oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

kuzum biz varız yaaaaa
istediğin gibi anlat derdini dinleriz

ah canım kardeşinde olsa yaşamayan anlamıyo benim de kardeşlerim var hemde 5 tane ama nekadar yardımcı olmak isteselerde benim duyularımı anlayamıyolar yeri geliyo hiç denmicek bi laf diyip istemedende olsa kırıyolar insanı ama sığınağımız tek rabbim rabbim bizlerden yüz çevirmesin daha kötü dertler vermesin hepimiz istiyoruz evladımız olsun hatta Allahım günah yazmasın çok kez evladım olmıcaksa benimde canımı al dediğim zamanlar oldu töbe estağfirullah ama bi bakıyosun o günüde atlamışın geçmiş gitmiş hepsi geçegek canım rabbim imtahanının mükafatını sanada verecek mubarek gün rabbim hiçb,rimizin evini evlatsız bırakmasın

Ayşecim başınız sağolsun canım rabbimin takdiri malesef
mirandacım nasılsın bebişimiz zorluyomu seni :)
Ah nurcancım sormaa her yer kokuyor yaaa midem fena mutfağa girmekten korkar oldum 3 gündür kötüyüm birde hep uyur vaziyetteyim sen nasılsın?yetişemedim geçmişi okudum çok uzun olmuş
YEtercim allah yardımcınız olsun canım dualrım sizinlee

canlarım nasılsınız? adetim geldiği gibi aniden gitti ben de fırsat bulmuşken yıkandım bu geceyi boş geçirmemek iiçin biraz okudum Allah kabul etsin inşallah..
nurcancım sağol duaların için sen içinden geleni okumuşsun o en güzeli zaten benim için bir Allah diyenden Allah bin kez razı olsun..
son_ece canım benim napalım hepimiz sıramızı bekliyoruz hakkımızda hayırlı yazılmış saat daha gelmedi demek ki.. üzülme sen ben adını biliyorum senin seni de andım duamda Rabbim duyar sesimizi..
Yeterim allah yardımcınız olsun bana özelden ya da buraya abimizin adını yazarsan aklımıza geldikçe okuyalım onun için.. Derdi veren Allah dermanı da verecek en kısa zamanda görürsün canım..
Mirandacım girme mutfağa falan boşver peynir ekmek idare ediver, Allah güç kuvvet versin sağlıkla al kucağına canım..

canım normaldir bende ilk 3 ay bişi yapamadım dışardan ızgara felan getirtiyordum uyuman iiyi ama sen yattıkça o büyüyecek canım kalkma yat bol bol valla
bizde iyiyiz sanırım ama benim kız bi acayip gene durdu hareketleri valla biz bayağı korkudayız eşimle hakkımızda hayırlısı kalp atışına nezaman gidicen

önemli değil canım yeterki herşey gönlünce olsun

yeterin eşinin adı bende var yazarım ben sana zzaten bidahaki tefriciyeyi abiye okıcaz Allah kısmet ederse

önemli değil canım yeterki herşey gönlünce olsun

yeterin eşinin adı bende var yazarım ben sana zzaten bidahaki tefriciyeyi abiye okıcaz Allah kısmet ederse

sağol canım şükür kendim de okudum artık olduğu kadar arapçasından bilmiyorum öğrenmeye çabalıyorum ama kendi kendime zor kursa falan gidecek zaman da yok tabi.. Allah senden de razı olsun okudun sağol..
okuruz haftaya yeterimizin eşine allah şifa verdin diye..

kızlar negatif çıktı kanda ama 3 tane idrarda pozitif çıktı doktorum 2 gün daha bekleyelim bir daha kan yapalım dedi hiç ilaç kullanasım yok yoksa bir an önce adet olmak istiyorum

ayşecim çok tşkr ederim başın sagolsun bu arada sanırım bi aile dostunuz vefat etmiş dün farketmiştim ama canım yazamadım moralim hala çok bozuk herşeyin farkındayım ama insan kendine anlatamıyor allahım sabrını verir inşallah 12 sene beklemek çok zor

yeterin eşine ne olmuş kızlar kendi derdime düştügüm için hiç bişeyi farkedemedim kusura bakmayın

Aminnnnn Ayşecim idare etcem artık napalım bu da geçecek elbet

Alla alla dr gitmeyecekmisiniz peki meraklandım şimdi nurcanım ya Allahım korktuklarınıza uğratmasın inşallahh benim kontrol 21 şubatta canım

kıslar nasılsınız
ben iyiyim toparladım bu kez daha kolay oldu nedense
kendımı alıstırmısım sanırım olmama ıhtımalıne.
kaan aydosa mail attık normal yolla bıle olabıılır tedavı yaparsak dedı
ne kadar doğru bılmıorum testosteron sevıyesı epey dusuk cıktı esımın
kaan hocaya yolladık sonucları bakalım ne dıcek
doktorumlada konustum
okuma artık bişey dedı nerdeyse tup bebek yapaccaksın dedi:)
kafanı boşalt gebelık sana bahsedılır sen bu konuda bısey yapamazsın dedi
yarım saat konustu adam ama merkez konusunda kararlıyım
ıstanbul yada ankara yuzyuze geldığımızde doktorumada sorucam
ben ona cok guvenıorum saece hastane cok kalbalık oluo ve pazarepk bişey yapılmıo
IMSI yontemı yapılan bıyerde deneyebılırsın dedı ben hiç soylemedım baska bı yer dusunuyorum dıye
bır ıkı hafta sonra gıdıp genetık hıstereoskopı fılan dna hasar testı ne varsa hepsını yaptırcam
aklımda kalmasın gelişmelerı yazayım dedim
ozelden msj ayazan arakadaslarım alınmasın cvp yazamayabılırım pek girmıcem cunku
sadece sıze mınnet borcum var okadar gunumuz geçtı ıyı olduğumu bılmenızı ıstedım
dua topiğinde bana dua yazılırsa okuyup bıldırıcem burdanda yazabılırsınız mıranda soyle bana:)
hepınızı cok sevıyorum gecmıse bakamdım fakat ne ara kaynattınız bu kadar
hürremı ızlerken benı unutmayın hepınızı cok sevıyorum ama kafamı boşaltamıorum doktorumda aynı seyı soyledı bıraz bu fıkırden uzaklaşmam lazım tup bebek bolumne gırıp bunu yapabılmem cok zor:)
hepınızı cok öptum haftaya reglım bıter dua olursa yazın seve seve okurum
bana bakın hepınız bakımlı olunn kocalarınızla ilgılenın raksıda ıhmal etmeyınn öptumm:))

canım bugün gittik doktorumuza bi sorun yok doktor dürtüyo arkasını dönüyo hanfendi biraz tembel ve inatçı olucak görüntü onu gösteriyo doktor gayet sağlıklı diyo hiç bi sıkıntısı yok diyo :))))))

delikız aklı fikri raksta hala

:)))))))))))))))))

canım inşallah kaan beyin dediği gibi normal kalabilirsin seninki tamamen hastane hatası ben emnim senin rahimde bi sorun yokki önemli olan oraya sağlam bir yumurta yerleştirmeleri ama sninkiler bi yumurtanı takip edemiyolar canım bencede istanbulda veya ankarada dene hem bukez 2 embrio konacak bakarsın ikiz olur rabbim bu yüzden erteletmiştir :)))))))))

canım sen iyi ol bize bişi yazmasanda olur kafanı dağıt gez dolaş eşinle ilgilenmeye devam :)))))))))

canım özelin dolu zaten mesaj atamıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…