- 7 Aralık 2010
- 9.450
- 454
- 398
- Konu Sahibi umutbizimolsun
-
- #3.041
anladım canım tşkr bilgin için neyse artık yarın kısmetse ögrenecem ne oldugunu aslıonda test yapmaktanda korkuyorum sonucunun negatif oldugunu duymaktan ama hergün merakla yaşamaktansa ögrenip kurtulmak daha iyi diyorum inş kötü sonucu almam
ya ben bide bu ay çok kötü hastalandım ne kadar agrı kesici antibiyotik varsa kullandım vermidondan tut majezik le devam ben bide gecikmeyi bu ilaçlara baglıyorum
inşallah pozitif dir ama negatif bile olsa yapacak birşey yok üzülürsün ama toparlandığın an başlarsın tedavine tedavi oluyormuydun bilmiyorum ama hergün varmı yokmu diye kendini yemektense biran önce öğren daha iyi çünkü ben çok geriliyorum olacam mı olmuyacammı diye bende nefes darlığı var.... bide inanılmaz daralıyorum adet olduğum an geçiyor en azından ne olduğunu öğrenince stres azalıyor inşallah yarın güzel haberlerini alırız
nurcan seni yakalamışken hacet namazı nasıl kılnıyor internetten baktım kafam daha çok karıştı
ueni filmleri bende beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidirbende severim ama önceden seyrettiğim gibi korku filmi bulamıyorum...yada ben büyüdüğüm için mi korkmuyorum bilemiyorum...ben bakana kadar cnbc-e ye film bitmiş göremedim nasıl bir film
ueni filmleri bende beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir
diziHD.com | Yerli Yabancı Dizileri Belgeselleri HD izle bu siteden izleyebilirsin daha zaten 1 sezon çekildi 2. sezın daha çekilmedi The Walking Dead dizinin adıda bu ben beğendim ama seni bilmem bide süper natural diye bi sizi var o bayağı uzun zaman olsu netten izleyebilirsin yine aynı siteden yabancı dizi kısmından izliyosun yalnız
diziHD.com | Yerli Yabancı Dizileri Belgeselleri HD izle bu siteden izleyebilirsin daha zaten 1 sezon çekildi 2. sezın daha çekilmedi The Walking Dead dizinin adıda bu ben beğendim ama seni bilmem bide süper natural diye bi sizi var o bayağı uzun zaman olsu netten izleyebilirsin yine aynı siteden yabancı dizi kısmından izliyosun yalnız
hemen yer imlerine ekledim sağol paylaşımın için
sagolsun benim kociş ne dizi izletir nede sinema adam delirtiyo beni tv konusunda
kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi geceler sabah erken kalkacam kısmetse tabi saglık ocagına gidecem tahlili erken yapıyorlar 9 11 arası ögleden sonra yapmıyorlarmış yetişe bilirsem yatıracam iyi haberleri alırsam sizlerede hemen yazarım
hadi hayırlı geceler iyi haberlerini bekliyoruz olmazsa da demekki zamanı deyilmiş diyecez
hadi hayırlı geceler iyi haberlerini bekliyoruz olmazsa da demekki zamanı deyilmiş diyecez
nurcam hamişlerin duası kabul olur derler ne olur dua et bizim için kendinize çok iyi bakın
ya kızlar ayıp kaçacak biraz ama bişi sorabilirmiyim bu hamilelik şüphesindeyken cinsel ilişkiden sakının diye bişi duydum dogrumu
ah ediyom ama benim işlerim ep terstir eşim ne cenabet karısın der hep adamla evlendim evleneli normalde 4 ayak ğstğne dğşen adam başına gelmedik bela kalmadı ama gende ediyotum herkeze hepimnize bu gecede edicem Allahın izni ile
ya kızlar ayıp kaçacak biraz ama bişi sorabilirmiyim bu hamilelik şüphesindeyken cinsel ilişkiden sakının diye bişi duydum dogrumu
yok gülüm öle bişi millet nezaman kaldığını bile bilmiyo he bizim için neden sakıncalı bizim bidaha çocuğumuz olmama ihtimali var bak testini yaptır pozitifse 3 aylık olana kadar bişi yapmazsınız sonra 3 ay serbest ve son 3 ay gene yasak ama bişi olmaz yani öle bir iki kereden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?