sormaa her yer kokuyor yaaa midem fena mutfağa girmekten korkar oldum 3 gündür kötüyüm birde hep uyur vaziyetteyim sen nasılsın?yetişemedim geçmişi okudum çok uzun olmuş
YEtercim allah yardımcınız olsun canım dualrım sizinlee
canlarım nasılsınız? adetim geldiği gibi aniden gitti ben de fırsat bulmuşken yıkandım bu geceyi boş geçirmemek iiçin biraz okudum Allah kabul etsin inşallah..
nurcancım sağol duaların için sen içinden geleni okumuşsun o en güzeli zaten benim için bir Allah diyenden Allah bin kez razı olsun..
son_ece canım benim napalım hepimiz sıramızı bekliyoruz hakkımızda hayırlı yazılmış saat daha gelmedi demek ki.. üzülme sen ben adını biliyorum senin seni de andım duamda Rabbim duyar sesimizi..
Yeterim allah yardımcınız olsun bana özelden ya da buraya abimizin adını yazarsan aklımıza geldikçe okuyalım onun için.. Derdi veren Allah dermanı da verecek en kısa zamanda görürsün canım..
Mirandacım girme mutfağa falan boşver peynir ekmek idare ediver, Allah güç kuvvet versin sağlıkla al kucağına canım..
önemli değil canım yeterki herşey gönlünce olsun
yeterin eşinin adı bende var yazarım ben sana zzaten bidahaki tefriciyeyi abiye okıcaz Allah kısmet ederse
canlarım nasılsınız? adetim geldiği gibi aniden gitti ben de fırsat bulmuşken yıkandım bu geceyi boş geçirmemek iiçin biraz okudum Allah kabul etsin inşallah..
nurcancım sağol duaların için sen içinden geleni okumuşsun o en güzeli zaten benim için bir Allah diyenden Allah bin kez razı olsun..
son_ece canım benim napalım hepimiz sıramızı bekliyoruz hakkımızda hayırlı yazılmış saat daha gelmedi demek ki.. üzülme sen ben adını biliyorum senin seni de andım duamda Rabbim duyar sesimizi..
Yeterim allah yardımcınız olsun bana özelden ya da buraya abimizin adını yazarsan aklımıza geldikçe okuyalım onun için.. Derdi veren Allah dermanı da verecek en kısa zamanda görürsün canım..
Mirandacım girme mutfağa falan boşver peynir ekmek idare ediver, Allah güç kuvvet versin sağlıkla al kucağına canım..
sağol canım şükür kendim de okudum artık olduğu kadar arapçasından bilmiyorum öğrenmeye çabalıyorum ama kendi kendime zor kursa falan gidecek zaman da yok tabi.. Allah senden de razı olsun okudun sağol..
okuruz haftaya yeterimizin eşine allah şifa verdin diye..
Aminnnnn Ayşecim idare etcem artık napalım bu da geçecek elbetcanlarım nasılsınız? adetim geldiği gibi aniden gitti ben de fırsat bulmuşken yıkandım bu geceyi boş geçirmemek iiçin biraz okudum Allah kabul etsin inşallah..
canım normaldir bende ilk 3 ay bişi yapamadım dışardan ızgara felan getirtiyordum uyuman iiyi ama sen yattıkça o büyüyecek canım kalkma yat bol bol valla
bizde iyiyiz sanırım ama benim kız bi acayip gene durdu hareketleri valla biz bayağı korkudayız eşimle hakkımızda hayırlısı kalp atışına nezaman gidicen
Aminnnnn Ayşecim idare etcem artık napalım bu da geçecek elbet
Alla alla dr gitmeyecekmisiniz peki meraklandım şimdi nurcanım ya Allahım korktuklarınıza uğratmasın inşallahh benim kontrol 21 şubatta canım
kıslar nasılsınız
ben iyiyim toparladım bu kez daha kolay oldu nedense
kendımı alıstırmısım sanırım olmama ıhtımalıne.
kaan aydosa mail attık normal yolla bıle olabıılır tedavı yaparsak dedı
ne kadar doğru bılmıorum testosteron sevıyesı epey dusuk cıktı esımın
kaan hocaya yolladık sonucları bakalım ne dıcek
doktorumlada konustum
okuma artık bişey dedı nerdeyse tup bebek yapaccaksın dedi:)
kafanı boşalt gebelık sana bahsedılır sen bu konuda bısey yapamazsın dedi
yarım saat konustu adam ama merkez konusunda kararlıyım
ıstanbul yada ankara yuzyuze geldığımızde doktorumada sorucam
ben ona cok guvenıorum saece hastane cok kalbalık oluo ve pazarepk bişey yapılmıo
IMSI yontemı yapılan bıyerde deneyebılırsın dedı ben hiç soylemedım baska bı yer dusunuyorum dıye
bır ıkı hafta sonra gıdıp genetık hıstereoskopı fılan dna hasar testı ne varsa hepsını yaptırcam
aklımda kalmasın gelişmelerı yazayım dedim
ozelden msj ayazan arakadaslarım alınmasın cvp yazamayabılırım pek girmıcem cunku
sadece sıze mınnet borcum var okadar gunumuz geçtı ıyı olduğumu bılmenızı ıstedım
dua topiğinde bana dua yazılırsa okuyup bıldırıcem burdanda yazabılırsınız mıranda soyle bana:)
hepınızı cok sevıyorum gecmıse bakamdım fakat ne ara kaynattınız bu kadar
hürremı ızlerken benı unutmayın hepınızı cok sevıyorum ama kafamı boşaltamıorum doktorumda aynı seyı soyledı bıraz bu fıkırden uzaklaşmam lazım tup bebek bolumne gırıp bunu yapabılmem cok zor:)
hepınızı cok öptum haftaya reglım bıter dua olursa yazın seve seve okurum
bana bakın hepınız bakımlı olunn kocalarınızla ilgılenın raksıda ıhmal etmeyınn öptumm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?