oysa ki ben,her günü kızımsız ve oğlumsuz yasiyorum:(

inşallah pozitif dir ama negatif bile olsa yapacak birşey yok üzülürsün ama toparlandığın an başlarsın tedavine tedavi oluyormuydun bilmiyorum ama hergün varmı yokmu diye kendini yemektense biran önce öğren daha iyi çünkü ben çok geriliyorum olacam mı olmuyacammı diye bende nefes darlığı var.... bide inanılmaz daralıyorum adet olduğum an geçiyor en azından ne olduğunu öğrenince stres azalıyor inşallah yarın güzel haberlerini alırız

tedavi olmuyorum canım kısmetse bizde tüp bebege başlıyacagız ama ne zaman bende bilmiyorum yaza anca başlarız herhalde bu ay bal kürü var ya onu uyguladım tek umudum o

nurcan seni yakalamışken hacet namazı nasıl kılnıyor internetten baktım kafam daha çok karıştı

bende severim ama önceden seyrettiğim gibi korku filmi bulamıyorum...yada ben büyüdüğüm için mi korkmuyorum bilemiyorum...ben bakana kadar cnbc-e ye film bitmiş göremedim nasıl bir film
ueni filmleri bende beğenmiyorum ama hiç yoktan iyidir
diziHD.com | Yerli Yabancı Dizileri Belgeselleri HD izle bu siteden izleyebilirsin daha zaten 1 sezon çekildi 2. sezın daha çekilmedi The Walking Dead dizinin adıda bu ben beğendim ama seni bilmem bide süper natural diye bi sizi var o bayağı uzun zaman olsu netten izleyebilirsin yine aynı siteden yabancı dizi kısmından izliyosun yalnız

sagolsun benim kociş ne dizi izletir nede sinema adam delirtiyo beni tv konusunda

hemen yer imlerine ekledim sağol paylaşımın için

hemen yer imlerine ekledim sağol paylaşımın için

kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi geceler sabah erken kalkacam kısmetse tabi saglık ocagına gidecem tahlili erken yapıyorlar 9 11 arası ögleden sonra yapmıyorlarmış yetişe bilirsem yatıracam iyi haberleri alırsam sizlerede hemen yazarım

sagolsun benim kociş ne dizi izletir nede sinema adam delirtiyo beni tv konusunda

valla kumanda bendedir evde birisi gelince kumanda sorar nerede.. diye eşimde hemen kumanda bende ne zaman olduki şimdi olsun der..zaten onun izlediği ayrı bir film olursa netten kulaklığı takıp ya ben yada eşim öyle seyrederiz ayrı ayrı

nurcam hamişlerin duası kabul olur derler ne olur dua et bizim için kendinize çok iyi bakın

hadi hayırlı geceler iyi haberlerini bekliyoruz olmazsa da demekki zamanı deyilmiş diyecez

ha ha yok kızlar bizim kız gece kuşu bizde gündüz uyuyoruz wcw minoset kullanabilirsin sıkıntı yık onda geeler ullanabiliyo

canım hacet namazında sen öle netteki ayrıntılara takılma niyetini et kaç rekat istersn okadar kıl nettekiler ayrıntı boşver onları niyedini de hacet namacı diye ediyorsun duanı dileğinin sonunda ediyorsun aslında yayıpta akalksan yapsan daha makbul

nurcam hamişlerin duası kabul olur derler ne olur dua et bizim için kendinize çok iyi bakın

ah ediyom ama benim işlerim ep terstir eşim ne cenabet karısın der hep adamla evlendim evleneli normalde 4 ayak ğstğne dğşen adam başına gelmedik bela kalmadı ama gende ediyotum herkeze hepimnize bu gecede edicem Allahın izni ile

ya kızlar ayıp kaçacak biraz ama bişi sorabilirmiyim bu hamilelik şüphesindeyken cinsel ilişkiden sakının diye bişi duydum dogrumu

yok gülüm öle bişi millet nezaman kaldığını bile bilmiyo he bizim için neden sakıncalı bizim bidaha çocuğumuz olmama ihtimali var bak testini yaptır pozitifse 3 aylık olana kadar bişi yapmazsınız sonra 3 ay serbest ve son 3 ay gene yasak ama bişi olmaz yani öle bir iki kereden

sagolasın canım allah razı olsun senden ve tüm duasını esirgemeyenlerden

ya kızlar ayıp kaçacak biraz ama bişi sorabilirmiyim bu hamilelik şüphesindeyken cinsel ilişkiden sakının diye bişi duydum dogrumu

vala biz adete en fazla 5 gün kala uzak duruyoruz birbirimizden ablam demişti... hamile kaldığımda 1 hafta önceden bırakmıştık... adetim 1 hafta geçincede olmuşdu boşuna yasak koymuşuz istikrarlı olamadık...ama genelde uzak dururuz

kız valla kocadan kaçar oldum bu şeyi duydugum için adama bi açıklamada yapamıyorum şüphelendigimi söyleyemedimde umutlanmasın diye artık hastayım diye kaçıyodum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…