- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.081
merhaba hanımlar,
herkesin kandılı kutlu olsun, unutmayın sevgililer ve sevgününzde kutlu olsun, sevgi hayatımızdaki çok en önemli bir olgu, herkese ve herşeye sevgiyle yaklaşın diyor mevlana,
yadırgama, yargılama ve bekleme diyor bu 3 ünü sevgiyle yaparsan işte ruhun tekamülü budur diyor.
sizin bu topice yetişmek mümkün değil,
umudun bugün test günü acaba bilen varmı ne oldu durumu??? inşallah güzel haber verir bende merak ettim:),
birşey daha,
dua yada meditasyon, ister kitaptan ister kağıttan oku, farketmez, yeterki kendini vererek oku, anlamadığın dilde değil, bildiğin dilde duanı et, tefekküre geçersen hele işte o anı Tanrıyla paylaşırsın,
derin huşu içinde olmak budur, meditasyon yada dua ikiside aynı sadece o anı Tanrı ile paylaş, içinden ne geliyorsa öyle konuş onunla:), bu da mevlanadan..,
herkese çok sevgilerrrrrrrrrrrrr
eee pes yani insan gece 3e kadar yazışırmı insan bizide düşünürdü nasıl okuyacaklar diye oku oku bitmedi bee....gece 3e kadar kalanlardan sabah bi nokta koyan olmamış
şaka bi yana
herkesin mübarek mevlid kandili kutlu olsun bol dualı bi gün geçirelim kızlar...
ayşecim başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun ne mutlu o insana mübarek günde ölmeyi nasip etmiş Allah ona ne mutlu.dualarımdasın cnm...Canlar hepinize merhaba
Çok yakın bir aile dostumuzu kaybettik sabahın köründe babam müjde verir gibi aradı ruh gibiyim sabahtan beri..
Bu mübarek günde hepinize Rabbimden hayırlar güzellikler diliyorum. Güzel Allahım peygamber efendimizin hürmetine tüm dualarımızı kabul etsin hakkımızda herşeyin hayırlısı neyse onu versin inşallah..
Kızlar malum okuyamıyorum beni de dualarınıza ekleyin lütfen yarın için duaya ihtiyacım var..
Öptüm sizi..
napalım hayatım bizi uyku tutmuyo siz sıcacık yatağa göülün oooooooooohhhhh uyucana gel gecelere akalım :))))))))
sağolun kızlar biraz kendime geldim. gelmeyip napayım iş güç beni bekliyor, hayat böyle işte.. yalan dünya.. rahmetli de iyi insanmış demek ki mübarek günde gitti Rabbimin huzuruna.. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin ecelin bile..
ayşecim başınız sağolsun cnm mekanı cennet olsun ne mutlu o insana mübarek günde ölmeyi nasip etmiş Allah ona ne mutlu.dualarımdasın cnm...
ayy eskiden ben böyle değildim 2 ye 3e kadar eşimle oturur film falan izlerdik ama anacım şimdi öle değil 11 dedimi uyku basıyo yatmak önemli değil otururken bile uyuyabilirim..
ayşecim senin için yasin okudum Allah kabul etsin...
sağolun kızlar biraz kendime geldim. gelmeyip napayım iş güç beni bekliyor, hayat böyle işte.. yalan dünya.. rahmetli de iyi insanmış demek ki mübarek günde gitti Rabbimin huzuruna.. Allah hepimize herşeyin hayırlısını versin ecelin bile..
amin cnm amin..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş..Canım Allah razı olsun benim için yaptığın iyiliği Rabbim sana misliyle geri döndürsün.. Ne kadar duygulandım anlatamam çok sağol.. Allah evladını sana bağışlasın..
bebişlerim eşim için draradı yarın sabah saat 8 de has olun dedi buda bizim 6.30 evden çıkcağımız anlamına geliyor
ben has sürecinde nette giremem
amin cnm amin..Allah hepimizin dualarını kabul etsin inş..
yetercim inş eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur dualarımız seninle olacak cnm...
sağolun kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar nurcan nasılsın
canım görmedim seni nerde kaldın ya naptın aklım hep sendeydi gerçi geç kalınca ümidim gitti ama((
slm canım farkettim görmedigini ya dün gece sizden sonra ayrıldıktan sonra wc gittim ve süprizle karşılaştım moralim gün boyu çok bozuktu yeni yeni kendime gelmeye başladım bunada düzelme denirse eger allahtan eşime söylememiştim ençok sevindigim tek şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?