oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

hemen yer imlerine ekledim sağol paylaşımın için

önemli değil canım valla bizde 2 pc 2 tv var büyük tv benimdir laptopumuda alırım ooooooh eşim tv zaten izlemez o bütün gün çocuk odasındaki masa üstünden oyun oynar eğer ben bişi izlemiyosam kumansdayı veririm onun dışında ben nedersem o :)))))))) zaten eşim izleyemezde izlicem diye gelir hemen uyur

neyse kızlar ben artık çıkıyım bacaklarımın agrısı öldürdü bugün beni uzatıp yatıyım belki iyi gelir

sagolasın canım allah razı olsun senden ve tüm duasını esirgemeyenlerden
amiiiiiiiiiiin
kız valla kocadan kaçar oldum bu şeyi duydugum için adama bi açıklamada yapamıyorum şüphelendigimi söyleyemedimde umutlanmasın diye artık hastayım diye kaçıyodum :)))

yok canım ya öle birkere 1-2kerele bişi olmaz ama artık pozitif alırsan genede sakata atma bebeğiniz için bırakın zaten eşinde anlar benimkiyle biz aynı odada bile yatmıyoz o yatak odasında ben salonda yatıyom valla :))))) bana çarpar felan diye adam kanka diyo bana artık :b

Son düzenleme:

ya ben komşuya sormuştum 12 rekat falan dedi bende açık açık yaz demiştim yüzeysel yazmış yani namaz kılmayan bir insan için açıklayıcı olmamıştı...çünkü ayaktayken oturunca şunları şunlaı oku yazmamış ben kıldım ama içime sinmedi işte

yok yok canım onlar boş sen normal kıl sadece niyettini ona göre et kaç rekat istersen kılarsın sayısı yok sonuçta sen gece kalkıp ibadet ediyosun onun amacı bu rabbim ararmı hiç şunu okumuş bunu yapmış insanlara zorluk olmasın diye sabah namazını bile 2 rekat farz yapmış sünneti isteyen kılıyo mecburi değil düşün sen kabul oldumu diye hiiiiiiiiiç düşünme o yerini bullur

bende hacet namazı kılacam diye yatmadım 7 gün kılmak gerekiyormuş...bilgisayarın başından kalkamadım

canım aslında hacet namazı kılmak pek önemli değil rabbim gece uykundan kalkıpta ıldığın namazı ettiğin duayı daha makbul bulurmuş teeccüh namazı derler gece kalk kıl ister 2 rekat ister 20 rekat ister 1 gün ,,ister 100 gün önemli olan dünya zevkii uykundan kalkıp binlerce insan uyurken senin dua etmen emin ol nasıl ettiğin önemli değil

benim komşu herşeyi bilen sohbetlere katılan birisi ama demediki sen bildiğin duaları oku diye ben elimde kitap komşunun yazdığı kağıt böyle görev gibi bişey oldu sürekli onları oku kendimi veremedim olmadı gibi geldi en azından bugünden sonrakilerde daha rahat kılacam

sağol ya içim rahatladı 72000 fatiha için aşılama olduğum gün ne olursa olsun fatiha okuyacam diye niyet etmiştim hacet namazı kıl dediler...

hoca kısmı öle benimde arkadaşlar var hep muhabbette kapışırız bazen derim hani insanlara kulağını tersten tutturmasanıza diye :))))))))) onlar kendileri biliyoya herkezi biliyo gibi sayıyolar her prosedüre uymak gerek gibi yapıyolar sen önüne kağıt al oku oku ne manası kaldı namaz rabbinle bütünleşmek içindir kendini tüm dış etkenlerden soyutlayp ona sığınmak içindir tabiki duaları öğrenmek daha hayırlı ama sonuçta belirli bi yaştan sonra bitakım şeler zor ezberlenir bunu bütün hocalar bilir sen bildiğin sureleri oku seninki emin ol onun kıldığından daha makbuldür bence :) gerçi ben hoca değilim mezun olamadım bırakmak zorunda kaldım kursu şuandada açığım ama ben bildiğim kadarını söledim

sağol ya içim rahatladı 72000 fatiha için aşılama olduğum gün ne olursa olsun fatiha okuyacam diye niyet etmiştim hacet namazı kıl dediler...

niyet ayrı adak ayrıdır canım duadan adak olmuyo sen niyetlenmişin ister oku ister okuma o senin içine kalmış ama mecbur değilsin bildiğin adak adarsan bir hayvan felan onu mecburen yapman gerekir ölene kadar adağın peşini bırakmaz ama mümkün olduğunca bişi adamamaya yada niyet etmmemeye bakedersende yap sakat olmasın duan

çok teşekür ederim valla bunları duymaya ihtiyacım vardı ...neyse bende çıkayım namaz kılıp yatayım sanada hayırlı geceler...iyi film izlemeler

bende onun için yapamayacam şeyleri yaparım diye çıkmam ortaya ağzımdan çıktıysada yapmaya çalışırım..adak zaten yapabileceğim şeyleri adıyorum hemende yapıyorum korkarım ben öyle şeylerden

günaydın
hayılı kandiller rabbim kandil hürmetine dualrımızı kabul etsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

eee pes yani insan gece 3e kadar yazışırmı insan bizide düşünürdü nasıl okuyacaklar diye oku oku bitmedi bee....gece 3e kadar kalanlardan sabah bi nokta koyan olmamış
şaka bi yana
herkesin mübarek mevlid kandili kutlu olsun bol dualı bi gün geçirelim kızlar...

Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..

canım başın sağolsun, allah yerinde rahat ettirsin, o şimdi daha mutlu ve huzurlu bir yerde:)
inankiiii,

merhaba hanımlar,
herkesin kandılı kutlu olsun, unutmayın sevgililer ve sevgününzde kutlu olsun, sevgi hayatımızdaki çok en önemli bir olgu, herkese ve herşeye sevgiyle yaklaşın diyor mevlana,
yadırgama, yargılama ve bekleme diyor bu 3 ünü sevgiyle yaparsan işte ruhun tekamülü budur diyor.

sizin bu topice yetişmek mümkün değil,

umudun bugün test günü acaba bilen varmı ne oldu durumu??? inşallah güzel haber verir bende merak ettim:),

birşey daha,
dua yada meditasyon, ister kitaptan ister kağıttan oku, farketmez, yeterki kendini vererek oku, anlamadığın dilde değil, bildiğin dilde duanı et, tefekküre geçersen hele işte o anı Tanrıyla paylaşırsın,
derin huşu içinde olmak budur, meditasyon yada dua ikiside aynı sadece o anı Tanrı ile paylaş, içinden ne geliyorsa öyle konuş onunla:), bu da mevlanadan..,

herkese çok sevgilerrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…